Clubul nurorilor (62)
Raspunsuri - Pagina 16
bunicuta spune:
Fetele am plecat.
Ne auzim maine -poate sunteti mai vorbarete.
o zi buna tuturor si cu un dram de racoare cel putin la Buc.
Alynutza spune:
Buni, spor la smotru!
Nunta noastra
Pregatiri
Raza de soare spune:
chiar e liniste, bunio seara placuta!...fete, i-am dat mesaj marinei, da'...nimic! marina, sper k esti ok!
Proaspat casatorita !
Foto
briza_marii spune:
fotelor am plecat si eu. ma duc sa dau comanda de buchet de cununie.
Razuco te-am pupicit si o sa tin minte oferta ta dc o sa am probleme vineri.
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by briza_marii
[
Razuco te-am pupicit si o sa tin minte oferta ta dc o sa am probleme vineri.
asa sa faci! cum e buchetul, cat costa?
si eu plec! pa, fete!
Proaspat casatorita !
Foto
marinar spune:
pup toate fetele mele dragi
stiu ca v-ati facut griji si imi cer scuze ca nu v-am scris nimic pana acum dar nu am avut timp, putere si.... net.
Raza am primit mesajul dar abea l-am vazut acum. merci!
Si eu si bebe suntem bine, vineri am fost la dr si l-am vazut: este incredibil ce port eu in burtika (fetele care au copii inteleg). Avem deja 10 saptamani, nu-mi mai este rau ca sapt trecuta, in we chiar mi-a fost super bine la mare.
acum ma pregatesc sa plec acasa, sunt super obosita si mi-e rau de la caldura asta. va scriu amanunte mai tarziu.
va pup pe toate cu drag
marina
pozici
NicoletaB spune:
ma bucur ca sunteti bine marina
fetelor azi n-am prea activat, caci muncile ma omoara
va pupacesc si ne reauzim maine
Nadia1976 spune:
Fetelor, va multumesc ptr. gandurile bune si ca sunteti alaturi de mine!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Alynutza spune:
Marina, scumpa, ce ma bucur ca esti bine, si ca bebicul tau creste pe zi ce trece! Sa dea DD sa fie bine pana la capat. Cred ca a fost un sentiment greu de descris sa-ti vezi bebelul prima oara in burtica. Pupici pentru burticutza in crestere.
Nunta noastra
Pregatiri
camelia72 spune:
Buni ,saru-mana de invitatie,ar fi tare buna o bere rece si un mic pe gratar cu carbuni adevarati,of,ce mult imi doresc si eu o casuta pe pamant si nu cocotata la et.4 dar...asta e situatia!Curte avem si noi la mama dar nu prea avem timp sa ajungem,bine ca e Mihai la racoare ca aici ar fi fost tare greu pt. el!Distractie placuta baiatului la mare!
Marina,imi imaginez ce ai simtit vazandu-ti puiul la eco ...nu se poate explica in cuvinte!
Fana,cred ca angajatorii se feresc sa angajeze minori,stiu ca el isi doreste dar spune-i sa stea linistit ca va avea tot timpul din lume sa lucreze cand va termina liceul...ce-as mai vrea sa am eu 17 ani si sa fiu fetita mamii,vb. cantecului...auuu,tineretea mea...!
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE