Clubul moldovencelor de peste Prut (31)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

Natali, ce dragut din partea sotiorului ca s-a oferit sa te ajute. Iti doresc sa nu-l sune nimeni azi de la serv.! Ca eu asa patesc cind isi ia liber sotiorul sa ma ajute
Sa nu uitati sa faceti poze miine!

lia_c
de-ale mele

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

buna fetelor!!
va doresc la toate un week-end frumos,bye,bye

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

deja "stau pe bagaje"
we placut

lia_c
de-ale mele

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Fetelor, ce faceti, tot chefuiti?

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Aliona, LA MULTI ANI, sa ti se indeplineasca toate dorintele, dar in special una mare, mare!!!!

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

!!!!!!!!LA MULTI ANI NATALIA!!!!!!

Am fugit, dar de urari nu scapi oricum diseara!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

La multi ani, Aliona! Multa sanatate si noroc

Lilia si printesa ei AMELIA din 26.09.2004 ( adica cat are? )

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

La multi ani, Natalia! Sunt foarte bucuroasa ca am privilegiul de a te avea ca prietena. Esti o mama si o sotie( aici sper sa nu ma contrazica sotul ) model si cred ca nu putine persoane te admira. Noi, toti trei, iti dorim din tot sufletul, multa sanatate, mult noroc, succes, spor in toate si realizari frumoase pe toate planurile! Ramai asa cum esti!

Lilia si printesa ei AMELIA din 26.09.2004 ( adica cat are? )

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

La Multi ANI, Natalia!!! Sa ti se implineasca tot ce doresti ( doar sa ai grija la dorinte )

P.S. Fetelor, voi pe unde sinteti? Eu m-am simtit atit de bine eri alaturi de voi si de cele 2 bubuline, atit de duuuulci. Mi-a facut placere sa va cunosc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Fetelor, multumesc din suflet pentru urari, e asa de placut cind stii ca lumea se gindeste la tine

Violeta, doua vorbe, atit? Eu de cind astept sa intre cineva sa scrie impresiile despre intilnire.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput