The best of aug-sept-oct 2004 (117)
Raspunsuri - Pagina 25
andora spune:
Wow Frosa v-am vazut ce frumos sareati voi in tiribomba aceea unde m-as sui si eu daca nu s-ar rupe..... mai dar blondutul tau e de coma cu suzeta si papion rosu cu buline
... iar de varu' betivanu' nu mai zic
. Pare frumos la Albena
.
mai de cand a venit de la mare fii-mea se scoala la 7. Cred ca-i pastrez orarul asta ca tot incepe cresa din sept-oct.... desi mie mi-e deja un somn...
Vroiam sa va intreb si pe voi ecva... ati auzit de vreo clarvazatoare "buna" sau ati avut de-a face cu vreuna? Stiu ca suna ciudat dar am zis sa va intreb.
Va pup dulce pe toate! 
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
lorena_andreianu spune:
Monica, bine ati revenit. Am vazut si cateva poze aseara. Poate mai pui si tu. Sa ne povestesti cum a fost ca sunt curioasa!
Andreea, nu eu am intrebat de carucior! dar si asa merci de raspuns, ca si noi suntem in dubii daca sa-l mai luam sau nu, ca si asa nu sta in el... ne gandeam sa luam trici, da' ocupa loc si n-avem... ca intre patut pliant, "geamailade", mancarea lui pentru drum, chiloti si alte maruntisuri chiar nu o sa avem sa aruncam un ac. Pana la urma tot la "caruta" ramanem, ca nu se stie.
Cristina, v-am vazut la munte. A fost super cred! Ale era in largul ei. 
V-am pus si eu cateva poze mai noi aici. Am fost intr-un parc de distractii unde aveau si animale. E si un Bambi pe acolo...
Pupici la toate!
Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
andora spune:
vai Lorena mie mi-a ramas gandul la calutii acela pe care mergea cu tati..... cred ca m-as da mai cu pofta ca uca..... si pe bambi l-am vazut hihi, si pe mami frumoasa, si pe tobogan singurel.... dragute poze! Cu caruciorul - tocmai de aia am zis ca m-am bagat ca musca-n lapte ca am vorbit neintrebata
...dar da, daca tot mergeti cu masina si nu aveti loc chiar nu are rost sa il luati, daca aveti de mers intre statiuni presupun ca luati masina, iar in rest nu are sens.... spor la pregatiri pt sambata! 
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Naty spune:
Salutare!
Lorena pozici avem, dar nu le-ma descarcat inca.
Danyce felicitari pentru job! Alma cu cine va sta?
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
pufymic spune:
Buna fetelor!
Am ajuns si noi acasa inca de aseara(de fapt pe la 11 am ajuns)....rupti de oboseala....si Ovi ne-a debarcat doar si a plecat la Deva sa poata sa-si faca treaba de dimineata sa-si termine tot ce are in plan...
Deci raportul: bb e super bine, s-a intors cu capul in jos(ceea ce m-a mirat f tare ca eu il simt prin toata burta....), placenta e la fund(al uterului nu al meu) si posterioara, gradul I, lichid amniotic normal, Doppler ombilical si uterin normal, si pe bb l-a aproximat ca are 1400 gr....si a zis ca e f bine dezv, totul normal si sarcina merge excelent!
Mi-a recomandat sa incep si eu sa iau prenatale si peste 2 sapt sa incep iarasi cu fier.
In rest tensiunea e ok(100/60 mmHg), am luat 16 kg....ma simt bine...adica asa cum se poate simti o gravida...deh stiti si voi!
Oricum medicul e f multumit de mersul sarcinii, in concluzie mai mergem la control peste 4 sapt....
E fffff miscaret bebe asta ca ma innebuneste cateodata....in rest toate numai de bine!
Atat despre noi ca v-am zapacit!
Lorena am uitat sa-ti raspund(am vazut intrebarea...dar am uitat
): nu i-a cazut unghia la Alesio cand si-a prins degetul la usa.Dar daca se desprinde e bine sa i-o tai asa treptat ca pe una normala....Nasol oricum!
Nu am apucat sa vad poze noi....revin mai incolo cand am timp!
Pupici!
Ioana
(31+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
frosa spune:
Am stat la Albena 9 zile, a fost ff bine. Copii s-au simtit extraordinar, nu-i mai scoteam din apa. Cel mare a stat non stop in apa si cel mic aproape la fel. Mancarea foarte buna, am avut all inclusiv si gaseam pe toate gusturile. Fructe toata ziua, gogosi si pitza intre mese .. ce mai sa-ti pui si-n cap. Seara mergeam prin statiune cu: calul, titicarul (sau cum i-o spune), bicicleta etc. Concluzia este ca a meritat, raportul calitate / pret super corect.
Bineinteles ca dupa ce ne-am intors au facut toti copii rosu in gat cu temperatura si am bagat o saptamana de antibiotic ... asta este bine ca le-a fost bine la mare. Am uitat sa spun ca mi-am pierdut si aparatul de fotografiat, aveam prea multe in maini (colace, sepci, prosoape, mingii) era de asteptat.
