Clubul nurorilor (62)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

Nico eu sunt pe aici mai trag un ochi pe forum

Briza
merci mult de frappe ca inghetata am mancat chiar 2 buc ca muream de cald si a fost buna buna va dau si voua cate una cu ciocolata si bucati de ciocolata nu-i spun numele ca fac reclama )
draga mea tu ai nunta acum la sf saptamanii ? ca m-am incurcat in mirese si nunti pe-aici!!!daca da atunci sa fie cald frumos si mult mult soare.daca nu ai nunta sa fie tot cald si frumos. ca pleaca Cristi al meu la mare
Apropos fetele stiti vreo prognoza pentru mare -cum va fii vremea next week?

de curatenie nu ma vait prea tare va spuneam si eu voua ....ca acasa l-am ametit pe sot ca pe asa vreme buna trebuie sa facem smotru dar din pacate trebuie -dar ce a fost mai greu a trecut-

restul fetele e cald si ati disparut...eu ce fac cu inghetatele se
topesc......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
Originally posted by bunicuta

Nico eu sunt pe aici mai trag un ochi pe forum
[b]

draga mea tu ai nunta acum la sf saptamanii ?

restul fetele e cald si ati disparut...eu ce fac cu inghetatele se
topesc......

Vineri acum cununia civila si peste o sapt, pe 8 nunta.
eu am halit frappe-ul fara inghetata ca a papat-o bubu pe toata aseara si a uitat sa imi opreasca

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Hello!
Nadia,iubita,imi pare tare rau de ceea ce-ai patit,fii puternica,in curand va veni si bble mult dorit,sunt convinsa...!
Fla,bine ai revenit ...asteptam sa te odihnesti putin,sa-ti alinti puiutza si ...sa-ti fie mila si de noi,sa ne povestesti TOT,ei,nu chiar !

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

sar"na de inghetata buni...a fost delicioasa si parca ne-a mai racorit...eu sunt suparata ca nu gasesc un job ptr fiimiu si mna omoara asta...i-am spus ca asta e...e prea mic ptr un job dar el nu si nu...vrea...of doamne cate vreau si eu si nu pot

Indragostirile sunt ca varsatul de vant: formele cele mai grave apar la oamenii mai in varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Hehe...multumim de inghetata, Buni!
Eu am o alta problema..ca deh, apare una dispare alta..UNDE E MARINA??? Mari sper ca esti bine si BBle sanatos! da-ne un semn, te rog eu mult!

Eu am mult de lucru si nici keful de tastat nu ma prea inghesuie...scuze...

The future belongs to those who believe in their dreams.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Buni, foarte buna inghetata, mai ales ca asta de la distanta nici nu ingrasa Si inca m-ai nimerit la fix, ca eu sunt moarta dupa inghetata de ciocolata.
Vezi aici vremea pentru Mamaia. Am uitat sa te intreb in ce statiune mergi. Dar poti sa cauti si alta daca vrei.
Eu am verificat pentru Cluj si e super ciudat, pana la 1 iulie sunt super calduri cu 36 de grade si cum incepe iulie, temperaturi medii de 23 de grade... ca primavara... parca era luna lui cuptor. Nu mai inteleg nimic din vremea asta.

Chiar, si eu ma intreb ce-o fi cu Marina...

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Buni,multumim de inghetata dar eu o vreau pe bune ca la mine e sauna la et.4... si praf,v-am zis ca ne schimbam faianta si gresia la baie...!
Eu stiu ca Marina avea ceva probleme cu netul,sper sa nu fie alta cauza lipsa ei...!Sper sa apara cat mai repede si sa explice ea!
fetele!

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by NicoletaB

mai fetelor, pe unde rataciti?

eu ma intretin pe pm cu Briza...da' mai arunc un ochi si aici...buni, chiar e o zi calduroas, multumesc de urari! mai ales la mine-n birou...

Proaspat casatorita !

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

Briza m-am lamurit- Vreme buna sa fie toata perioada si la civila si nunta ca doar este luna lui cuptor -sa fii o mireasa frumoasa si sa ai parte de o vreme calda(nu prea fierbinte)cu soare si cer senin.

Alina eu sunt moarta dupa inghetata de ciocolata-as mancatot timpul ca oricum ma ingras apoi slabesc -nu e pericol de ingrasare.
Multumesc pentru site-ul cu vremea- cel care pleaca e Cristi-fiu-miu
si pleaca la Costinesti exact intre 1-10.Iulie

Cami si la mine mult praf am zis de ce -raschetat asa ca suntem colege de suferinta -(adica de treaba) noroc ca eu stau la curte si mai ies sub vita e putin mai racoare-si apoi smotru-eu mai am si bucataria zugravit deci vara activa-stiu ce insemna sauna de la 4 desi eu am stat la 10 si eram pe Nord-dar vara tot cald insa nu sauna.te invit la Buc. la mine la curte la racoare sub vita la un gratar si o bere rece(ce bine ar fii....)/

Fannna chiar nu gaseste baiatul nimic-ceva sezonier-la o terasa ceva ( de servit la mese) sau la o firma fiu-miu gasise in facult lipea etichete in lb. romana pe cutii cu pasta de dinti aduse din import
nu dispera mai incearca poate totusi gaseste ceva SUCCES.
Nu prea stiu cum stati cu firmele in Bacau-adevarul in Buc sunt f multe firme.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Buni, cu placere. Vezi ca poti cauta vremea din ce oras vrei tu pe site-ul ala. Distractie placuta tanarului.
Cu ingrasatul si eu sunt in dubii acum, ca tocmai ce slabisem si sambata asta mi-a luat-o razna cantarul (oricum am ajuns la concluzia ca nu e bun ). Ce-i drept, cu antibioticele astea m-am dat foarte tare peste cap, parca tot timpul ma roade stomacul si nici nu pot sa nu-i dau nimic de "ros" ca am avut mai in tinerete o gastrita si vai ca rau a mai fost si nu mai vreau.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput