The best of aug-sept-oct 2004 (117)
Raspunsuri - Pagina 22
herra spune:
stiu ca m-ati crezut pe cuvant, dar n-am rezistat sa nu pun cateva poze de la mare. 
Cristina si Vlad 
pufymic spune:
Buna fetelor!
Danina felicitari pentru teren!Sa-l stapaniti sanatosi!Ma bucur ca e ok pitica!
Herra ce scump e Vladut cum se balaceste!Mi-ai facut un dor de mare cu pozele tale.... !![]()
Andreea drum bun la mare si distractie placuta!
gogosica!
Si noi am pus ceva poze din week-end-ul trecut in albumul de pe Yahoo!
Maine plecam la Cluj, asa ca abia marti seara sau miercuri mai intru pe aici....
Va pupam si aveti grija de voi!
Pupici!
Ioana
(30+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
CRISMIR spune:
HERRA ce dulce e Vladut
..de mult nu mai vazusem poze cu el,ce mare s-a facut si frumusel foc
...ce ochi are
,wauuuu...
IOANA
si pt voi,scumpilor
...drum bun la Cluj si sa veniti cu vesti bune
la toata lumea si numai bine!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
pufymic spune:
Mirela
si multumim!
Am mai pus si 2 poze cu burtoiul la marime actuala...
....nu va uitati daca nu vreti sa vedeti elefanti...
!
Pupici!
Ioana
(30+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
herra spune:
Ioana, cum a trecut timpul! nu mai ai mult pana la intalnirea cu ingerasul din burtica...
si in afara de sus-mentionata burtica, eu n-am vazut nici un elefant!
Mirela, multumesc si tie pentru apreciere! asa e, sunt cam lenesa la pus poze. 
Cristina si Vlad 
Mada spune:
Andreea scuze si cu intarziere iti spun La multi ani! sa fii sanaoatoasa si multe bucurii sa ai! Pupici Ucai din partea noastra.
Herra, mai ce Vladut frumos am vazut ! Pupici multi.
Mirela, chiar mi-am adus aminte de tine si de Robert, ca stiam ca ai mai zis ca el mai bataios.
Esti simpatica rau.
N-am mai scris nimic, era clar ca gagicile alea scriau mai mult in bataie de joc, pt ca nici un nu avea copil mai mare de un an(vorb de grupul antitero), concluzia mea a fost ca au scris doara ca sa vada cam in ce ape se vor scalda peste cateva luni. eu asa am tras concluzia
oricum m-am enervat ieri
noi fuseram in oras, Ili a mancat pizza si inghetata la Mall, s-a dat in toate prostiile, ziceai ca are 3,4 ani, mai ales cum mergea cu inghetata in mana, m-am topit
o sa mai pun ziele urmatoare niste poze
cu raceala e ok, i-a trecut cam intr-o saptamana de cate zile chair si mananca bine.
cristina, we placut la munte si vreme frumoasa!
Va pup, noapte buna
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
Mada spune:
HIHI
tot uit sa va spun, ca sa vedeti ce preocupari intelectuale am 
mi-am facut piercing in buric, acum 2 saptamani
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
CRISMIR spune:
MADA
,ai avut curaj cu piercing-ul....eu nici in ureche nu am avut curaj sa-mi fac a doua gaura
..cred ca e super incantat sotul
....
si voua si Ilincai!...a,tot vroim sa te intreb,te-ai mai intalnit cu Cristina(MCM) si cu Alex?...acum mi-a scris ca sunt iar in Bucuresti!...daca le vezi
din partea noastra!
IOANA tu nu esti mare deloc,pai cum eram eu graviduta
,adevarat elefant,mai ales spre sfarsit...
si numai bine!
LORENA ai plecat deja spre Romania?...am pierdut sirul
...
si distractie placuta!
Duminica placuta fetelor!
pe toata lumea si numai bine!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
anamari spune:
am nimerit peste un subiect aprins...
Lia mea e destul de cumintica in vizita si in parc, dar isi manifesta aptitudinile razboinice acasa- ii plesneste pe Alex si Liam. dar si Liam cand ii prinde parul...
noi am fost bolnave- a avut febra, si inca mai are. Am dus-o la doctor care ne-a spus ca e doar un virus (i-au facut si radiografie pulmonara si test de urina si tot...)si ca n-are ce sa-i faca. Asa ca asteptam sa-i treaca...
Intre timp nu mananca decat fructe -dar bine ca cel putin manaca fructe. I-am facut salata de fructe si incet incet a mancat un castronel plin.
Aissa-eu tot ma gandesc ca din cauza suzetei nu vorbeste. cum sa invete sa vorbeasca can e mereu cu suzeta in gura?
Eu am obsesia cu vorbitul pentru ca la alex am gresit si m-am luat dupa X si y si l-am dus cam tarziu la logoped(daca il duceam de la trei ani recupera mult mai repede si mai bine), asa ca pe Lia o duc la doi ani daca nu-si da drumul- stiti si voi cum e aia cu frica pazeste pepenii. Dar la noi e si ceva genetic suspect...
Altfel si eu am un nepot din partea sotului care numai dupa doi ani si-a dat drumul. si acum la trei ani vorbeste bine pentru varsta lui- intelegi tot ce vrea sa spuna.
anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005
poze de copii cuminti
just my 2 cents
anielas spune:
Neatza dragelor!
Cam rar reusesc si eu sa mai scriu..in general in WE..de citit v-am tot citit...dar acasa nu pot sta mai mult de 5 min la calc..pt ca Inush vrea sa recupereze tot timpul pierdut la servici, asa ca e tot timpul calare pe mine. De vreo luna va spuneam ca se da jos singura din patut si se urca la fel singur..ei..in ultimul timp nu mai vrea sa doarma singura la ea in camera...poate si din cauza ca zilele astea a fost bolnavioara.. mi-a facut iar febra mare, varsaturi..tot tacamul...aseara doar parca a inceput sa se simta mai bine...stiu ca si Mada parca zicea la un moment dat...e groaznic sa mergi la serv si copilul sa fie acasa bolnavior...ufff.
Am vazut multe poze noi cu Alma-micutzul alpinist al gastii care nu se dezminte niciodata cu nazbatioarele ei
, cu Ale si Uca-la mare, super scumpici domnishoarele noastre
, cu Shan-ajutorul de nadejde al lui tati
, cu Vladutz care m-a terminat cu ochishorii lui superbi
si cu Alesio cel iubaretz si cu mami cea frumoasa
Ioana-drum bun.
Mada-chiar ca esti curajoasa ![]()
Danyce-felicitari pentru joburi tie si sotului tau
Andora, Herra-LA MULTI ANI cu intarziere 
O duminica minunata sa aveti
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat