Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 8
Dia1609 spune:
Mirona, voi naste cu dr. Olaru la Maternitatea Odobescu din Timisoara
Stie cineva sa-mi spuna unde se face triplul test in Timisoara si in cat timp primesti rezultatul? Daca trebuie sa astept o saptamana cum am auzit la altele, o sa inebunesc
Dia 16+ cu
Dbunny spune:
Fetelor, la noi is deja 36 de grade, aseara mi-am pus punga cu gheatza pe picioare ca atata ma dureau de vai sh-amar...si azinoapte m-am trezit leoarca...eu nu stiun ce-om face in august cand de obicei urca temperatura la 42 . De la aerul conditionat stranut..nu-i bine schimbarile astea bruste de temperatura...
Trageti-ma de urechi ca in ultimul timp numa` hamburger si cartofi prajiti pap...
va pupez pi toate ; cele care mergeti la mare sa veti parte de balaceala si bronzat cu grija.
Dbunny18+ cu flacauash
luly spune:
Danita mersi pt link. Printesa mea o sa fie superincantata mai ales ca vad ca multe din jocuri sunt cu personaje de pe MiniMax.
Luly 16+ si Diana (04.12.2003)
Mirona spune:
Dia - eu l-am fact la Bioclinica si mi-a dat rezultatul in aceeasi zi ... seara.
Madana ma bucur de ceea ce citesc. Bravo mami. Progresam.
si eu sunt fff curioasa oare ce face si cum se simte Saryta. Sper ca totul in regula cu ea. Cat spunea ca va ramane spitalizata?
Miro20+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
luly spune:
Si pe aici e destul de cald. Am inceput sa suport din ce in ce mai greu caldura. Ma gandesc cu groaza ce o sa fac mai incolo cand o creste si burta si temperatura in termometru. La plaja aproape ca nu mai suport sa stau (si ma duc la orele indicate). Stau bagata sub umbrela si cand nu mai suport (adica destul de repede) dau plecarea. Inainte eram in stare sa stau si o zi intreaga pe plaja, iar acum rezist maxim 1 ora. Asta e. Sper sa nu fie o vara prea calduroasa.
Luly 16+ si Diana (04.12.2003)
asiza spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
Fetelor, la noi is deja 36 de grade, aseara mi-am pus punga cu gheatza pe picioare ca atata ma dureau de vai sh-amar...si azinoapte m-am trezit leoarca...eu nu stiun ce-om face in august cand de obicei urca temperatura la 42 . De la aerul conditionat stranut..nu-i bine schimbarile astea bruste de temperatura...
Trageti-ma de urechi ca in ultimul timp numa` hamburger si cartofi prajiti pap...
va pupez pi toate ; cele care mergeti la mare sa veti parte de balaceala si bronzat cu grija.
Dbunny18+ cu flacauash
Auzi la ea...36 de grade...si io ma plang aici din rasputeri ca mi-e cald de nu mai pot la 20 si ceva de grade...Sa bei multe, multe, multe lichide pe vremea aia pacatoasa...Si da, te trag io de urechi ca mananci mancarea aia nesanatoasa...ca parca eu as manca foarte sanatos ! Da' cu fructele si salatele cum stai? Te
Luly, numai putin mai trebuie sa ai tu rabdarica ca sunt sigura ca la urmatoarea eco se va vedea! Sa ne zici de rezultate la TT!
Saryta parca zicea ca o tin internata 2 zile, deci maine cred ca ar trebui sa fie acasa.
Oana 13+
saryta spune:
fetelor am revenit dar cu stiri nu prea grozave.cica am numai17 sapt si cei de la lab. nu au reusit sa gaseasca f. multe celule de a lui bb mic si uite asa pe 17 iulie trebui sa mai fac odata amnio.nu a fost cine stie ce doar emotiile au fost mai mari.la spital am stat cite doua in pat aiurea de tot si le-am facut capu oala fetelor de acolo povestindule despre voi si cit e de fain ca ai cu cine vorbi si ca are cine sa-ti mai dea sfaturi.mi-a fost dor de discutii si abia asteptam sa revin.mai vb.pa.
Mary-17 +
asiza spune:
quote:
Originally posted by saryta
fetelor am revenit dar cu stiri nu prea grozave.cica am numai17 sapt si cei de la lab. nu au reusit sa gaseasca f. multe celule de a lui bb mic si uite asa pe 17 iulie trebui sa mai fac odata amnio.nu a fost cine stie ce doar emotiile au fost mai mari.la spital am stat cite doua in pat aiurea de tot si le-am facut capu oala fetelor de acolo povestindule despre voi si cit e de fain ca ai cu cine vorbi si ca are cine sa-ti mai dea sfaturi.mi-a fost dor de discutii si abia asteptam sa revin.mai vb.pa.
Mary-17 +
Bine ca esti bine...Da' tie nu ti-au facut medicii o eco inainte ca sa-si dea seama exact de varsta sarcinii? Pentru ca oricum sa te intepe si apoi sa-ti spuna ca nu esti in saptamana potrivita...mi se pare putin cam aiurea...mai ales ca e cu risc interventia! Iti voi tine pumnii si ma voi gandi la tine si data viitoare! Pupici muuuulti pentru curaj! etc...
Oana 13+
Dbunny spune:
Saryta va sa zica ne vorbesti pe la spate , ehhh ? o sa fie totul bine, ai sa vezi !
Asiza mama cu fructele regular...noroc ac avem deja lubenitza la piatza, si mai bag vro nectarina, dar nu ma umflu de fructe....cat despre salate... ketchupu`i facut din rosii, nu ?
Mai bag si eu furculitza in cate una dar nu prea des... depinde unde pap, am numai o ora pauza de masa, nu merg acasa, mai la birt mai la restaurant, si in locul salatii cer o fripturica buna, ca la bb cica-i place la nebunie .
fetelor, azi la poshta m-a intebat femeia de la ghiseu cat mai am pana nasc... de parca ar fii sa dau nastere peste o luna-doua...chiar asa mare e burtocu... tre sa fac o poza sa va arat...
Dbunny18+