Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 11
marinelaf spune:
buna fetelor
ati dormit bine?
frumoasa burtica Miro si talentata mamica are bebele tau.
am descoperit ca mai sunt fete din Oradea. Lavinia te-ai decis cu ce medic o sa nasti. poate imi recomanzi si mie un medic bun (comunicativ)daca cunosti vreunul.
Mioara am vazut ca tu vei naste la Cluj dar poate ai auzit de vreunul.
si distractie placuta daca sunteti la plaja sau la mare.
luly spune:
Miro mersi pt sfat, dar dr. la care am fost e echografa si oricum sunt multumita de dr la care sunt. M-a ajutat mult la prima nastere intr-o situatie nu prea placuta. Dupa ce toata sarcina am fost sugravegheata de un alt dr. care ma chema din 3 in 3 saptamani si imi facea echo la fiecare consult (numai ca sa imi ia mai multi bani) cand eram cu burta la gura si mai aveam un pic sa nasc a fost f. suparat ca nu am vrut sa-mi fac cezariana cand a vrut el, adica atunci cand avea el timp. Ne-am certat pt ca eu am vrut sa nasc natural si nu am vrut cezariana cum vroia el neavand nici un argument medical pt cezariana ci doar faptul ca era mai usor de programat. Asa ca am renuntat la el si pt ca deja depasisem 41 de sapt m-am dus la dr. la care sunt si acum intr-o miercuri, i-am explicat situatia si m-a chemat a doua zi. Mi-a facut declansare de sarcina (pt ca bb nu avea de gand sa vina) si in cateva ore am scapat. A stat langa mine la travaliu cand ma simteam fff rau , iar dupa nastere a fost la mine sa ma vada in fiecare zi. Ce mai am fost f. multumita de el.
Si acum sunt, cand am avut niste pb. cu sarcina actuala (niste sangerari) in timp ce eram la serviciu, l-am sunat pe mobil si m-a chemat imediat in spital. M-a asteptat la lift si a avut grija sa ma linisteasca si sa-mi dea tratamentul potrivit.
Deci nu am nici un motiv sa-l schimb. De aceea doresc la toate fetele dr. in care sa aiba incredere si care sa le ajute si nu le doresc sa pateasca ca mine la prima nastere.
Pupici pe burtici!
Luly 16+ si Diana (04.12.2003)
madaluta spune:
Miro:cred k din greseala ai trecut in dreptul meu. dar se pare k tot din greseala ai avut si dreptate.Azi m-am trezit cu o mare neliniste caci mi se parea k burtica mea in loc sa creasca, scade si am fugit la policlinica cu plata sa fac un echo sa vad dc totul e in regula.Bineinteles k totul era ok, numai mintea mea e bolnava, dar am intrebat si dc se vede ce este.Medicul mi-a zis k inca e mic sa se vada, dar la insistentele mele si-a dat cu parerea k ar fi baiat....Asa k momentan lasa caruciorul albastru acolo pana la noi ordine...Si eu care ma chinuisem atat sa il obisnuiesc pe al meu sot cu ideea k e fetita, acum tb sa il dezobisnuiesc....Oricum cel mai important este sa fie sanatos, acum realizez cel mai mult asta....
Fetelor care luati Materna, v-ati ingrasat? Eu pana acum nu am luat , dar ieri cand medicul de familie a vazut k nu am luat deloc in greutate, mi-a prescris materna k sa ma ingras....Eu nu vreau sa ma ingras, ci vreau doar sa imi creasca burtica...Nu mi se pare deloc k as fi slaba la 1,65 m si 57-58 kg.Voi ce ziceti? analizele mi-au iesit bune si nu aveam nici o carenta. Oricum ma indop cu acid folic, magne b6, aspenter, tardiferon, duphaston,utrogestan....sa mai iau si materna????
Intreba cineva (scuze k nu mai stiu cine) despre starea plajelor din C-ta dc e adevarat k e deplorabila. DA asa este...In anii trecuti to ti turistii si toti hotelierii il injurau pe Mazare k percepe nu stiu ce taxe,iar acum il plang...Acum se vede diferenta si se vede k nu se mai ocupa nimeni de curatenie, de paza, de aspect, de tiganii de pa plaja care vand toate prostiile,de spatiile verzi, etc .Am fost 3 zile si in Bulgaria tot de curiozitate k tot facusera atata reclama la tv si aveau dreptate....incomparabil.Imi pare rau k tb sa recunosc lucrul acesta, dar incepand de la preturi, aspect comercial, curatenie si servicii totul este diferit.Stiu sa isi vanda bine turismul, k tara e foarte urata(cel putin localitatile de la granita pana la Varna)si sunt f saraci in comparatie cu noi...dar cand intri in statiuni...parca esti in cine stie ce tara exotica.Si k sa va dau exemplu si de preturi la Nisipurile de Aur(130 km de la Ct)...(dar in luna mai )=15 euro de pers pe zi la hotel de 4 * cu 3 mese incluse... ce ziceti?
Nu vreau sa le fac reclama si chiar ma enerveaza televiziunile care le fac reclama lor si antireclama noua... dar cam au dreptate.
Va pup si aveti grija de voi....
Madalina 15+
http://pg.photos.yahoo.com
danita spune:
salut fetelor ,
sunt suparata ......azi m-am suparat rau pe tov sotzu si m-a facut sa plang si cred ca am facut o criza de spasmofilie ca mi s-a inclestat maxilarul, nu mai aveam aer si respiram f greu ...nu stiu sigur dar cred ca mi-am pierdut putin cunostinta ...
mi-am revenit cam intr-o ora ... am incercat sa dorm dar bebe intr-una s-a invartit ca un vartej era....
imi vine sa plang ...nu mai pot scrie !
BeBelusca
fatima spune:
Danita, draguta de tine...nu ne speria..te rog mult sa te linistesti si sa nu mai plangi..off, ce mult as vrea sa fiu langa tine sa te imbratisez si sa-ti sterg lacrimile..sotii astia tare greu inteleg cat suntem de sensibile in perioada asta..si al meu m-a facut sa plang azi, de fapt in mod normal nu as fi plans pentru atata lucru, dar acum nu stiu, parca am toate simturile exacerbate...cum era citatul ala.."simt enorm si vad monstruos"..dar si-a dat seama si si-a cerut iertare, si mi-a promis ca o sa fie foarte atent de acum inainte..dar si la mine, bebe a simtit imediat, a inceput sa se zvarcoleasca prin burtica..l-am simtit toata ziua..si eu am incercat sa dorm si n-am putut..parca tresarea asa, ca si cum ar fi plans si el odata cu mine..m-a induiosat asa tare..ce vina avea el saracutul? am vorbit cu el si l-am mangaiat, si s-a mai linistit parca..e ceva fantastic..prin ce legatura miraculoasa simte gagalicea asta de om starea emotionala a mamei lui?
hai danita, promite-mi de dragul minunii din burtica sa te linistesti..da? si pune-l pe "tov. sot" sa citeasca aici, poate pricepe si el cum sta treaba cu burtoasele astea sensibiloase..
cristina1974 spune:
Buna seara, fetelor!
Ieri si azi am fost foarte ocupata, nu am avut timp de nimic,nici macar de fetita mea.Acum abia imi mai simt picioarele,si am senzatia ca nu se mai termina niciodata.....
Almo,intrebai cum m-am obisnuit eu cu vremea din Londra. Ce sa zic? La inceput, mi se parea foarte dubios totul. Parca si cerul avea alta culoare,si soarele arata altfel, cand se arata..... Insa toate astea nu au durat prea mult, ca nu am avut timp de prea multa meditatie pe seama vremii. Acum, dupa sase ani de locuit aici, as spune ca nu a asa de rau. De exemplu,de pluoat asa,maruntel nu a mai plouat de foarte multa vreme, si soare si calduri de alea mari au tot fost. Nici vestita ceata nu am prea intalnit-o. Pe autostrada, uneori,sunt portiuni de ceata foarte deasa,insa asa cred ca e peste tot. M-am obisnuit foarte bine cu vremea, mai ales ca eu nu suportam frigurile din Romania, cand e iarna, iar aici, mai putin de -5 grade nu a fost niciodata. vara, iar cred ca e mai bine, ca se simte briza de pe mare, si e un pic mai rece, de mai calmeaza aerul.Asa ca nu e asa de rau, insa, la urma urmei,sunt ani si ani.
Fetelor, va pup pe toate, sa aveti grija de voi,si sa va bucurati de un weekend superb,cat a mai ramas din el. ma duc sa ma intind un pic, ca simt ca mor de durere de picioare.
Noapte buna!
18+
cristina
Raluca_u spune:
neata fetelor
azi noapte la 12 am aterizat si de dimineata primul lucru care l-am facut a fost sa deschid calculatorul sa vad ce mai faceti. mi-a fost tare dor de voi.
eu ma simt bine, printesita mea este la ora de balet, a se intelege ca isi intinde picioarele si mainile ca mami sa o simta ce activa e.
ma gandesc cu groaza ca de marti nu o sa va mai pot citi si scrie asa des. si doua saptamani e asa de mult...
ma duc sa mai dorm putin ca vad ca nu mai e nimeni pe aici sa am cu cine vorbi.
pupici multi la burtici
Raluca 19+ si bebelina in burtica
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
Raluca_u spune:
uitasem sa imi modific semnatura. avem deja 20 de saptamani.
asta inseamna ca jumatate din drumul pe care il strabatem cu bebei la bod s-a scurs.
va pup
Raluca 20+ si bebelina in burtica
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
Cleomoni spune:
Buna fetelor,
Sunt si eu o viitoare mamica a lunii noiembrie deci Mos Craciun va fi darnic anul asta si ne va aduce cadoul cel mai minunat din viata, cel putin asa simt eu.Foarte interesante discutiile dintre voi.
Va pupic pe toate si sa aveti o sarcina frumoasa si usoara!
Mirona spune:
CASA DE PIATRA!!! pentru carliema noastra.
Sa fi fericita si sa ai parte de toata iubirea sotului.
Sa mai treci pe la noi DOAMNA.
Raluca tabara frumoasa in aceste 2 saptamani si noi nu uitam ca ne-ai promis ca mai intrii uneori de pe tel ... macar se ne citesti.
cristina1974 ai mare nevoie de odihna ... de ce nu te concentrezi mai mult pe sarcina? Of of.
fatima si danita va iau sotii la daca nu se cumintesc. Aveti grija de voi si incercati sa nu mai puneti atata la suflet. Stiu ca e greu ... dar bebe din burtic este acum cel mai important, de certat si impacat cu sotul mai aveti timp. Danita - tu cu inclestarea maxilarului mi-ai dat mari emotii. Ai grija mami ... ca nu e de bine.
madaluta mama, am stiut eu ca am comis-o. Voiam sa trec baiatul la Ruxmax ... si l-am trecut din greseala la tine. Zici ca e bine totusi? hi hi hi Las ca va obisnuiti voi ... orice ar fi ... sanatos sa fie.
luly horor ce povestesti tu aici ... io cred ca-l luam de gat. Daca e numai ecografista ... ramai la dr. tau actual .... mai ales ca pove atat de frumos de el. Bravo ... sa stii ca atsa conteaza mult.
marinelaf de fapt ... talentul este al lui tati ... el m-a aranjat asa ... eu i-am pus doar in vedere ce si cum vreau ... iar el mi-a facut un funny face minunat. Mai incerc si in saptamanile urmatoare ceva haios. mai vedem.
aka cum te va afecta acel nodul ti-a spus? Sa ne tii la curent cu evolutia lui. Doamne ajuta, sa nu fie ceva rau pt bebe.
Na ... cama atat. Noi fugim nitel la strand, cu dres intreg normal si basca in cap. Pupici la toate si sa ne regasim cu bine.
P.S. Dolores mama ... ai vazut ca mi s-a indeplinit dorinta? Am revenit la stelutze rosii.
Miro20+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită