Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Xandra, multimim mult! Sa-ti traiasca bebelul!

Miro, bravo, cheama-le pe fete la apel

Ingeras14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

va doresc o zi frumusika nu prea calduroasa !:)
pupici la toate burticile

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Hello, hello...

Mio, FELICITARI pentru !

Dandusa, si eu am primit mesajul ala tampit de care spuneai...Nu mai retin cine mi l-a trimis, dar sigur era un/o idiot/a.
Si eu ma intalnesc cu mamica mea saptamana viitoare ca nu am vazut-o de vreo 2 luni. Vine maaama acasa, vine maaama acasa....i-am zis sa stea la noi, sa-mi faca mancare si praji ca m-am saturat si nici nu prea am io chef de gatit!

Nu mai stiu care dintre fetele din Canada ziceau ca vor sa se mute in Londra. Eu am avut un prieten roman, cetatean canadian,inginer in calculatoare, care a decis si el ca poate avea o viata mai buna in UK. Dupa un an de stat in Londra s-a lamurit unde e mai bine, si-a facut bagajele si a plecat inapoi in Canada...Nu spun acum unde e mai bine, va pove doar experienta amicului nostru. Noi am stat in Londra si la toamna vrem sa ne depunem dosarul de emigrare in Canada...Sper sa fie intr-un ceas bun. Si sorella pleaca sper Canada in august.

Dolores, hai te rugam mumos, mumos sa apari...pleaseee

Va pup pe toate si va doresc o zi frumosa....

Oana 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Geneticlab si IOMC sunt singurele care interpreteaza. Eu am fost dimineata la IOMC pentru recoltare iar miercurea viitoare am rezultatele gata interpretate.
Leyla 16+

quote:
Originally posted by fatima
leyla, eu am facut TT la Geneticlab si mi-au trimis rezultatul pe mail interpretat deja. eu intelesem ca ei sunt singurii care il interpreteaza, dar poate or mai fi si altii.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Heeeeeiiiiii ce-ati patit toate de nu mai scrieti nimic?????????????????

Gravidutelooooooooorrrrrr!!!!!!

Oana 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

OFF TOPIC (asta ca un ajutor - in caz ca se apuca cineva de sters astfel de mesaje)

nu stiu ce face celelalte fete ... dar eu urmaresc cu interes denigrarea acestui forum.
la generale, la ZZ, se discuta intens si se pune tara la cale ... normal ca vin si unii ce dau pi langa si mai baga si zazanie.

au mai fost astfel de dispute, tin cam prea mult dupa parearea mea, se incheie cu inchiderea catorva conturi, supararea altora, o pauza de forum si viata virtuala pe acest forum merge inainte.
Ma rog.

Miro20+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

fetele, eu ma topesc...
Biroul meu nu are nici o fereastra..
se pare ca si la voi isi face fectul caldura.. nici o postare noua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna burticile mele preferate...nu puteam sa plec si sa dispar asa pentru cateva zile fara sa va spun nimic.....mi-a fost un dor teribil de mare de voi...va simt ca si cum ati face parte din familia mea...sunteti o parte din viata mea...va iubesc si va imbratisez pe toate care ati fost alaturi de mine cu sfaturi, cu pupicuri, cu floricele si cu multe altele......mi-a trecut supararea si stiti de ce???pentru ca azi plec la mare...la ora 14 plec din Bucuresti spre Olimp...si ma intorc duminica seara....sunt atat de fericitaaaaaaaaaaaaaa.........s-a ivit aceasta ocazie care a venit cum nu se putea mai bine.... va pup dulce si intru cu siguranta duminica seara....dandushule tu esti din eforie sau din constanta???
eu in Olimp ma duc.......fetele care locuiti la mare....daca aveti drum pe acolo eu las numarul meu de telefon pentru ca nu mai am timpul necesar sa-l cer pe al vostru sa va sun....nr meu 0727.332.272

va multumesc din suflet ca existati si ca mi-ai fost de mare ajutor....asa m-au bine dispus tot ce ati zis...ca ma sustineti si ce sa le spun celor binevoitori cu mine..hahahah

plec sa fac un dush si imbarcarea.....pupicei si va iubesc

dolores 16+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

ieri a trecut, maine este un mister, astazi este un dar...

Mergi la inceput

mda.. dolores.. ce bine de unii

Mergi la inceput

Oricum HAVE FUN si sa te balacesti si pt noi, cele care ne topim pe acilea.

Mergi la inceput