Clubul nurorilor (62)
Raspunsuri - Pagina 21
Alynutza spune:
Cherry, ai aparut si tu.
Nico, si a fost ok crinolina, nu te-a impiedicat la dans, stat jos, etc?
Nunta noastra
Pregatiri
NicoletaB spune:
nu nu m-a impiedicat din contra, doar ca m-a frecat pe
si am facut o iritatie de zile mari
ce bine era cand ma batea vantul in zona aceea....
Alynutza spune:
Ok, o sa probez si eu atunci. Ca sa evit iritatiile, o sa ii fac o mica jupa din matase. Mersi de sfat.
Nunta noastra
Pregatiri
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by fannna2003
de ce razuco?...tu ai si...si
e, imi tachinam si io tiza...apropos, Aly, vezi k suntem mai multe Nicolete...asa k e posibil sa-ti raspunda alta dak intrebi de ceva ce avem toate-vezi ex cu casuta de bani! deci: una-i Nico(letaB), restul...e mai bine sa fim simple nick-uri. Zic bine, fetelor, tizelor???
Proaspat casatorita !
Foto
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by briza_marii
Fata, tu repede de colo. De, nu putea DD sa ne faca pe toate cu ca al tau. Credeti-ma fetelor ca Razucanoastra e sexoasa rau (asa gandesc eu si sunt fata, dapai bajetii).
de, asa a vrut D-zeu... multumesc! carevasazica imi cam faci ochi dulci..
Proaspat casatorita !
Foto
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Originally posted by fannna2003
de ce razuco?...tu ai si...si
e, imi tachinam si io tiza...apropos, Aly, vezi k suntem mai multe Nicolete...asa k e posibil sa-ti raspunda alta dak intrebi de ceva ce avem toate-vezi ex cu casuta de bani! deci: una-i Nico(letaB), restul...e mai bine sa fim simple nick-uri. Zic bine, fetelor, tizelor???
Proaspat casatorita !
Foto
Pai Nico era prescurtarea de la NicoletaB. Stiu ca si pe tine te cheama asa, dar nu ti-am zis altfel decat pe nick. In schimb la Nico tot asa ii zic de cand a intrat in club. So...
Nunta noastra
Pregatiri
briza_marii spune:
Hihi si io Nicolici..dar tot briza e mai bine
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
marinar spune:
haha, ce-mi plac discutiile aste despre nunti, imi aduc si eu aminte cu drag, mai ales ca mai am putin si implinesc 2 ani de casnicie.
Ali si eu am avut crinolina si a fost ok, nu m-a incurcat cu nimic.
Buni, ai dreptate cu copii, si eu stateam de vb cu mama si-mi spunea ca nu-i vine sa creada ca fata ei va avea un bb, ca nu are inca 50 de ani dar va avea 2 nepoti. este fff mandra si fericita.
Andeea pai nu suport eu caldura asta, de azi sunt in medical pt ca ieri mi-a fost rau de la caldura.... de tine ce sa mai zic!!!
marina
pozici
NicoletaB spune:
ce-or mai manca si bea fetele astea de Sf Nicolae....
La 3 cucuiete, sa tot primesti de
nu-i asa fetelor?
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Pai Nico era prescurtarea de la NicoletaB. Stiu ca si pe tine te cheama asa, dar nu ti-am zis altfel decat pe nick. In schimb la Nico tot asa ii zic de cand a intrat in club. So...
Pai asa zic si eu...doar k dak nu ma inseala memoria... k n-am timp sa verific, cand ai intrebat de casuta, ti-au raspuns si Nico si Briza... mai lipsea sa raspund si eu...
Proaspat casatorita !
Foto