Clubul moldovencelor de peste Prut (31)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Dar nu sint bronzata, fetelor, poate am iesit asa datorita luminii sau machiajului sau poate culoarea bluzei, nu stiu, pentru ca deobicei stau la dos si nu m-am bronzat chiar de loc anul acesta. Fetele de la intilnire poate o sa afirme cuvintele mele.
Mai vb noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

A trecut si we.
Asa cum am spus ieri am fost la un picnic. A fost o dupa amiaza placuta si interesanta.
Multumim Alinei pentru idee si pentru organizare( ea s-a ocupat de tot). Shashlikul a fost foarte bun, mai ales ca demult nu am mai mancat shashlik ca in Moldova. Unica problema e ca am mancat cam mult si am avut remuscari de constiinta
Azi o sa facem o selectie si o sa punem poze in albumul comun.

O saptamana usoara tuturor.

Lilia si printesa ei AMELIA din 26.09.2004 ( adica cat are? )

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Natalia La multi ani !!! Multa sanatate, bucurii cu caru', voie buna si dragoste! Acuma am ajuns si eu la calculator. Ca in weekend am pauza de comp. O saptamana noua faina sa aveti! Eu de saptamana viitoare sunt in concediu!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/album?.dir=3929
bb in burtik 24+

Mergi la inceput

Eu de ce nu pot vedea pozele de la intalneala din Chisinau? Alea de la picnic le-am vazut. Ma luminati si pe mine va rog!

bb in burtik 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

'neata fetelor

In primul rind La multi ani, Natali! restul urarilor sint trimise via email

Multumesc p/u cuvinte frumoase, insa deja incep sa ma simt ca un butoias
Poze au mai facut fetele, asa ca mai aveti putintica rabdare si vin si alea...
La capitolul surprize - a fost prezenta Dianei, pe care nu o gasisem s-o anunt. Insa ea bravo ca a citit si a venit!
Prichindelele noastre sint tare dulci, Laura a si dansat un pik, iar Natalita a fost f cumintica! Pacat ca n-a fost si unicul cavaler din MD...
Am chefuit intr-adevar f bine si la sfirsit nu puteam sa ne despartim
Am vazut pozele de la ziua de nastere a Nataliei si a lui Vladut, copii s-au simtit excelent prin as amulte jucarii si copii, am vazut ca si moldovencele noastre aveau mutrite f multumite si vesele. Bravo Natali p/u organizare, rabdare! Stiu cum e sa ai asa multi prichindei prin casa! Pozele de la picnic doar am inceput sa le vad si asa mi-ati facut o pofta de frigarui, cu toate ca noi am facut gratar si joi si simbata! Bravo ca iesiti la natura!
Natali, pls retetele! Ce fel de torturi sint alea? Si cum zice lumea "oglasite vesi spisok"
Cristina, celelalte poze se afla in account-ul comun.
la munca ca e luni

lia_c
de-ale mele

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

ati vazut ca ne-a disparut cite o steluta?

lia_c
de-ale mele

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Buna, fetelor,

Cum zicea si Lilia, ne-am simtit excelent ieri, chiar sint foarte placute iesirile astea in afara orasului. Multumesc si eu Alinei pentru organizarea perfecta a picnicului. Carne mai am si acum, mmmm, e o nebunie, chiar si rece.
Poate data viitoare ni se vor alatura si celelalte moldovence, ce ziceti?

