Clubul nurorilor (62)
Raspunsuri - Pagina 13
Raza de soare spune:
a.cicel, phiiiiiiiiiiiuuuuuuuuu!...bine k ai mai dat un semn, sa stim k sunteti ok! k noi deja ne gandeam k poate bb a venit pe lume. Nico, nici una n-am avut dreptate cu adresa cofetariei, e Valea Cricovului!!! Briza, iarta-ne k te-am pus pe drumuri! addinel am dat pm de test, sa nu va incurc iar...sa zici dak e ok si dau detalii apoi!
si... Flaaaaaa!... bine ai revenit!
Proaspat casatorita !
Foto
briza_marii spune:
Hehe, bine ca totul e OK burticuta.
Mai fetelor, si la voi merge forumul f f incet, si numai cand vrea muschiul lui? (sunt ore intregi cand nu merge)?!!!!
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
a.cicel spune:
Imi pare rau ca v-am ingrijorat. Dar chiar nu sunt de vina. Saptamana trecuta am sunat zilnic la cei de la net si se tot chinuiau sa rezolve situatia. Si toate cunostintele mele au net la aceeasi firma, asa ca nu aveam de unde sa va dau un semn ca totul e ok.
Nadia imi pare tare rau pt ce ai patit. Ma rog sa ai puterea sa o iei repede de la capat si sa vina cat mai repede pe lume bb mult dorit.
Andreea 34+
POZE
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
asa ca nu aveam de unde sa va dau un semn ca totul e ok.
pai..ia masuri de siguranta! "iegzista" telefon!
Proaspat casatorita !
Foto
Alynutza spune:
Fla, bine ai revenit! Mi-a fost dor de tine. si abia te astept sa revii cu poze si sa ne spui cum a fost.
Andreea, si pe tine, bine ca esti ok. Bafta la ultimul examen si apoi sa te linistesti sa te preocupi numai de bebelina.
Fetelor, ce s-a intamplat cu stelutzele noastre? Eu iar am ajuns "junioara"...
Nunta noastra
Pregatiri
cherry22 spune:
Fla, bine ai revenit! Mi-a fost tare dor de tine. Asteptam pozici si povesti.Mii de
Of, Andreuta, ce griji mi-am facut. Ma bucur ca esti bine si tu, si bb-lina. Sa treci cu bine examenul si sa te ocupi numai de bb, sa mai stea putin in burtica. Daca nu ai nimic impotriva, poti da uneia dintre noi nr. de telefon,ca sa stim de tine, asta numai daca nu te deranjeaza.Multi tie si bb-linei
pupi fetele
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Andreea, si pe tine, bine ca esti ok. Bafta la ultimul examen si apoi sa te linistesti sa te preocupi numai de bebelina.
Fetelor, ce s-a intamplat cu stelutzele noastre? Eu iar am ajuns "junioara"...
Si eu am ramas surprinsa cand am vazut ca nu mai am cele 5 stelute galbene si incerc sa ma lamuresc. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78961 aici cred ca o sa te lamuresti si tu.
Andreea 34+
POZE
SunSmile spune:
BUN VENIT FLA-ul meu scump! Offff...ca parca ai lipsit o vesnicie! Au fost momente in care aveam atata nevoie de tineeeee....pfuuu...bine ca esti acasa!
Andrule...ma bucur din suflet ca esti bine! Eram toate cu sufletul la gura, am ajuns si sa spionam la mamici! Sa ne anunti daca se intampla ceva, ok? Pup la BBlina!
Alinuta poti citi la generale...s-au innoit regulile, avem si moderatori noi....sunt acolo doua subiecte si vei intelege. Avem si butonul "report" pt a raporta un post ce ni se pare "necuvenit". Ma rog..cel mai bine este sa citesti sa te edifici singura!
Che am aparut...pup la fata si multumesc pt TOT!
fannna2003 spune:
bine ai venit FLA...si nu in ultimul rand A.CICEL
Indragostirile sunt ca varsatul de vant: formele cele mai grave apar la oamenii mai in varsta