Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 10
Mirona spune:
sara buna fetele,
danita ai gasit lenjerie de bumbac?
luly imi place de dr. asta a ta. Nu ramai la ea? Se pare ca s-ar ocupa impecabil de tine.
Dbunny verificati mai des tensiunea, pe asa calduri ... ai grija de tine.
saryta ma bucur ca esti OK, si tare imi pare rau prin ce treci. ce idioti si dr. astia. Nu puteau spune mai devreme ... inainte de a baga acu ... ca esti prea tanara in burtok? O sa-ti tin pumnii in continuare, fata curajoasa ce esti. Sa ne tii la curent, da?
asiza o sa pun un link cu poza de la tortu nostru ... daca te ajuta.
Iulia P. de ce sa te simti stinghera aici cu noi? vrei bataitza? hai mai des si sa vezi ce bine e.
Dia1609 eu la 18 saptamani am intrerupt utrogestanul. Sangerari eu nu am avut. Doanme ajuta.
Nu la gimnastica am fost ci la un curs lamaze, despre respiratia in travaliu, pe langa care ne-a prezentat si ceva despre gimnastica, alaptare, etc. Cursul l-a tinut o d-na dr. de la o fundatie ... nu cred ca il mai tine pana in septembrie. Daca vrei da-i un telefon, daca te intereseaza iti spun ce si cum pe PM, sau cauta aici pe paginile 2-3 sigur gasesti subiectul despre asa ceva.
sweet_nasuc aici la noi ai postat? Si noi nu te-am vazut? la ce rapiditate avem ... zau ca nu ma mir. Am sa caut postarile tale. Bun venit in grup. te voi trece si in lista cand gasesc posturile tale vechi. Nu esti suparata pe noi, asa-i?
Felicitari pentru sarcina si te mai asteptam.
Am nitzica treaba ... dar promit ca am sa revin.
Miro20+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
danita spune:
dia1609 eu inca iau 9 utrogestan pe zi, cycloproginova, dostinex, gravibinom ........deci continua cursa , cica nu se intrerup brusc;)
pupici
BeBelusca
Dia1609 spune:
Mirona, am vazut telefonul de contact si detaliile despre cum o pot gasi pe dna dr. O sa o sun sa vad daca mai tine
Spune-mi te rog daca tie ti-a fost de folos (sau crezi ca iti va fi) si daca merita sa ma duc
merci,
Dia 16+ cu
Dia1609 spune:
danita, de ce iei 9 utrogestan pe zi? ai avut si tu sangerari? sau alte probl?
eu iau 3/zi si am avut o singura sangerare (de fapt niste pete de sange pe chilot) si m-am speriat ingrozitor. Drul meu mi-a zis ca bebele e ok, ca nu-s motive de panica, si ca sa o iau mai incet... asa ca-s in concediu medical de 10 zile... si de atunci, bat in lemn, sunt ok
Dia 16+ cu
almo spune:
Iulia La Multi Ani pt bebe Thomas si sa aveti distractie!
Asiza eu eram cea care ziceam ca ne-am muta la Londra dar sa stii ca nu stiu daca mi-ar place mai mult decat aici. De fapt noi am vrea sa ne mutam in Italia, asa visam, dar nu prea vedem cum am gasi de lucru acolo. In Londra voiam doar ca sa fim in Europa si sa fim mai aproape de casa. Vremea aici in Canada nu e grozava si iarna iti plangi de mila in primul rand ca nu se mai termina si ne intrebam atunci oare de ce am venit aici, dar pe de alta parte nu ploua asa mult. Si daca e sa aleg intre ploaie si frig prefer frig. Cred ca adunat sunt mai multe zile cu soare aici decat in UK. Tu Cristina cum te-ai obisnuit vremea in Londra? Plus ca aici avem prieteni multi, multi. Bafta cu emigrarea si daca ajungi p'aici da un semn.
Moni19+ cu
aka spune:
Salutare! Am fost azi la doctor si ne-a spus ca e foarte bine, dezvoltat, avem 10cm . Ne-a facut cu manuta si apoi s-a apucat sa-si suga un degetel, dar nu a vrut sa stim ce e. Il asteptam data viitoare. Saptamana viitoare ma duc sa fac triplu test. Mi-a spus doctorita ca as fii in 15 sapt. Daca imi fac calculul aici pe site iese ca as fi in 12-13. Nu mai inteleg . Spunea cineva de un targ de articole pentru copii in Bucuresti weekendul asta. Daca am timp eu am sa ajung. Poate gasesc ceva de imbracat pt. gravide.
Pup toate .
Monica 12+
Mirona spune:
adinazot si sweet_nasuc v-am trecut in listutza. Cand aveti timp dati-ne si nou datele sa le trecem in lista: DN, UM, DPN, spitalul si dr. care va va asista la nastere.
sweet_nasuc mi-am dat seama abia acum cand am recitit mesajul tau ca tu postasesi alte subiecte ... nu ca ai scris la noi si nu te-am bagat noi in seama ... cum am crezut la inceput. Sincer ... nu am auzit de testul acela si nici de conservarea buricului la BB, cel putin nu aici in Ro. Poate fetele din afara de vor ajuta. ramai cu noi si participa si tu la discutii.
adinazot imi pare rau penstru sarcina pierduta. Ai mare grija de tine si odihnestete mult. daca zici ca ai colul mic si deschis ... de ce nu-ti face medicul cerclaj? Ce asteapta ... s-o pierzi si pe asta? Ati discutat acest aspect? Mi se pare prea putin ... doar gravibinon si progesteron. te tinem de manutza pana la final.
Dia ia activeaza-ti tu frumusel PM - din meniurile din stanga sus - mesaje private, apoi optiuni si acolo vezi tu unde trebe pusa bifa. Dupa aceea da-mi un PM, eu iti voi trimite user si parola la mailul comun. Pe mail este scanat o parte mica din cursul la care am participat si notitzele mele facute in timpul cursului. Parerea mea e sa-ti dai singura cu paperea daca merita sa-l faci sau nu. Sau trimite de pe mailul personal un mail pe mailul comun si iti trimit inapoi ... un mesaj cu parola.
daca nima nu indrazneste ... iaca dau eu tonul: Funny faces
Am pus poze noi si in albumul meu: cu Lolec si Bolec. Ii recunoasteti?
Miro20+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
aka spune:
Am uitat sa va spun. Mi-a descoperit un nodul pe ovar, si e prima data cand imi spune un medic acest lucru, cu toate ca am mai facut ecografii. A zis ca e mic, si ca nu e nici un pericol, dar mi-a dat tratament. Acum ma intreb oare ce fel de oameni sunt si medicii? Chiar nu le pasa deloc? M-am necajit un pic, mai ales pe celalalt medic la care am fost. Oricum sa speram ca totul va fi bine.
Pupici
Monica 12+
saryta spune:
'neata vad ca toata lumea e ocupata nimeni nu doreste sa scrie.acus plec si eu la padure. ne-am trezit de dimineata si am fost la biserica cu sara si am impartasit-o ca acus e ziua ei si asa e bine iar acum doarme mititica cu taticutu ca-s obositi.voi ce mai faceti?pe unde plecati astazi?e o zi frumoasa si calduroasa plec la plaja mai dupa-amiaza.pa mai vb.
Mary-17+
danita spune:
va doresc zile frumoase !
Dia1609 eu am avut f multe probleme ... acum au mai trecut si sper sa imi reduca si tratamentul prin sapt 18.
Eu am 16 sapt si m-am ingrasat 10 kg :( ma dispera , desi stiam ca toti hormonii de ii bag in mine nu ma vor face fotomodel;)
pupici
D
BeBelusca