Clubul moldovencelor de peste Prut (31)
Raspunsuri - Pagina 8
valicutza spune:
lucia si eu sunt in bahrain.
tu mai vii aici?
astept raspuns
pupici
vreau si eu un bebitz
alincic spune:
Salut la toate fetele frumoase,!!!!!!!!
Pina am privit si eu pozele,s-a facut dimineata la noi
ca tare e greu de cap internetul (38,6 kbps)
Eu parca sunt cea adormita,numai ochi inchisi(cei de la revista nici nu vor dori sa selecteze poze glum.)
Sunt tae rumoase fetele noastre,si bebelinele.
Eu am deschis abea astazi cp,si am vazut ca avem si EMININICI,cu intirzieri dar,
FELICITARI LA FETELE SARBATORITE
Aliona si Natalia
Multumesc de complimente,
este un bun stimulent deoarece astazi, dupa o plimbare cu toti copiii pe stadion(la sc 27 ) unde am facut multa miscare am venit toti flaminzi ca lupii.
Si am mincat cu totii (si eu la ora 22),niste aripioare in sos alb cu smintina si cu piine alba moale,de ne plesneau falcile.
Voi bea si eu mai multa apa,se zice ca cica nu se lipeste mincarea chiar toata
Cred ca voi inchide ,caci se foieste Lori si eu tare nu vreau sa se trezeasca......
Of fetelor,aveti grija la tintari ,caci pe Evi a piscat-o simbata seara si eu am uns-o cu ceva,dar tot a facut o alergie la piscatura ca duminica s-a trezit cu minuta umflata de m-am speriat si am chemat
scoraia pomoshi(salvaria).
Medicul a spus ca e o reactie alergica si tre sa-i dau suprastina si s-o ung cu dimidrol.Si pina seara s-a umflat si piciorusul care parea ca totul e ok.
Acum ma tem de tintari ca de
Mamica zice s-ai ung cu troinoi odecolon,sa nu se lipeasca nimica de ei..
Miine,adica astazi mergem cu Lori la vaccina.
HAVE A NICE DAY,,,,,,,, FETELOR,BURTICUTELOR SI MAMICILOR
Alina Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag
lia_c spune:
'neata fetele
mare nebunie cureparatia strazilor din Chisinau (sper macar un an sa se tina gropile astupate) si cu complexul ala memorial... Dimineata ne ia cam 40 min sa ajungem la serv. pe cind inainte 10-15 min... Of...
Ne-a venit si noua prichindica de la Bucuresti... e haioasa rau... Zice doar "da" si "nu"... Daca o intrebi de ex.:"Nastenika a murdarit rochita?", ea zice "da" Isi recunoaste faptele Restul la ea e "i aata". Ieri seara dupa ce o spalasera pe botik maica-sa, a deschis singurica robinetul de afara si au facut ambele un dush rece Iar la plecare kiar daca nu vrei pupik, tot il primesti
Alincic, sa fie cit mai putina lume la vaccin si sa nu va mai supere tintarii. Sotul meu sufera tot f mult din cauza lor. Insa avem aparat care il punem cu 2 ore inainte de somn in priza si ei cad ca secerati - asta doar daca va pisca in casa. Este o crema-spray autan(cica e buna)- de folosit p/u afara.
Lucia, cum ai ajuns cu florile si cu Laura? Daca mai ai timp de o intilnire pina la plecare - da de stire si organizam!
Violeta, iti tinem in continuare pumnii!
la munca
lia_c
de-ale mele
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
Balbina spune:
Salutare tuturor!
Alincic, vai, imi pare tare rau pentru micuta Evi, sper sa fie trecatoare alergia asta, si cind va ma creste, sa nu o mai supere.
Merci de urari.
Cornelia, noi am avut duminica Autan, ne-am dat toti, si n-a avut efect nici un pic, tintarii nu s-au sinschisit deloc sa ne piste. Am folosit si noi cindva aparat cu pastile, dar de vreo 2 ani avem plase la toate geamurile si nu ne intra nici o insecta in casa. Dar cind plecam in Md, printre primele bagaje puse in valiza se afla aparatul de tintari si o rezerva strategica de pastile
------------------
Numai bine,
Natalia
lia_c spune:
Natali, si noi avem plase la toate geamurile, insa adeseori se lasa si usa deschisa (mai ales cind avem oaspeti) si atunci li-ii sarbatoare la tintari... Cit priveste crema aia - eu n-am folosit-o insa auzisem ca e buna...
Alincic, mi-am adus aminte: unchiul a cumparat de aici o crema de arnika f buna cu care o dadea pe pitica, poate intrebi si tu in farmaciile noastre...
lia_c
de-ale mele
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
Balbina spune:
Cornelia, si eu tot asa auzisem ca e buna, de aia am cumparat-o. Uite asa cumpara unul, altul, auzind ca e bun produsul, si se face vinzare
Vreau sa incerc si un alt produs, unul "Off", sa vad, poate o avea asta efect.
------------------
Numai bine,
Natalia
lia_c spune:
cred c-ar trebui deschisa o zona in acest forum cu tema: "produse cu efect si produse doar de dragul reklamei"... Si eu am mai cumparat din cauza reklamei si s-au dovedit f proaste
lia_c
de-ale mele
doroti_5 spune:
Buna fetelor!
Mersi de sugestii Cornelia si Natalia.
Eu azi fac dulceata de cirese.
Va scriu cu asta mica in brate.
Vio nu te supara totul o sa fie bine.
Va pe toate.
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
foto mami pina la bb si dupa si Natalita-Elena
alinkav spune:
Si pe Alex l-au muscat tantarii, de i s-a umflat o mana, si un pic pe picior.
Tare nasol e cu tantarii astia, si nasol ca nu te ajuta mai nimic.
Diana, succes la dulceata!Eu as pune niste visine in suc propriu, sa am ptr prajituri, dar la noi visine sunt asa de putine, din pacate.
Alina
Trin spune:
Buna dragelor!
Cum va descurcati cu caldura? Diana, mai faci si dulceata?
Ii invidiez pe cei care stau acum pe litoral, la briza marii si se balacesc habarnici in apa...mai stie cineva ce preturi avem anul asta pe litoral?
Ce mai fac bebicii clubului? Mai povestiti de ei! Si de cei ce urmeaza sa apara!
Intrebarea saptamanii: unde va bronzati?