Clubul nurorilor (62)
Raspunsuri - Pagina 17
Alynutza spune:
Fetele, v-am pupat, o sterg si eu!
Nunta noastra
Pregatiri
impreuna spune:
Am putin timp acum sa scriu, am incercat sa citesc tot dar m-am lasat pagubasa ca ati scris mult tare si sunt in criza de timp:)
Scurt de tot: am vazut cui i-a fost dor de mine
Bun venit Vali si te asteptam la povesti, bine ai revenit diaan, sa ne spui cum a fost la cursul festiv:)
Am spicuit povestirile razucai despre nunta si as fi vrut sa vad poze, dar cred ca sunt private:(
Sunt ingrijorata pt Him ca nu mai scrie, incerc sa dau de ea sa stim dc este ok, ca a avut ceva pb in ultimul timp.
A, si fetele din Buc. vaz ca nu v-ati intalnit inca, va fac galerie:)
Mi-e dor si mie sa ma intalnesc cu clujencele mele, dar cred ca pana la nunta Alinutzei nu avem cand:)
Imi pare rau k nu apuc sa va scriu fiecareia cate ceva, da promit sa recuperez:)
Sa apuc sa va pove cate ceva:
cand am plecat Sara nu a reactionat in nici un fel, ca era noapte si dormea:) Insa in fiecare zi cand vedea cate un lucru de al nostru zicea "mami, tati" si venea la dormitor sa vada daca suntem.
Cand ne-am intors atata ne-a pupat ca nu mi-a venit sa cred, niciodata nu ne-am dragalit atat, ce fac si despartirile astea
Acolo a fost super, mai putin drumul, lung si obositor. Data viitoare clar va fi cu avion ca vin mai obosita decat am plecat:)
Statiunea a fost super, mai ales peisajul, in fata era marea si in spate muntele Olimp care pe vf avea zapada, o frumusete.
Cazarea a fost super ok, vila de 3* cu toate facilitatile, plus ca aveam vedere si la mare si la munte.
De vizitat n-am vizitat prea multe, ne-am dus de capul nostru prin Katerini, credeam ca sunt magazine faine da am fost cam dezamagita. Mi-au placut cafenelele:)
In wk a venit la noi prietena mea scumpa care sta in Atena si pe care n-am vazut-o de 3 ani si am petrecut 2 zile de vis (inclusiv ziua sotului, dar cu el am petrecut noaptea:)
La plaja n-am stat foarte mult de frica sa nu ma prajesc, m-am bronzat atat cat sa nu fiu alba ca branza:)
Oricum baie am facut la greu, apa era super curata si calda, ce mi-a parut rau a fost ca nu prea erau valuri, sa simt k sunt la mare nu in lighean:)
Am mai fost cu inca 4 prieteni si n-am dus lipsa de distractii, dar uneori parca am fi preferat sa fi mers singuri:) Ceilalti nu erau casatoriti si nu prea aveam intimitate, parca eram mama lor:) Seara stateau la noi in camera pana ii trimiteam la culcare, le-am zis k o sa pun bilete pe usa:)
Dar a fost bine, ne-am simtit bine impreuna, oamenii de acolo tare draguti, dar cred ca cei care aveau tangenta cu turistii:) Despre restul grecilor nu pot sa ma pronunt, dar de 2 ori au incercat sa ne insele cu banii (in gara si in magazin:) si chiar m-am gandit ca in Ro nu mi s-a mai intamplat demult:)
Cu sotul am profitat la maxim de orice moment, pentru noi a fost ca si a doua luna de miere, daca nu era Sara acasa mi-ar fi parut tare rau ca ne intoarcem:)
Poze n-am pus inca, o sa fie cat de curand, sa am putin timp in seara asta:)
la fete, doamne ce dor mi-a fost sa stam la taclale:)
Fla (sotie si mamica fericita)
Jocelyn spune:
Salut fetele,
Nadia, si eu sunt alaturi de tine, Dumnezeu sa-ti ajute sa ramai din nou si sa-ti mearga bine sarcina.
Eu astazi nu am avut chef de absolut nimic. La serviciu inca nu ne-au pus AC in biroul nostru si a fost crima si pedeapsa, plus ca noaptea trecuta nu am dormit decat 4h si acum suntem acasa, ne racorim si suntem vlaguiti ... o sa fie o saptamana de cosmar cu temperaturile astea si sper sa treaca mai repede, fiindca de saptamana viitoare intram in concediu pana pe 16 si nu ne mai vedem pe forum, scapati de mine... poate doar daca mai intru cateva minute de la prietena mea de la mare unde o sa ne ducem sa ne balaciiiiiim
In rest, toate bune si frumoase si sper sa ma vad vreodata cu nurorile din Bucuresti
fetele dragute
If you don't stand for something, you'll fall for anything.
lavinai spune:
salutare fetele!! scuzati ca nu am mai trecut pe aici, dar ma intelegeti, a venit mama......
fla bine ai revenit si mie mi-a fost DORRRR de tine!!!!.
eu mai am 8 zile si plec!! dar pana atunci mai am un examen si sa vad dc l-am luat pe ultimul!!
asa de mutl mi-am dorit sa fie cald, caldddd da' parca si cu 35,36 de grade e preaaaa cald!!
fetele v-am pupat, nu stiu daca mai apuc sa intru zilele astea, ca maine vine nepotzica, si toata ziua umblu cu mami meu dupa una lta pt casa! oricum va pup pe toate si ne mai auzim!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
SunSmile spune:
Bravo Fla! Ti-am zis si dincolo! Acum mi-a venit inima la loc...pt ca esti aici, acasa!
Joce..in caz ca nu-s atenta, iti urez de acum concediu placut, vreme insorita si voie buna!
O seara placuta, fetelor!
The future belongs to those who believe in their dreams.
Raza de soare spune:
'mneata, fete! unde sunteti?
edit:
Fla, ink nu am poze...va anunt cand le am!
Marina, ma bucur k esti bine!
Proaspat casatorita !
Foto
Jocelyn spune:
aici... am o lene
inca o zi fara AC la serviciu
If you don't stand for something, you'll fall for anything.
Alynutza spune:
'Neatza fetelor!
Ia bagati un ochi in albumul meu de la soacre .
Fla (na, si eu ca Sara) ma bucur ca v-ati simtit bine, asa si trebuie. Chiar ca si eu as vrea sa ne intalnim, dar deja am intrat in criza de timp, si parca in fiecare zi apare ceva neprevazut care imi da planurile peste cap . Ieri desi am reusit sa facem intr-un final meniul si Gabi a rezolvat cu certificatele prenuptiale, iar eu cu ora pentru civila (sper), am ajuns tarziu acasa, obosita si cu impresia ca mai sunt 1000 de chestii de rezolvat si nu mai am cand si n-am rezolvat nimic... Sa nu mai zic nimic de ce am in casa si inca n-am scapat de mesteri sa ma pot apuca de curatenie (nu ca as avea cand). Dar trebuie sa ma scutur de starea asta, ca nu ajung nicaieri asa...
Va pe toate si astept impresii...
Nunta noastra
Pregatiri
SunSmile spune:
SUPERBA, Alina! Sa fii fericita 1000 de ani! Realmente esti frumoasa si rochita asemenea!
The future belongs to those who believe in their dreams.
briza_marii spune:
neata fetelor.
aly esti f frumoasa, iar rochita e ...mumos mumos
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta