Clubul moldovencelor de peste Prut (31)
Raspunsuri - Pagina 5
Balbina spune:
quote:
Originally posted by Violetik
Natalia, acush o sa mai apara fetele si o sa puna si pozele!
Hehe, inseamna ca ati avut o betie pe cinste ieri, daca abia acum va treziti.
------------------
Numai bine,
Natalia
mamanati spune:
Buna fetelor,
Am lipsit ceva timp si uite ca am ratat sa felicit la timp niste persoane dragute. Dar mai bine mai tirziu decit deloc. Asa ca:
Vladut,LA MULTI ANI!!! Multa sanatate si sa le aduci numai bucurii parintilor tai.
Elena, La Multi Ani!!!
Aliona, La Multi Ani!!!
[red]Natalia, La multi Ani!! Multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor!
Fetelor ma topesc de caldura, nu pot nici sta, nici sa sed, nici sa fac nimic nu am chef.
La intilnire a fost super! Nici nu m-am asteptat sa fim atitea fete!
Nati si minunea din burtic 32+
alinkav spune:
Buna seara!!!
Am intrat special sa vad daca ati pus pozele de la intalneala, si ce vad.....nika!!!
Abia ne-am intors de la Nati!!!A fost tare bine!!!
Pupici!
Alina
alinkav spune:
Buna dimineata!
Am vazut pozele, aratati super bine toate!!!!Ma bucur ca ati reusit sa va vedeti cu totii, mai ales cu Lucia, care pleaca inapoi.
Noi dupa ce am sarbatorit ieri, nu ne-a fost indeajuns , asa ca mergem azi cu toata gashka la shashliki!!!
Alina
Balbina spune:
Neata, fetele!
V-am admirat pe unele din voi in pozele facute vineri - am primit, ca de obicei, o satisfactie enorma.
Lucia, arati tare bine, iar micuta Laura mi se pare ca s-a schimbat mult, fata de cum am vazut-o eu in niste poze de acum vreo 3 saptamini.
Violeta, ce bronzata esti!
Nati, Cornelia, mamicile noastre in devenire, chiar si in poze se vede cita caldura emanati in jur, chestia asta am observat-o la toate gravidutele.
Alincic, esti asa supla, bravo, nici nu zici ca esti mami de 3 copii!
Diana, parca ai fi din tabloul "madonna s mladentzem"
Karina, chiar te prinde super noua tunsoare!
Am pus citeva poze de la petrecerea de ieri. A fost destul de multa lume, sper ca s-au simtit bine cu totii. Eu ma rupeam intre 2 camere, cea cu invitati adulti si cea cu copii. Acestia din urma au fost de virste variate, dar s-au inteles cit de cit intre ei. Accidente majore nu au fost
Cum a zis si Alina, mergem azi la iarba verde toate 4 fete + accesoriile (soti, copii, etc.) Bineinteles ca vom face poze si acolo, asa ca fiti pe faza diseara!
------------------
Numai bine,
Natalia
Davina spune:
Natali La multi ani ! Sa fii mereu sanatoasa si fericita alaturi de barbatii tai.Multe realizari pe plan profesional si sa dea Domnul o surioara pentru Vladut la anul
Am vazut pezele de la ziua de nastere..aratati super si copii se distreaza de minune impreuna.Distractie placuta la iarba verde.
doroty arati tare fresh nici n-ai zice ca acum o luna ai nascut.
Lucia Lauras intradevar a crescut de cind am vazut-o in ultimele poze.Sa ne scrii mai multe cind ai ocazie.
Cornelia you are glowing, girl
alincic zic si eu ca Nati ca n-as ghici ca ai 3 copii ,bravo ca te mentii in forma.
Crinia unde tii baiatu ? cum de nu l-ai luat la intilnire sa faca cunostinta cu domnitza Laura si Natalitza ?
Vio unde te-ai bronzat ca nu te cunosteam in poze ?ai mai aflat rezultatele?
Nati ai grija cu caldurile.Vezi bea multa apa sa te hidratezi si balaceala placuta la aerobica.
Noi sintem ok. sintem in cautarea unui scaun de masina sa-l luam cu noi in calatorie .
pupici si we placut.
LiliaToma spune:
quote:
Originally posted by Balbina A fost destul de multa lume, sper ca s-au simtit bine cu totii
Nu pot sa spun ca a fost bine... pentru ca a fost foarte foarte bine! Chiar daca am stat mai mult in camera cu copiii, ne-am simtit exceptional.Amelia s-a jucat foarte frumos, si nici nu mai vroia sa plece. Cu mare greu, am convins-o ca " jucariile vor sa faca nani". Si i-a parut rau dupa ele chiar si noaptea prin somn, cand bodoganea ceva de genul" giucaiiia" ( jucaria). Si pentru ca a impresionat-o, mai canta si azi dimineata:"aaaaa mutzi aaaani!" ( La multi ani)
Asa cum era de asteptat, Natalia a pregatit multa mancare si toata foarte buna. Cred ca nici nu am apucat sa mananc din toate. Dar o sa o rog pe Natali sa detalieze meniul, pentru ca as vrea si eu niste retete( de ex la tortul nedulce).
Vladut foarte simpatic, a fost o gazda exceptionala si nu s-a deranjat deloc ca jucariile lui erau in mainile altor copii.
Alex e un nazdravan. El conducea activitatea acolo, si tinea evidenta jucariilor. Nu te pui cu el si e un mare vorbaret.
Of, si cred ca dupa asta, Natali a tot strans din urma....ca am lasat un dezastru acolo.
Lilia si printesa ei AMELIA din 26.09.2004 ( adica cat are? )
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
LiliaToma spune:
Am vazut si pozele de la intalneala( apropo, Alina, imediat dupa ce te-ai dus tu la culcare, am dat un refresh si surpriza! am vazut pozele)
Aratati toate asa de bine. Pacat ca nu sunteti toate( mai ales Rodica, ca nu prea mai sunt sanse sa o vedem in curand la o intalneala).
Am ramas placut surprinsa sa o vad si pe Diana in poze, care arata foarte bine, cum zicea si Natalia, parca ai fi intr-un tablou, imaginea perfecta a unei mamici cu bebe in brate...
Cornelia, mi se pare ca devii tot mai frumoasa pe zi ce trece. La fel si Nati. Nu degeaba se spune ca sarcina da un farmec deosebit
De Alina nu mai zic, ca arata exceptional.Cine nu si-ar dori sa arate asa cu 3 copii.
Violeta chiar unde te-ai bronzat asa frumos? Arati ca o adevarata doamna in poze.
Corina in pozele astea, chiar imi place foarte mult noua tunsoare. Poate in pozele alea nu se vedea asa bine, sau nu mi s-a parut mie, dar acuma chiar mi-a placut tare mult si m-am uitat de cateva ori sa mai vad o data cum iti vine
Lucia si Lauras, asa senine si fericite pareti. Cred ca va prieste vacanta. Mi-a placut rochita Laurei.
Lauras si Natalitza sunt niste scumpe, tare dragalase.
Pacat ca nu a fost si Lucian.
Lilia si printesa ei AMELIA din 26.09.2004 ( adica cat are? )
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)