Clubul moldovencelor de peste Prut (31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Cristina, Cornelia, Tania si Diana, va multumesc din suflet pentru urari

Diana, nu stiu ce idei exacte sa-ti dau, pot sa-ti au niste linkuri de unde m-am inspirat. Sa stii ca eu m-am lecuit de dorinta de a mai organiza mese festive nu stiu cum brusc mi-a pierit cheful. Cred ca de acum incolo o sa apelez la vreun local de prin zona. Nu te chinui cu facutul mincarii si a curateniei inainte si dupa eveniment, plus ca te costa cam la fel. Apropo, noi dupa botez tot la un local am fost cu nasii si ceilalti invitati, eu n-am gatit nika.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

tare se mai agita bb meu cind sintem la birou - probabil va fi freelancer
Eu anul trecut mi-am sarbatorit ziua mea cu destul de multi invitati, insa am avut mari ajutori la mincare si restul ce tine de organizare: mamica, nasa, nasu, taticu si desigur sotiorul... Cu toate astea a doua zi eram toate stoarse de puteri... In schimb ziua lui taticu am facut-o la cafenea - a fost super bine - eram toate fresh, coafate, imbracate, manichiura, odihnite, am dansat mereu - am fi stat pina la 6 dimineata - da aia cu localul ne-au evacut pe la 2-3 noaptea... Eu sint p/u local!
O sa-mi aduc aminte ce bucate facem noi vara si iti scriu, Diana.

lia_c
de-ale mele

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Salut si de la noi pe ziua de azi!

A fost foarte bine ieri in padure, nasol a fost ca suruiai tantarii ca avioanele, dar in rest totul era bine. Alex cam isi facea de cap, nu are deloc stare sa stea locului o clipa macar. Are un motor de BMW in fund!
Sper sa ma mergem la un asa picnic.

Eu tot sunt pro localuri ptr serbari, ca si eu dupa ultima data mi-am schimbat parerea radical. Dupa ce gatesti ca nebuna atatea, pe urma iti piere pofta sa le mananci, esti obosita, si se termina si repede totul. Asa ca Diana, eu te sfatuiesc sa faceti ceva in afara casei.

Elena, treci si tu pe aici, sa ne spui observatiile tale, in legatura cu picnic!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by Balbina

Cristina, Cornelia, Tania si Diana, va multumesc din suflet pentru urari

Diana, nu stiu ce idei exacte sa-ti dau, pot sa-ti au niste linkuri de unde m-am inspirat. Sa stii ca eu m-am lecuit de dorinta de a mai organiza mese festive nu stiu cum brusc mi-a pierit cheful. Cred ca de acum incolo o sa apelez la vreun local de prin zona. Nu te chinui cu facutul mincarii si a curateniei inainte si dupa eveniment, plus ca te costa cam la fel. Apropo, noi dupa botez tot la un local am fost cu nasii si ceilalti invitati, eu n-am gatit nika.

------------------
Numai bine,

Natalia

Chiar te rog!!!
in ceea ce priveste unde fac, in local da cu bucatele noastre, doar ca eu nu o sa gatesc singura, la asa treaba se aduna lumea ca la noi se face mare(sper ca nu mai mare ca nunta ca inebunesc).

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
foto mami pina la bb si dupa si Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

Diana, uite noi ce mai facem vara:
1. rosii mijlocii spre mici umplute cu cascaval+usturoi+maioneza
2. vinete taiate rondele si prajite ca bostaneii, adica cu ou si faina, apoi deasupra se pune oleaka de maioneza dulce+usturoi si o "rondea" de rosie
cam asta e mai neordinar, daca imi mai aduc aminte iti scriu

P.S. in loc de cascaval+usturoi+maioneza se poate pune vinata coapta+usturoi+maioneza, noua insa ne place mai mult cu cascaval... e o combinatie super buna
lia_c
de-ale mele

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

numaice am venit de la scirbici ( alincic ) si trec doar sa va salut si sa urez o zi cit mai buna! Ma duc fuguta sa fac o baita si sa ma fac mumoasa pentru sot!. Am hotarit sa mergem la Andy's, asa ca am facut deja rezervarile.
va mai scriu cind revin!

p.s. inca nu am primit raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

quote:
Originally posted by alinkav

Alex cam isi facea de cap, nu are deloc stare sa stea locului o clipa macar. Are un motor de BMW in fund!

Uf, Alina, privitor la asta, sper sa nu fii suparata pe mine ca am strigat nitel la el. Daca el are ceva in fund, eu am ceva in limba si nu ma pot abtine cand imi vine sa zic ceva. In plus sunt si un pic stresata sa nu o calce cineva pe Amelia sau sa dea peste picioarele ei, ca numai asta nu ne mai trebuie acuma. De aici si reactia mea mai dura nitel cand cineva o "ataca" pe Amelia....

quote:
Originally posted by alinkavnasol a fost ca suruiai tantarii ca avioanele

Aici e si vina noastra, tu ne-ai spus ca sunt tantari, dar noi am ignorat avertizarea, nu credeam ca sunt chiar asa de multi si "nahalinaie"

Lilia si printesa ei AMELIA din 26.09.2004 ( adica cat are? )

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Diana, uite inca o idee: clatite unse cu un amestec de brinza topita amestecata cu usturoi pisat, apoi rulate si taiate bucati. Sint delicioase. Eu din pacate am uitat sa le scot simbata pe masa, dar le-am luat la picnic, unde s-au papat toate.
Daca imi mai aduc aminte ceva anume, mai scriu.

Cit despre tintari, confirm si eu, erau niste animale "hultuite" cum zice sotul meu, mari si grasi, si tare tupeisti.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

helou podrujili

in primul rind felicitari pentru Nati si Vladut, Aliona si Elena - La Multi Ani si numai bine.

iaka am un minut liber si am intrat sa va dau de stire ca suntem bine, sper in 1-2 zile sa recuper cu cititul.

si nu in ultimul rind vreau sa va multumesc pentru flori si felicitare, sunteti foarte dragute.

vorbim mai tirziu

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Lucia, bine ai revenit!

Sa ne povestesti cum ti-ai petrecut vacanta, cum a fost botezul?

Alina

Mergi la inceput