Clubul nurorilor (62)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by SunSmile
Andrule...ma bucur din suflet ca esti bine! Eram toate cu sufletul la gura, am ajuns si sa spionam la mamici! Sa ne anunti daca se intampla ceva, ok? Pup la BBlina!

Eu sper sa mai stea bebelina macar vreo 2 saptamani in burtica. Avem si nume (provizoriu)... Cristina sau Ramona. Inca nu stim sigur.
Noi am plecat vineri la Tg Mures la soacra si cand am ajuns acolo am aflat ca sunt si zilele orasului. Bucurie mare, muzica, distractie....dar doar cu gandul. Vineri bebelina nu m-a lasat sa stau mai mult de 9 jumate seara la concerte. Sambata mi-am luat cu mine injectiile de scobutil ca erau cei de la smurd acolo si daca ma apuca contractiile sa imi faca. Normal ca nu am scapat de contractii pe la ora 10, dar iubi nu a vrut sa mergem la smurd ci acasa. Am luat 2 nospa si un diazepam si dupa vreo 3 ore s-a inmuiat butrica. Duminica dimineata era din nou tare, si noi ne pregateam de drum (150 km) spre casa. Asa ca am mers la urgenta (tot la smurd) si i-am rugat sa imi faca injectia ca trebuie sa plecam la drum. Noroc ca aveam fisa gravidei cu mine unde era trecut scobutilul injectabil si amenintarea de nastere prematura, ca altfel nu imi faceau si ma trimiteau pe sectie la investigatii. Asa ca mi-au facut injectia si pe drum pana acasa nu am mai avut nici o problema (doar cu caldura care m-a terminat).
Soacra a factu o tona de sarmale (cred ca se gandea la botez cand a facut atatea). Noroc ca nu erau impachetate inca si l-am trimis pe iubi sa cumpere ardei ca eu nu mananc sarmale, asa ca pt mine a facut ardei umpluti. A facut tort, i-am dus material si ne-a facut 2 lenjerii de pat pt bebelina... M-am si contrazis putin cu ea... dar pana la urma totul a fost bine. Dar tot la soacre albastre ramana, numai ca nu boldata.

Andreea 34+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Sun, Andreea, mersi de lamuriri.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

gata andrule...executat...asteptam schimbarea majora...marea transformare(pana la urma o facem ROSIE)

Indragostirile sunt ca varsatul de vant: formele cele mai grave apar la oamenii mai in varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Andreea... pt tine si BBlina! Sunt dragute numele alese si daca voua va plac, atunci totul e in regula! Numai te rog, gaseste o metoda prin care sa ne poti anunta si pe noi, in caz ca nepotica-mea vrea sa va cunoasca mai repede!
Fla cum a reactionat Sara?
Ali...ma bucur ca te-ai edificat. E un proces complex, ce sper sa aduca imbunatatiri forumului!

Cam tacute...

The future belongs to those who believe in their dreams.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

NEAMULE ...TI-AI SCHIMBAT SEMNATURA...

Indragostirile sunt ca varsatul de vant: formele cele mai grave apar la oamenii mai in varsta

Mergi la inceput

Eu iar n-am sef si nici prea mult de lucru, asa ca lucram de zor la numerele pentru mese.
Sunt happy, ca m-a sunat iubi sa-mi spuna ca ne-a rezolvat pe amandoi cu certificatele prenuptiale. Si ca si-a "rezolvat" si contul, ca a platit avansul pentru mobila de dormitor, dar nu-i nimic, vreau doar sa ne-o termine la timp.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

si eu pe aici sa va salut la inceput de saptamana desi acum am sosit la job ca am avut intilnire dimineata cu nenea parchetarul( de fapt 2+ nevasta unuia)si mi-au facut un praf pe acasa incat dupa-masa iar smotru...

Dar ajuns birou - intrat, citit mesajele si apoi la treaba.

Nadia ma alatur sa eu fetelor si-ti spun ca imi pare tare rau
si nu pot decat sa ma rog pentru voi si micul sufletel -sa dea DD
ca in viitor sa aveti bb dorit.

Ma bucur totdata ca au aparut Andreea( credeam ca bbelina deja a sosit)si Flavia- bine ati revenit fetelor- ca era clubul in suferinta
Asteptam povesti Fla.Ce face Sara ? cum a reactionat cand ati plecat?

Lavi
- felicitari soacra si mama.

Vicky
-si mie imi place berea (dar blonda) si rece .

Alina
-FELICITARI pentru masea -te poti ocupa de ultimele pregatiri -SUCCES.

Fannna multumim si tie la fel.

Voua si celorlalte fete Razuca , Cami, Roxi, Dana ,Briza, Cherry, Him , Nico ,Marina , Cinta,Addinel o sapatamana excelenta si numai soare in suflet si pe cer.daca am uitat pe cineva scuze-
Multe

Mergi la inceput

Buni, mersi mult . M-am linistit si eu, desi ieri m-a mai durut, dar azi vad ca n-a luat-o inca si sper sa nici n-o mai ia, ca nu mai am decat vreo 2 antibiotice de luat.

Nunta noastra

Pregatiri

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Bunidraga mersi mult de urare, sper din tot sufletul ca vineri sa am soare, ca sa facem poze mumoase...Imi pare rau de tine ca pe caldura asta tu te lupti cu praful...un frapee cu gheata si inghetata ca sa ai spor.

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

mai fetelor, pe unde rataciti?

Mergi la inceput