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Ne alaturam cu mare drag, numai sa ne anuntati cu o saptamana inainte sa rezervam bilete la tren Chiar ma uitam si va invidiam ca aveti posbilitatea sa vaa intalniti - care la Bucuresti, care la Chisinau. Fain asa!

bb in burtik 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Salutare fetelor!!!
Am vizionaT si eu pozele,sunt atat de frumoase,chiar de vreo doua ori m-am uitat,se vede ca ati petrecut foarte frumos.
Nati ,iti doresc tot binele din lume,multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor tale !Sa ai parte de o viata fericita,La multi ani!!!!!
p.s.sorry de intarzieri,dar nu am pc in week-end
Si fetele din kisinau au sarbatorit intalnirea supe bine,in sfarsit le-am vazut aproape pe toate.Lauras intr-adevar e o mica si frumoasa domnisoara.Cornelia ptiu-ptiu sa nu fie de deochi si tie ti-a crescut burticuta,e destul de vizibil chiar,sa aveti grija de tine si burtica.
Dorothy am observat ca ai slabit putin dupa nastere,iti prieste foarte bine sa fii mama,iti sta bine cu bebelusul in brate ,sa iti triasca comoara de fetita
eu mai am putin si ma duc acasa,la mine la birou e o caldura f.f.f. mare
pupici

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna la toate moldovencele!
Iaca si eu(cit nui nimeni acasa si doarme asta mica si avem si lumina si merge si netu).
In primul rind imi cer mii de scuze de la Natalia (intru eu pe messenger pe deta de 24 si dau de ea, si cum sunt habauca am uitat sa o felicit, dupa care o inceput asta mica sa miune si dupa mi sa intrerupt netu ca nici la revedere nu iam zis).
Deci:
LA MULTI ANI NATALIA, SA AI TOT CETI DORESTI, SA TI SE IMPLINEASCA TOATE VISELE, SA AI NUMAI BICURII DE LA VLADUT SI SOT, NUMAI DRAGOSTE SI RESPECT DE LA CEI DIN JUR.
LA MULTI ANI PENTRU VLADUT, SA CREASCA MARE, SANATOS SI ASCULTATOR.
LA MULTI ANI PENTRU ELENA, SA FIE O MIRESUICA FRUMOASA SI SA INCEAPA VIATA DE FAMILIE CU DREPTUL.
LA MULTI ANI PENTRU SAMI, SA ADUCA NUMAI BUCURII PARINTILOR.
LA MULTI ANI PENTRU ALIONUSHCA.
LA MULTI ANI PENTRU SOTUL LUI MAMANATI.
Fetelor eu va multumesc pentru felicitari pentru o lunita a odorasului meu si aprecierile facute la adresa ei.
Noi intradevar am luat aproape un kg timp de o luna si 2cm.Papam de zor(se vede si in fotografii) si ne place sa stam la sin.O hranesc numai cu sin.Daca nu facem baita seara nu dormim nici in ruptu capului(am patito asa intro seara), cu baita nu ne sculam decit dimineata pe la 6 sa mincam.
Mamica se simte bine, dar oboseste repede si prinde greu ceea ce i se spune.
Am vazut fotografiile pe apucate, dar in cele pe cale leam vazut am vazut am observat copii frumosi.
La intilnire mia placut enorm(la un moment dat ne intreceam la vorba si ne intrerupeam una pe alta).Mia facut placere sa fac cunostinta pe viu cu Corina, Alina si Lucia(si nu in ultimul rind cu Lauras), dar mia parut si mie rau ca nu a putut sa vina Rodica, asa vroiam sa fie si ea mai ales ca pleaca...
Mamanati si Cornelia se fac mai frumoase din zi in zi si se vad burticile din ce in ce mai bine.
Corina intradevar arata bine(si are un ten de invidiat, vreau si eu asa).
Alina nici nu mai zic ca arata super dupa 3 copii(eu dupa unu si sunt de 3 ori mai grasa).
Violetik sarmana e suparata ca nu a primit raspuns, lasa nu te supara, stiu ca vreai tare sa pleci, dar este o vorba "Tot ce se face se face spre binele omenirii", asa ca totul va fi bine.
Pe 15iulie facem cumatrie si as vrea idei de meniu daca se poate(namioc tonchii pentru Natalia).
Astea sunt impresiile, sper sa revin in curind.
Va pe toate, toti copilasii si toate burticile.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
foto mami pina la bb si dupa si Natalita-Elena

Mergi la inceput