Clubul nurorilor (62)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Cherry, ai aparut si tu.
Nico, si a fost ok crinolina, nu te-a impiedicat la dans, stat jos, etc?

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

nu nu m-a impiedicat din contra, doar ca m-a frecat pe
si am facut o iritatie de zile mari

ce bine era cand ma batea vantul in zona aceea....

Mergi la inceput

Ok, o sa probez si eu atunci. Ca sa evit iritatiile, o sa ii fac o mica jupa din matase. Mersi de sfat.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by fannna2003

de ce razuco?...tu ai si...si

e, imi tachinam si io tiza...apropos, Aly, vezi k suntem mai multe Nicolete...asa k e posibil sa-ti raspunda alta dak intrebi de ceva ce avem toate-vezi ex cu casuta de bani! deci: una-i Nico(letaB), restul...e mai bine sa fim simple nick-uri. Zic bine, fetelor, tizelor???

Proaspat casatorita !

Foto

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by briza_marii

Fata, tu repede de colo. De, nu putea DD sa ne faca pe toate cu ca al tau. Credeti-ma fetelor ca Razucanoastra e sexoasa rau (asa gandesc eu si sunt fata, dapai bajetii).

de, asa a vrut D-zeu... multumesc! carevasazica imi cam faci ochi dulci..

Proaspat casatorita !

Foto

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:
Originally posted by fannna2003

de ce razuco?...tu ai si...si

e, imi tachinam si io tiza...apropos, Aly, vezi k suntem mai multe Nicolete...asa k e posibil sa-ti raspunda alta dak intrebi de ceva ce avem toate-vezi ex cu casuta de bani! deci: una-i Nico(letaB), restul...e mai bine sa fim simple nick-uri. Zic bine, fetelor, tizelor???

Proaspat casatorita !

Foto

Pai Nico era prescurtarea de la NicoletaB. Stiu ca si pe tine te cheama asa, dar nu ti-am zis altfel decat pe nick. In schimb la Nico tot asa ii zic de cand a intrat in club. So...

Nunta noastra

Pregatiri

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Hihi si io Nicolici..dar tot briza e mai bine

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

haha, ce-mi plac discutiile aste despre nunti, imi aduc si eu aminte cu drag, mai ales ca mai am putin si implinesc 2 ani de casnicie.

Ali si eu am avut crinolina si a fost ok, nu m-a incurcat cu nimic.

Buni, ai dreptate cu copii, si eu stateam de vb cu mama si-mi spunea ca nu-i vine sa creada ca fata ei va avea un bb, ca nu are inca 50 de ani dar va avea 2 nepoti. este fff mandra si fericita.

Andeea pai nu suport eu caldura asta, de azi sunt in medical pt ca ieri mi-a fost rau de la caldura.... de tine ce sa mai zic!!!

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

ce-or mai manca si bea fetele astea de Sf Nicolae....
La 3 cucuiete, sa tot primesti de
nu-i asa fetelor?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alynutza

Pai Nico era prescurtarea de la NicoletaB. Stiu ca si pe tine te cheama asa, dar nu ti-am zis altfel decat pe nick. In schimb la Nico tot asa ii zic de cand a intrat in club. So...

Pai asa zic si eu...doar k dak nu ma inseala memoria... k n-am timp sa verific, cand ai intrebat de casuta, ti-au raspuns si Nico si Briza... mai lipsea sa raspund si eu...

Proaspat casatorita !

Foto

Mergi la inceput