Vorbeati de comportamentul copiilor prin parc ... (asta ca sa vedeti ca v-am citit). Copii sunt cum sunt asta este pana invata ei regulile dureaza ...... pe mine ma deranjeaza parintii care nu iau atitudine. Au mai incasat-o si ai mei dar niciodata nu am luat atitudine fata de copil, am asteptat ca parintele lui sa-i spuna ceva ... daca nu a facut-o am preferat sa schimb locul sunt asa de multi nesimtiti si ciudati. Mi se rupe sufletul cand o incaseaza ai mei, pe de alta parte asta micu este mai razboinic daca nu-i dai jucaria articuleaza imediat deci am unul care incaseaza si unul care da DAR sunt tot timpul cu ochii pe ei.
andora am vrut sa-l dau si pe cel mic dar nu am mai avut timp asa ca anul asta am ratat.
lorena super parculetul, vad ca ai avut curaj sa-l lasi pe cel mic in trenulet. Mie mi-e frica sa nu sara din el.
CRISMIR spune:
MONICA super pozele,iar aia cu papion si suzeta e criminala,ce-am mai ras,ce scump e piticul
si numai bine!
LORENA
pt voi,am vazut pozici din parc...foarte frumos..noi inca nu am ajuns in asa ceva,desii vrem sa mergem,dar nu avem nici unul prin zona
,si asa ca asteptam o vacanta![]()
Fetelor am si eu poze noi,am fost duminica intr-un parc de fluturi,superb,erau sute de fluturi peste tot,pacat ca pe camera nu au iesit chiar asa,am incercat eu sa pozez dar ...pe langa asta,erau si flori,pasarele,pestisori,papagali,toate raritati din toata lumea...super frumos a fost..daca vreti sa vedeti poze sunt in link 2,in ultimul album..sunt multe dar merita sa va uitati![]()
Va
pe toate ca azi iar plecam aiurea ca e tati acasa
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
CRISMIR spune:
IOANA ma bucur ca totul e ok cu voi...hai ca mai e putin
,si te vezi si cu bb 2...ce fain...cateodata parca as vrea si eu
..dar cand incepe Robert cu prostiile,hmmmmm,imi trece
...
si numai bine!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
aissa spune:
Pufy ma bucur ca totul e in regula cu tine si bb mic. 
Frosa apropo de parintii care nu iau atitudine: azi in parc am avut parte de cateva cazuri de ma intrebam daca sunt din cele ce scriu pe forum
:
- faza 1: 2 baieti de vreo 2 ani se imping. Urla o mamica de pe o banca: dau cu tine de pamant! Eu am crezut ca se adreseaza odraslei proprii ca nu era clar carui copil ii vorbeste, dar intre timp, mai urla acelasi "dau cu tine de pamant" si se apropia de cei 2, isi ia copilul si iar urla, de data asta in mod fatis spre celalalt copil. Mama celui amenintat (acum putina dreptate era, ca asta era cel "rau") se uita impasibila si cum fi-su bate alti copii, si cum urla o alta femeie la copilul ei. Si ma intreb....sunt io nebuna sau pe unii chiar ii doare in c.r?
- a doua faza: Ale se duce la un urs mare de plastic a carei burtica e de fapt o usa si copiii se ascund in burta ursului. Cand sa deschida usita vine o fetita (care nu se jucase acolo pana atunci) si o impinge pe Alexandra si incepe sa urle la ea "nu, nu". Eu ii zic ca ea e mai mare si sa se joace impreuna si o intreb de ce o impinge. Moment in care bunica insotitoare imi raspunde ca a gresit si ea.
In fine, stau sa imi pazesc copilul ca daca o iau de acolo urla, asta nedumerita de ce o impinge fata aia si surpriza, baiatul de mai sus, cel amenintat, vine si incepe sa o bata efectiv pe fetita de care spuneam si urla si el ca e ursul lui
. Mama lui la fel de impasibila. Bunica fetitei la fel... fi-mea urla si ea nu-nu (ca na, ceva trebuie sa invete) moment in care o iau pe sus si plec aruncand un "hai ca de aici inveti numai lucruri bune".
Bai io una mor, cum ii rabda pamantul? Nu le fac o observatie, nu le explica nimic? Eu ce sa fac? Si Ale are rautati, dar toate sunt asimilate din parc de la astfel de copii nesupravegheati sau lejer de tot urmariti.
Cristina si ghighiloi
timea spune:
Va scriu si oua paote ma ajutati , am scris si la alt topic, ala cu parintii :Mara isi roade unghiile. Ce sa ma fac? Merge la gradi de la 8 la 4, ii place , nu plange , cand o iau de acolo abia se lasa dusa. Este plin de jucarii, pare fericita. Acasa mai are o suriaora de aproape 5 luni, incerc sa ma ocup cat de mult de ea sa nu se simta data la o parte...este destul de timida, nu socializeaza din prima cu alti copii, ii ia timp. Pana sa se obisnuiasca sta cu mana in gura, si de 2 saptamani am constatat ca nu mai am ce unghii sa-i tai...
Ce sa ma fac? cine a mai trecut prin asta? oare ce poate sa declanseze?
Cam asta-i cu noi imi vine sa-i dau suzeta... ca tot va plangeti ca nu mai renunta la ele... ale mele n-au vrut nici una.
De 2 zile Mara, draga de ea, face la olita si kk si pp:) isi da singura scutecul jos si se pune. Problema este ca ii place sa umble numai in fundul gol prin casa:) Am vrut sa-i pun chilotei dar nu accepta. A crescut mare fata mea :)
Timea si Mara 10 sept. 2004 si bb2 DPN 19 feb.2006
http://community.webshots.com/user/timea2004