Clubul nurorilor (62)
Raspunsuri - Pagina 18
Alynutza spune:
Sun, Briza, multumesc mult de urari. Si mie imi place tare mult. Bine, pozele sunt putin miscate, ca le-a facut mami. Ioi, si sa fi vazut fatza lui tati meu... era mut...
Dar o bubu tot are... Ieri cand am probat-o la salon se vedea jupon pe dedesubt, asa ca tanti l-a luat si l-a "tuns" nitzel, ca sa nu se mai vada de sub rochie. Ei, si cand am ajuns acasa, noroc ca am insistat s-o imbrac, sa ma vada imbracata, ca de, e altfel, surpriza: o trageam dupa mine. Asa ca azi iar o duc la tanti, o sa o incerc varianta crinolina (tot am fost eu contra, dar aseara cum am probat-o cu picioarele goale, mi s-a parut tare naspa senzatia pe care mi-o faceau jupele alea, mi se lipeau si incovrigau de picioare) si daca nici asa nu se ridica suficient... iar trebuie scurtata. Cred ca se tanti cand o sa ma vada cu ea inapoi. Dar asta e, ca altfel ma calca toti pe rochitza.
Nunta noastra
Pregatiri
fannna2003 spune:
neatza fetele!!!
fla se pare ca a fost minunat, nici nu se putea altfel
ma duc sa trag cu ochiul la album
Indragostirile sunt ca varsatul de vant: formele cele mai grave apar la oamenii mai in varsta
fannna2003 spune:
aly ai sa fi supermireasa...dementiala rochia...dar are si pe ce sa se aseze...asa o sa-i faca ochii mirelui
Indragostirile sunt ca varsatul de vant: formele cele mai grave apar la oamenii mai in varsta
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Poze si revin
ce m-as balaci si io acuma... frumoase poze..
Aly, s-o porti iubita! eee...mai aveti un picut, viitoare miresici...
Proaspat casatorita !
Foto
fannna2003 spune:
fla....super vacanta...cred ca a fost hanimun...hi hi hi nu pot sa nu chicotesc cand ma gandesc...nu ma certati voi la ce va gandeatzi???
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
...mai aveti un picut, viitoare miresici...
Fata taci din gura. si asa am inima cat un purice , Eu sunt absolut sigura ca ziua nu mai are 24h, cred ca s-a scurtat la vreo 12, altfel nu imi explic cum poate sa treaca asa de repede timpul....Razucointrebai de buchet: e simplu, 7 trandafiri portocalii cu margine rosie (sper sa gaseasca tanti nuanta asta), cu rochita miresii si niste frunze ascutite care cica se cheama iarba (f romantic, nu ). Total 720.000
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
o sa o incerc varianta crinolina (tot am fost eu contra, dar aseara cum am probat-o cu picioarele goale, mi s-a parut tare naspa senzatia pe care mi-o faceau jupele alea, mi se lipeau si incovrigau de picioare)
Eu nu voiam crinolina in ruptu' capului, fiindu-mi teama ca se va misca la mers/dans. Insa, nu numai k nu s-a miscat, dar mi-a oferit o lejeritate de nu-ti poti imagina.
Ca sa-ti dau cel mai bun ex, la biserica, in timpul slujbei, am avut impresia k nu am nimic pe sub rochita de fapt, k nu am nimic pe mine! asa se face k spre iesire, controlam dak am sau nu ceva...
recomand crinolina din tot sufletul acum! pai nici nu-mi imaginez cum ar fi fost fara, pe caldura aia...si tine cont k pe 3 iunie n-a fost canicula! de fapt, acasa, inainte de nunta, am probat rochita fara crinolina..un pas nu puteam sa fac! nu una, ci 5 fuste mi se lipeau de picioare! asadar, multa sanatate tantilor de la magazin care au fortat nebuna sa ia crino!
Proaspat casatorita !
Foto
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by briza_mariiquote:
Originally posted by Raza de soare
...mai aveti un picut, viitoare miresici...
Fata taci din gura. si asa am inima cat un purice , Razucointrebai de buchet: e simplu, 7 trandafiri portocalii cu margine rosie (sper sa gaseasca tanti nuanta asta), cu rochita miresii si niste frunze ascutite care cica se cheama iarba (f romantic, nu ). Total 720.000
Si io care ma gandeam sa-ti tin AMR! "Iarba", hm? fato, ala-i tipirig in toata regula! da' iarba suna mai pompos... 7 trand=700.000? hopaaaaaaaa, mi-am luat teapa! eu am avut 5! da' ala de civila l-am facut in alta parte, nu la prieteni...
Proaspat casatorita !
Foto
Alynutza spune:
Elena, si eu sper sa-i placa. Oricum jos palaria pentru el, ca n-a tras cu ochiul si a fost tare cuminte, chiar a zis ca si el vrea sa fie surpriza. Si cat a carat rochitza dupa el... si acum e la el in masina, ca s-o pot duce diseara sa vad ce fac cu ea.
Raza, nici eu nu voiam crinolina in ruptul capului, dar aseara cand am constatat ce senzatie nasoala imi dau jupele alea... Sper numai sa o ridice suficient ca sa nu mai fie nevoie de scurtat.
Fla, super poze! Se vede ca v-ati distrat.
Briza, asa mi se pare si mie, ca ziua are doar 12 ore, si la scarbici parca am un ardei iute undeva, n-am rabdare sa stau, ma gandesc numai la ce mai am de rezolvat pentru nunta, noroc ca nu am foarte multe de rezolvat pentru scarbici, ca nu stiu daca ma puteam concentra.
Nunta noastra
Pregatiri