Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 9
asiza spune:
Fetelor, trebuie sa gandesc decorarea unui tort de nunta (ca vreau sa-i fac o surpriza finutei mele) si nu am idei. Puteti pune cate o poza cu tortul de la nunta voastra? Va pupacesc...
Oana 13+
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Dandusa, calatorie placuta. Si, sa nu uit, am citit mesajul tau cu complimente pentru printul meu, Thomas. Multumesc mult. V-am admirat si eu pe voi, pe tine si pe sotul tau, in fotografii.
Cameluta, nici eu nu scriu prea des si ma simt si eu uneori stinghera. Te inteleg, deci.
Am primit si eu rezultatul de la testul de boli genetice si totul este in regula. La ecograf sunt programata pe 11 iulie si astept cu MARE nerabdare sa aflu daca bebe este fetita sau baietel.
In acest weekend il vom sarbatori pe Thomas, care a implinit saptamana trecuta 2 anisori. Petrecerea de sambata este pentru familie, iar cea de duminica pentru prieteni.
Va doresc tuturor un sfarsit de saptamana de vis!
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si bebe mic 19+
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
Dia1609 spune:
Fetelor, am si eu o intrebare: mai ia cineva utrogestan? ca eu iau in continuare 3 ovule pe zi ca am avut o sangerare acum 2 saptamani care m-a bagat in sperieti...
anyway, acum pare sa fie totul ok, nu a fost nimic grav, probabil din motive hormonale... si de atunci iau din nou utrogestan si o injectie cu estrogen+ progesteron/saptamana
problema mea e ca in doua saptamani m-am umplut de celulita pe coapse si pe picioare (precizez ca nu stiam ce-i aia celulita pana acuma)si nu fac legatura decat cu progesteronul si cu estrogenul pe care le iau...
A mai patit cineva asa ceva? Credeti ca este voie sa merg sa-mi fac masaj anticelulitic pe coapse si pe picioare?
Dia 16+ cu
Dbunny spune:
Dia Utrogestanul pana medicu no zice Ho! tre sa-l iei si mai ales daca ai avut probleme de gen sangerari. Cat despre celulita... creme tipice anticelulitice nu, ca cica-s prea puternice, penetrante si pline de chimicale...sa n-ajunga la bb, intreaba de ceva specific pt gravi, dar o sa iasa tare scumpa afacerea...Ingerash26a zis c-a luat ceva marca Galenic. Probabil ca te-ai si constipat...d'aia ti-o iesit asa deodata...asa ca...prune uscate, danone activia sau bio, si muuuuuulta apa. Cica si inghetata ar fii buna pt constipatie, dar pe mine ma baloneaza si-mi si face acid. Sper sa-ti foloseasca sfaturile mele de maestra incepatoare... de la marginea satului.
Va urez un weekend placut la toate.
Pupici, vorbim luni
Dbunny 18+
Dia1609 spune:
Mirona, am citit pe-aici pe undeva ca ai fost la gimnastica pt. gravide..
poti sa-mi dai si mie niste detalii despre cum a fost, daca a meritat timpul, a fost folositor, de la ce varsta a sarcinii se poate face, etc
merci,
Dia 16+ cu
Dia1609 spune:
Dbunny,merci de sfaturi, stiu ca n-am voie sa intrerup utrogestanul, nici nu m-as incumeta, mai ales ca-s ingrozita si de fiecare data cand ma duc la baie ma uit disperata sa nu mai am sangerari. dar dr. a zis ca nu e motiv de panica, si oricum sunt in CM ca sa o pot lua mai usor cu toate
atata doar ca ma dispera celuluita care si-a facut aparitia pe nesimtite si ca as combate-o cumva... dar o sa stau departe de creme ca nu stii nicioadat ce naiba contin... cred ca o sa ma duc la masaj si cu asta basta
pupici,
Dia 16+ cu
cameluta.v spune:
Buna, am revenit.
Asiza(Oana)eu am ales sa nasc la Spital la Desio pt ca mi-a recomandat o vecina, pt ca la Spital la Monza spunea ca te lasa sa te chinui in travaliu si 20 de ore si nu iti face cezariana. Ea mi-a recomandat si medicul ginecolog care este renumit dar din pacate mi-a spus foarte clar ca daca este de garda o sa nasc cu el daca nu nu. Nu mi-a dat nici nr de celular asa ca voi sunteti mai norocoase ca o sa nasteti cu doctori pe care ia-ti ales si care vau urmarit pe toata perioada sarcini.
Trebuie sa inchid, am plecat acasa
V-am pupat
Camelia 17+
sweet_nasuc spune:
Pupici fetelor! Sunt si eu in 16+ si cred ca l-am simtit pe bebe miscand, dar nu sunt sigura. Inca nu am aflat daca am baiat sau fata ,dar eu simt ca este baietel.Tocmai ce am venit din excursie din Romania, si a fost asa de scurt doar 2 saptamani. A fost fain, am vizitat Piatra Craiului,Marea Neagra,Castelul Bran am trecut si prin Rucar.Sper sa imi raspunda si mie cineva, am mai postat 2 subiecte la care nu am primit nici un raspuns
Dia1609 spune:
sweet_nasucnu te supara ca nu raspunde nimeni chiar pe loc... se mai intampla, mie mi s-a intamplat de multe ori, asa cum mi s-a intamplat sa-mi raspunda si dupa 2 zile la cate o intrebare... asta e din cauza ca nu ne nimerim toate la aceeasi ora pe forum :))
Dia 16+ cu