Clubul nurorilor (62)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna dimineata

Fla ma bucur ca ai revenit si ca a fost super concediul.... se vede si din poze!!

Ali o sa fii o mireasa superba.

Nadia... nu pot sa-ti spun decat ca iti doresc sa fii tare si sa te gandesti la viitor.

v-as mai da cateva amanunte despre bb al meu... dar parca nu e momentul...

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata fetelor
fla -superbe pozele
alynutza - rochita e superba, incearca si crinolina
gabi al meu a stat cu rochia in camera 3 zile inainte de nunta agatata de cuier, dar invelita si n-a tras cu ochiul numai sa aiba o surpriza in ziua nuntii, iar a atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Marina, important este ca sunteti bine amandoi. Amanunte... cand simti tu ca e momentul.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Nico, tu ai avut crinolina sau jupa?
Bravo si pentru Gabi al tau, ca a fost cuminte. Adevarul e ca e frumos sa fie surpriza si nu se compara cand probezi rochitza la salon cu ziua nuntii, cand esti aranjata, machiata, coafata, scoasa din cutie.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Flace frumos era pe acolo ......cred ca intoarcerea la asfaltul din Cluj a fost destul de dura.
Azi dim am fost si m-am epilat pt prima oara pe maini. spre surpinderea mea nu a durut absolut deloc (eu la inghinal auch auch si ma gandeam sa nu fie la fel). dar, m-a dat cu o crema si a zis sanu ma spal sa o las sa intre in piele ca sa nu ma irit. acum stau ca o broasca testoasa cu mainile la 2m de mine si de birou, ca nu mai intra asta o data in piele. Da' cine are mana fina ..de, baba la frumusete....

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

nico...mereu am vrut sa te intreb...ptr ce e casuta(aia din poze)???

Indragostirile sunt ca varsatul de vant: formele cele mai grave apar la oamenii mai in varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

am postat ieri un subiect...ma poate ajuta careva???
As avea nevoie ptr o prietena de tematica de examen ptr suplinitori necalificati- educatie plastica...si nu stiu de unde sa o iau...am postat pe SEI...dar nu am primit niciun raspuns...ma poate ajuta cineva?

Indragostirile sunt ca varsatul de vant: formele cele mai grave apar la oamenii mai in varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza si de la mine....
Eu aseara am adormit cu contractii (pe la ora 12), la 3 m-am trezit cu contractii... si pe la 7 am adormit la loc. Acum sunt mai bine si o astept pe nasa sa imi faca una bucata injectie. Fundul meu e ca un poligon de trageri.
Fla superbe pozele. Ce m-as balaci si eu...dar nici in cada nu mai pot acuma. Asa ca mai astept cateva saptamani.
Aly o sa intru si eu la "soacre" sa vad pozele. Dar cred ca esti superba de te lauda toata lumea.
Marina ma bucur ca totul e bine cu sarcina. Si noi merge, luni la eco. Sa speram ca totul e bine si nu sunt probleme din cauza contrtactiilor pe care le am. Si ca sa fie tacamul complet, am niste picioare....parca sunt a lui bunica. Sunt umflate de nu-mi vine sa cred. Iubi saracu imi face in fiecare seara masaj, dar pana dimineata se umfla la loc. Dar mai e putin si trece si asta.
Va si poate intru mai tarziu.

Andreea 34+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
Originally posted by fannna2003

nico...mereu am vrut sa te intreb...ptr ce e casuta(aia din poze)???

pt ...baniiiiiiiiiiiiiii , ca dc miresica nu are prea dotat, nu are unde sa puna plicurile. Asa, cum banii aia vor fi pt casuta mirilor, vor fi pusi chiar in casuta

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

Neata fetele si eu pe aici

am tras cu ochiul-Alynuta- SUPERBA ROCHIA- o sa fii minunata si cred ca mirele va fii f f placut surprins cu asa o sotioara -

Flavia
-frumoase poze-zona minunata ,apa, soare, odihna, ce -ti mai poti dorimai ales pe vremea asta pacat ca a fost putin -si a trecut repede-
inca odata La multi ani pentru Mircea sa fiti fericiti, impliniti alaturi de papusica voastra si va doresc din inima si o casuta a voastra.

Marina ma bucur ca ai revenit- bine ca sunteti bine si tu si bb te bucuri cand il vezi la ecograf dar ce minunat este cand creste si apoi te depaseste in inaltime si nu-ti vine sa crezi ca adultul cu care stai de vorba este copilul tau -cazul meu cu Cristi -imi pare asa de rau ca a crescut asa de repede -asa vrea sa mai fie mic cu nazbitii ,cu copilarii -dar si asa uneori n-are minte nici cat unul de 2 ani-(glumesc bineinteles).

restul fetelor in tara tot asa de cald ca la Buc- ca ne topim pe aici vara, vara dar nici chiar 35grade-Cami, Fannna ,cum e astazi pe la voi tot canicula-?

succes la pregatiri fetelor cu nunti -sanatate tuturor si iar ma duc dupa o inghetata ca desi ma doare o amigdala tot cald mi-e si am o pofta de rece dar maninc incet incet sa nu ma doara si cealalta.

cine mai vrea ceva bun rece sa zica repede ca plec pe afara.o inghetata , un suc ceva ,o citronada cu lamiie multa vrea cineva va trimit repede.

Mergi la inceput