Clubul nurorilor (62)
Raspunsuri - Pagina 19
marinar spune:
buna dimineata
Fla ma bucur ca ai revenit si ca a fost super concediul.... se vede si din poze!!
Ali o sa fii o mireasa superba.
Nadia... nu pot sa-ti spun decat ca iti doresc sa fii tare si sa te gandesti la viitor.
v-as mai da cateva amanunte despre bb al meu... dar parca nu e momentul...
marina
pozici
NicoletaB spune:
neata fetelor
fla -superbe pozele
alynutza - rochita e superba, incearca si crinolina
gabi al meu a stat cu rochia in camera 3 zile inainte de nunta agatata de cuier, dar invelita si n-a tras cu ochiul numai sa aiba o surpriza in ziua nuntii, iar a atunci
Alynutza spune:
Marina, important este ca sunteti bine amandoi. Amanunte... cand simti tu ca e momentul.
Nunta noastra
Pregatiri
Alynutza spune:
Nico, tu ai avut crinolina sau jupa?
Bravo si pentru Gabi al tau, ca a fost cuminte. Adevarul e ca e frumos sa fie surpriza si nu se compara cand probezi rochitza la salon cu ziua nuntii, cand esti aranjata, machiata, coafata, scoasa din cutie.
Nunta noastra
Pregatiri
briza_marii spune:
Flace frumos era pe acolo ......cred ca intoarcerea la asfaltul din Cluj a fost destul de dura.
Azi dim am fost si m-am epilat pt prima oara pe maini. spre surpinderea mea nu a durut absolut deloc (eu la inghinal auch auch si ma gandeam sa nu fie la fel). dar, m-a dat cu o crema si a zis sanu ma spal sa o las sa intre in piele ca sa nu ma irit. acum stau ca o broasca testoasa cu mainile la 2m de mine si de birou, ca nu mai intra asta o data in piele. Da' cine are mana fina ..de, baba la frumusete....
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
fannna2003 spune:
nico...mereu am vrut sa te intreb...ptr ce e casuta(aia din poze)???
Indragostirile sunt ca varsatul de vant: formele cele mai grave apar la oamenii mai in varsta
fannna2003 spune:
am postat ieri un subiect...ma poate ajuta careva???
As avea nevoie ptr o prietena de tematica de examen ptr suplinitori necalificati- educatie plastica...si nu stiu de unde sa o iau...am postat pe SEI...dar nu am primit niciun raspuns...ma poate ajuta cineva?
Indragostirile sunt ca varsatul de vant: formele cele mai grave apar la oamenii mai in varsta
a.cicel spune:
Neatza si de la mine....
Eu aseara am adormit cu contractii (pe la ora 12), la 3 m-am trezit cu contractii... si pe la 7 am adormit la loc. Acum sunt mai bine si o astept pe nasa sa imi faca una bucata injectie. Fundul meu e ca un poligon de trageri.
Fla superbe pozele. Ce m-as balaci si eu...dar nici in cada nu mai pot acuma. Asa ca mai astept cateva saptamani.
Aly o sa intru si eu la "soacre" sa vad pozele. Dar cred ca esti superba de te lauda toata lumea.
Marina ma bucur ca totul e bine cu sarcina. Si noi merge, luni la eco. Sa speram ca totul e bine si nu sunt probleme din cauza contrtactiilor pe care le am. Si ca sa fie tacamul complet, am niste picioare....parca sunt a lui bunica. Sunt umflate de nu-mi vine sa cred. Iubi saracu imi face in fiecare seara masaj, dar pana dimineata se umfla la loc. Dar mai e putin si trece si asta.
Va si poate intru mai tarziu.
Andreea 34+
POZE
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by fannna2003
nico...mereu am vrut sa te intreb...ptr ce e casuta(aia din poze)???
pt ...baniiiiiiiiiiiiiii , ca dc miresica nu are prea dotat, nu are unde sa puna plicurile. Asa, cum banii aia vor fi pt casuta mirilor, vor fi pusi chiar in casuta
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
bunicuta spune:
Neata fetele si eu pe aici
am tras cu ochiul-Alynuta- SUPERBA ROCHIA- o sa fii minunata si cred ca mirele va fii f f placut surprins cu asa o sotioara -
Flavia -frumoase poze-zona minunata ,apa, soare, odihna, ce -ti mai poti dorimai ales pe vremea asta pacat ca a fost putin -si a trecut repede-
inca odata La multi ani pentru Mircea sa fiti fericiti, impliniti alaturi de papusica voastra si va doresc din inima si o casuta a voastra.
Marina ma bucur ca ai revenit- bine ca sunteti bine si tu si bb te bucuri cand il vezi la ecograf dar ce minunat este cand creste si apoi te depaseste in inaltime si nu-ti vine sa crezi ca adultul cu care stai de vorba este copilul tau -cazul meu cu Cristi -imi pare asa de rau ca a crescut asa de repede -asa vrea sa mai fie mic cu nazbitii ,cu copilarii -dar si asa uneori n-are minte nici cat unul de 2 ani-(glumesc bineinteles).
restul fetelor in tara tot asa de cald ca la Buc- ca ne topim pe aici vara, vara dar nici chiar 35grade-Cami, Fannna ,cum e astazi pe la voi tot canicula-?
succes la pregatiri fetelor cu nunti -sanatate tuturor si iar ma duc dupa o inghetata ca desi ma doare o amigdala tot cald mi-e si am o pofta de rece dar maninc incet incet sa nu ma doara si cealalta.
cine mai vrea ceva bun rece sa zica repede ca plec pe afara.o inghetata , un suc ceva ,o citronada cu lamiie multa vrea cineva va trimit repede.