Clubul nurorilor (62)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

Anreea incearca sa dormi cu picioarele pe o perna ceva mai sus decat capul poate te ajuta cu desumflatul- maninci sarat ? sau de la caldura + greutate
dar lasa ca trece mai ai putin -SANATATE amindorura .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

bunicu inghetata nu prea ma omor dar la faza cu limonada cu multa lamaie m-ai nimerit din plin. Ai grija cu gatul!

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Buni, si eu vreau, de toate bunatatile. Si la noi e cald, la pranz va fi moarte de om, dar tot vreau sa ies sa-mi iau niste saten pentru un halat si camasutza de noapte.
Fetele, ce sa zic, ma bucur tare ca va place rochitza mea. Am vorbit intre timp si cu tanti de la salon, mi-a zis sa merg cu rochitza si daca mai trebuie scurtata nu-i nici o problema, o aranjeaza pana iese bine. E foarte amabila. Si ne-au sosit si suporturile de lumanari, o sa mergem azi dupa ele. Sper sa gasim in Selgros si niste bomboane care sa se preteze la marturii (azi noapte am visat ca gasisem niste bomboane mai mari, cu un aspect ciudat, dar foarte foarte bune la gust).
Andreiutz, ma bucur ca esti bine, lasa ca mai e putin si vine bebelina si o sa te poti balaci cat vrei.
Elena, sorry, eu am pierdut legatura cu invatamantul. As fi vrut sa te pot ajuta.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by bunicuta

Anreea incearca sa dormi cu picioarele pe o perna ceva mai sus decat capul poate te ajuta cu desumflatul- maninci sarat ? sau de la caldura + greutate
dar lasa ca trece mai ai putin -SANATATE amindorura .

Mersi. Dorm cu picioarele pe 2 paturi. Sarea am scos-o din alimentatie de vreo 2 saptamani. Cred ca e de vina si caldura. Am citit ca daca ai picioarele si mainile umflate e din cauza retinerii de apa. Si recomandarea e sa bei cat mai multa apa. Eu bea cel putin 3 litri pe zi. Acuma mi-e frica, ca nu mai am decat o sticla de 2 l si daca o termin pana la ora 4 nu stiu pe cine sa trimit sa imi cumpere (ca abia atunci vine iubi). Eu nu pot sa ies pe caldura asta afara. Si in casa simt ca ma sufoc.

Andreea 34+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

andrule daca mai ai mai pune o poza sa vedem cat a crescut bb....
nico...pai hai ca-ti dau sani...nu-ti mai trebuie casuta...hi hi hi ma gandeam cam cate plicuri ar incapea...va garantez ca suficiente...

Indragostirile sunt ca varsatul de vant: formele cele mai grave apar la oamenii mai in varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by briza_marii

pt ...baniiiiiiiiiiiiiii , ca dc miresica nu are prea dotat, nu are unde sa puna plicurile.

Ma simt cumva "atinsa"?? bey, eu am avut si decolteu (si-l mai am!!) si casuta. Sic!

Proaspat casatorita !

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

de ce razuco?...tu ai si...si

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Hop si eu!
Fla, super pozele, se vede treaba ca v-ati distrat

Aly, rochita este minunata, o sa fii o miresica tare frumoasa.

Sunule, tu esti absent motivat, stim ca ai treaba.fata

Fanna, ce se mai aude cu foxie?

Andreuta, ai mare grija de tine si de bb-lina

pupi toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Da Aly am avut crinolina pt ca fustele imi intrau intre picioare si as fi picat ca o galusca

Fanna - casuta a facut-o socrul meu pt a pune acolo plicurile cu bani
in decolteu merg pusi bani simpli, nu cu plic cu tot
si apoi daca mi-ar fi pus toti banii in san, n-as fi stiut cine, ce a dat, de aceea fiecare a avut plicul personalizat

in casuta intrau pe putin 300-400 de plicuri, fiind foarte mare

dimineta cand am plecat am lasat-o la restaurant caci n-avea cine s-o care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

Ma simt cumva "atinsa"?? bey, eu am avut si decolteu (si-l mai am!!) si casuta. Sic!

Fata, tu repede de colo. Io vorbeam de astea mai ..snur (femeie snur=fara tzatze fara cur; pacat ca la mine e valabil doar prima parte ). De, nu putea DD sa ne faca pe toate cu ca al tau. Credeti-ma fetelor ca Razucanoastra e sexoasa rau (asa gandesc eu si sunt fata, dapai bajetii).

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput