Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danita spune:

intrebare : unde se gaseste lenjerie intima ptr gravide din bbc 100%? eu am luat pentru o prietena acum cativa ani din irlanda niste chilotei care aveau partea din fatza o parte elastica pentru burtika. aici am vazut ceva asemanator dar din material sintetic, cei la care ma refer eu erau din bumbac, sau oricum aproape integral din bumbac.

weekend frumo !

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluta.v spune:

Buna fetelor, stiu ca nu am mai scris demult dar acasa eu nu am net doar la servici va citesc si cum scrieti mult pana termin de citit se termina pauza si nu mai apuc sa scriu.

Noi suntem bine am facut dublu test ca aici asa se face nu triplu, rezultatul este bun totul e ok. Rezultatele de la analizele facute pana acum sunt bune. Abia astept sa vina urmatorul control(la inceputul lui iulie) sa fac eco si sa aflu sexul lui bebe.
Si eu am probleme cu crampele noaptea de vreo doua zile nu am mai avut, sunt atenta cand ma intind.

MIRO(daca vrei sa completezi in listuta)Dr. ginecolog este Buonsignore iar spitalul unde voi naste este Spitalul din Desio.
As vrea sa te rog sa-mi dai si mie password-ul de la mail-ul comun (multumesc).

Faptul ca nu scriu prea des ma simt un pic in plus.
Va pe toate si un weekend placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mio75 spune:

Miro, ce sunt alea ZZ de care vorbesti ca nu inteleg? Numai eu sunt mai tare de cap oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Fetelor,dragutelor,am plecat intr-o calatorie de citeva zile si nu stiu daca am sa reusesc sa va mai scriu pina ma intorc.Sa aveti grija de voi si de bebei si promit ca am sa recuperez cind ma intorc.Va pupacesc pe toate ...,dar pe absolut toate si deabia astept sa ma intorc cu bine.
PS:am luat pernuta cu mine!

dandusa 21 + si
mica printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

inca o mielutza ratacita .... BRAVO fetelor ... mai strigam si alta data catalogul.
Asa fetelor .. haideti la raport, haideti la taclale.

cameluta.v trimis PM. O iedee: in pauza ... intai scrie-ne un mesaj si apoi citeste din urma ... astfel mai aflam si noi de tine ... si nici nu nu o sa te mai simti stinghera ... si nici nu ai avea de ce. Fac corecturile si in lista si te mai asteptam. felicitarie pentru test.

quote:
Miro, ce sunt alea ZZ de care vorbesti ca nu inteleg?

Mio este un subforum - rezervat pentru certuri - ZZ - Zona Zoster.
quote:
PS:am luat pernuta cu mine!

dandusa calatorie placuta si te asteptam cu fortze proaspete.

Miro20+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluta.v spune:

Multumesc Mirona acum ma simt mult mai bine, pt ca mi se parea ca nu ma observa nimeni cand scriam (ca mult am mai scris).
Am uitat sa va spun ca azi fac 17 saptamani fix.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

ce faceti gravidutelor?

Eu observ cu bucurie ca pe zi ce trece ma simt mai bine. Azi am depasit recordul la consum de fructe (struguri, cirese, zmeura) si stau cu sticla de apa in mana (ca sa nu uit sa beau ). Deci suntem pe drumul cel bun. Abia astept sa ma duc la control saptamana viitoare sa vad pe bb care face tumbe, si poate aflam si daca e fetita sau baietel.

week-end placut

pup toate burticutzele

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dandusa, calatorie placuta sa ai, sa nu-ti fie teama la dentist, eu iti tin pumnii, si sa ne aduci vesti bune despre mama ta!!!!

Cameluta, ma bucur pentru vestile bune pe care ni le-ai dat...si sa nu te mai simti "in plus" ca nu e cazul, da? De cate ori ai timp intra si scrie cate ceva...Cum se procedeaza acolo in Italia cu nasterile? Sistem asemanator cu al nostru sau ba? Te

Oana 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Saryta, cum a mers cu amniocenteza? Sa ne scrii neaparat cand ajungi acasa! Pupici...

Oana 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Buna ziua burtici!
N-am reusit sa mai scriu ca de luni am intrat in concediu si acasa nu prea apuc sa mai stau la calculator. Dar am trecut sa va mai spun si eu ultimele noutati. Azi am fost sa-mi fac TT si binenteles ca mi-am facut si echo inainte. Dr. meu nu este in localitate asa ca am fost la un echo la intamplare (aproximativ). Era o dr. tare draguta acolo care mi l-a aratat pe bb din toate pozitiile. L-am vazut cum dadea din picioruse, ne-a facut cu mana, si-a miscat gurita. Ce mai, era super activ. Dar la intrebarea "ce e?" a zis ca e prea mic. Cand i-am zis ca altii au aflat de la 14 sapt ce e, s-a ambitionat si a vrut neaparat si ea sa vada ce e. A stat, s-a uitat din toate pozitiile, s-a chinuit sa vada ceva de mi se facuse mila de ea la un moment dat. Nici bb nu a ajutat-o prea mult. Oricum a fost tare draguta. Pana la urma a zis ca "s-ar putea" sa fie tot fetita. Oricum pe mine nu m-a convins . Asa ca mai asteptam sa vedem ce culoare la carucior alegem.
Si pt ca tot e moda plecarilor ne inscriem si noi in curentul general si plecam la munte saptamana viitoare. Printesa e foarte incantata, de-abia asteapta. Sper sa avem si vreme frumoasa, ca m-au cam speriat astia de la TV cu ploile.

Pupici pe

Luly 16+ si Diana (04.12.2003)

Mergi la inceput