Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 6
danita spune:
ptr voi, viitoare mamici va dau un site cu muzica si alte alea pr copilasi : http://pbskids.org
weekend frumo !
BeBelusca
RUXMAX spune:
Mirona, de ce nu mi-ai dat in lista carucior bleu?
Da' poti sa-l faci pe trei sferturi bleu si pe un sfert rozzzzzzzzz? Hai ca esti mestera pe pc...
ruxmax 15 + cu 3/4
Laura13 spune:
Salut fetele!
E drept ca nu mai scriu de mult dar a fost nebuneala la munca si acasa nu am net.
Bebe sper ca e bine, ca am luat o usa in fata acu vreo de cateva zile, m-am lovit destul de tare, dar doctorita zice ca durerea va trece si bebe e OK. Sa speram, ca nu l-am mai simtit miscand.
In Iasi e super cald, ca in toata tara banuiesc, si in loc sa ma duc in voiaj in weekend stau acasa ca vine soacra in vizeta. Ne intelegem destul de bine, dar va dati seama: curatenie luna, mancare 7 feluri ca de... doar vine soacra. Asa ca azi o sa trag ca o disperata, dar voi profita la maxim de faptul ca sunt gravida si il voi pune pe al meu sot la treaba.
In Iasi s-a deschis targul de la Cucuteni, oale din lut, chestii de lemn, flori si al "minuni" in Copou si sper sa ajung si eu macar la o plimbare seara pe racoare.
Cam atat, pupici pe burtici, o stare de spirit cat mai buna, veselie si weekend placut.
Laura si bebe strumf
Dia1609 spune:
Buna fetelor!
raspund si eu la apelul facut din umbra care nu au mai zis nimica
stiu ca nu am mai trecut de mult, dar am avut probl. cu netu acasa, iar la servici nu pot sa stau la taclale
va rog sa ma treceti si pe mine cu o bb-lina fetita (asa se pare 75%):))
si sa completati maternitatea: Maternitatea Odobescu Timisoara
v-am pupat pe toate
Dia 16+
Dia1609 spune:
fetelor,
am si eu o intrebare: la cate saptamani ati simtit prima miscare?
ca eu cred ca am simtit o miscare sapt. trecuta (ca o bula de aer in stomac) si de atunci nimica ... ma gandesc ca m-am inselat si n-o fi fost prima miscare a lui bb
mai ales ca dr. meu mi-a zis ca o sa simt prima miscare pe la 20 de saptamani, tinand cont ca-s la prima sarcina - si mie mi s-a parut ca am simtit-o la 15 sapt
Dia 16+
mio75 spune:
Si eu tot la 15+ draguta Diadar de atunci in fiecare zi din ce in ce mai tare. Acum e chiar fotbalist cateodata
quote:
Originally posted by Dia1609
fetelor,
am si eu o intrebare: la cate saptamani ati simtit prima miscare?
ca eu cred ca am simtit o miscare sapt. trecuta (ca o bula de aer in stomac) si de atunci nimica ... ma gandesc ca m-am inselat si n-o fi fost prima miscare a lui bb
mai ales ca dr. meu mi-a zis ca o sa simt prima miscare pe la 20 de saptamani, tinand cont ca-s la prima sarcina - si mie mi s-a parut ca am simtit-o la 15 sapt
Dia 16+
mio75 spune:
Lavinia, mama draga, ce mai faci? Ti-e asa un pic ciuda pe fetele ce merg la mare? Si mie...dar saptamana viitoare ma duc la Balaton in Ungaria. Trebuia sa mergem azi dar a intervenit ceva si ramane pe next week...asa ca sambata voi aranja cred hainele prin dulapuri
Unde draguta ai birou fara geamuri, ce birou e ala, serios?Sau ai aer conditionat, ceva? Da atunci nu te-ai plange de caldura...
mio75 spune:
Auziti fetele mele (apropos de mare), eu am vazut la TV imagini si stiri cu marea noastra dar n-as merge acolo nici sa ma plateasca ei din ce-am vazut eu. Parca e Taramul Deprimarii !!! Chiar asa sa fie, fetele care ati fost deja ce ziceti? Ca eu ma tot minunez chiar atat de prosti sa fie romanii astia incat bulgarii sa aiba plaja si mare mai buna ca noi?
Acum am chef de vorbit, am cu cine, oare?
Mio 20+
Mirona spune:
Dia - bine ai revenit. Ma bucur ca se mai inclina balanta si mai creste si nr. la fete. Felicitari pentru printzesa. Nu ne-ai spus cu cine vei naste.
Si la mine s-a simtit de la 15 saptamani bebica. Acum la 20 e deja jucatoare de fotbal.
Ruxmax te-am uitat intr-adevar. Intrebare intrebatoare ... oare si madaluta ne-a spus ca are baietel sau am gresit eu si am trecut baiatul tau cu un rand mai sus?
Cine ne ajuta? Improspatarea neuronului, plizzzz.
fetelor - am o rugaminte la voi.
nu incepeti cu invidia, tachinarile si alte cele. Mai ieri vb cu o prietena (tot forumista) ce-mi povestea cum au plecat 7 fete de la ele din grup ... pe motiv de cearta, invidie, ba una s-a gasit mai smechera si a inceput sa le modifice si pozele. urat.
Dupa ce au stat impreuna 9 luni de zile si apoi inca 5-6 luni depinzand cat sunt de mari bebeii lor ... sa apuci sa te retragi de pe forum, sau mai rau sa ceri sa ti se stearga contul ... eu zic ca e mare lucru.
va mai rog frumos sa nu ma mai numiti sefa ... daca am mai multa experienta aici ... asta este ... putea oricine deschide acest subiect ... nu trebuia s-o fac eu ... dar daca am facut-o nu ma inchipui sefa voastra. Am creat un user comun - tocmai pentru a evita aceste lucruri.
Haideti sa fim un grup, sa incercam sa nu ne papam intre noi pana la urma si sa ne intelegem bine, vreti?
Dolores mama iti doresc sa te simti excelent si sa te intorci cu bateriile incarcate.
-ici la toate fetele.
Miro20+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
asiza spune:
Dolores, asa-mi placi, cu moralul sus...Sa te distrezi bine la mare si te asteptam cu vesti noi...
Dia, felicitari pentru bb-lina. Sa fie mumoasa si sanatoasa!
Miro, perfect de acord cu tine...am citit si eu pe ici pe colo ZZ si mi s-a parut o super tampenie sa te certi asa pentru orgolii personale! Asta e, mie nu-mi place sa ma bag in astfel de dispute si incerc sa le evit pe cat posibil...Oricum, sunt convinsa ca nu e cazul aici la noi, nu-i asa gagici????
Pupici la toate....Byeeee
Oana 13+