Clubul moldovencelor de peste Prut (31)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

18.00 - eu termin la 18.00 dar sint persoane care termina si mai inainte asa ca cine ajunge primul ocupa masa si pune inscriptia DC-Moldovence

lia_c
de-ale mele

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

o prietena mi-a trimis via email o carte despre masaj la copii de la 0 la 3 ani, e in rusa, cine vreo sa-i fac forward - ridicati miinuta

lia_c
de-ale mele

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Buna

Ce de-a sarbatoriti zilele acestea...

Natalia iti aduc sincere felicitari cu ocazia Nasterii scumpului Vladut. Ii doresc multa multa sanatate, succese in viata si sa se bucure din plin de copilarie... Dar voua dragi parinti rabdare, intelepciune si sa dea Domnul sa aveti putere sa-l educati si sa-l indrumati pe drumul cel drept. Multi multi pupicei.

Trin sincere felicitari cu ocazia zilei de nastere. Sa ai parte de fericire, dragoste si stima din partea tuturor. LA MULTI ANI!!!

Va doresc o zi buna tuturor (scuze pentru putine rinduri, insa e tare bine la parinti...dar si internetul ma mai da de gol)

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Buna!
Apar si eu in miez de noapte sa urez sarbatoritilor zilei
LAAA MUUULTI AAANIII!!

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna seara fetelor!

Super faine pozele de la cresa, se vede si prichindelul meu pe acolo!Tortikul mi-a placut foarte mult, arata traznet, dar baietelul acela din poza nu se compara nici cu mii de tortikuri!

Elena te-am vazut azi pe moto, treceati pe langa piata, noi taman traversam cu Alex!Ce mai faci?Cum mai merg pregatirile?

Fetelor abia astept impresii de la intalneala voastra!!!!

Cam atat deocamdata, merg la nani, ca mor de somn!
Pe maine!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna !
Am vazut si eu pozele de la cresa cu scumpul de Vladut.E asa de dulce cum "fufla" in lumanari .Mi-a placut mult tortul trenulet,si cresa si copilasii ...l-am zarit si pe nasdravanul de Alex in poza a doua .Nati ai avut emotii cu prima zi de nastere a lui Vladut la cresa ?Le-a placut la copii trenuletul ? din poze par foarte nerabdatori , dar cumintei asteapta la masute..

Cornelia ai dreptate cu siliodka si salamurile ...eu nici nu mai tin minte cind am mincat ultima data hehe .Rosii muraturi inca n-am vazut si nici hrisca ...cred ca se gasesc doar la magazinele rusesti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Salut fetele!!!!!
Tare vreu si eu la intilneala
Daca reusesc sa ma "rup" pe o ora doua,cred ca voi veni.
Eu tot cu dentistul ma mai intilnesc,sper sa am dintii "frumosi"

Davina,,vizele inca nu am primit,dar cred ca degraba vor fi.(iulie,august)

Acolo unde merg eu,este si magazin rusesc,dar cumnata a dat deja "spisocul" cu mincaruri care sa le gatim si sa cumparam un tort Chievschii de la Grin Hills,si sileotca...
Este si ea insarcinata cu al 3lea bb.
tre sa inchid ca sunt in biroul lui iubi si ma fugareste ca are de lucru....

Alina Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag

Mergi la inceput

'neata
tare as mai bea o , ca dupa seara/noaptea de ieri - astept cu nerabdare sa se termine ziua de munca M-as multumi si cu o cafea cu lapte... Insa lapte - nicht! Acus poate incerc cu un capuccino diluat
Alinka, tu mai pune poze cu Alex, c-o sa-l uitam! Mie parca imi paruse ca se vede si el insa nu eram 100% sigura...
Cum merg pregatirile la nasi?
Alina, las ca veniti in curind si-ti ostoiesti dorul de bucatele noastre... adevarul e ca noi aici nu prea pretuim, ca avem indeajuns, dar cind esti departe... Nasii cu toate ca sint doar in Ro, dar cind vin aici mereu isi fac provizii
Alincic, cred ca sotiorul e mindru cind te mai duci pe la el "sa-l ajuti". A lui meu tare ii place sa-i tin companie cind lucreaza - ca ma "bag" si eu cu idei (cu toate ca uneori nu pricep o iota din ce face) - eu is cu intuitia si el cu logica si cunostintele

La multi ani, Alionushca!

zbor la munca - poate ma voi trezi ne vedem la intilneala

P.S. Natali, nasei tare i-a placut cadoul, a ramas f placut surprinsa si tot nu putea sa-si revina ... A zis ca kiar i-a sugerat nasului ca in loc de vreo bijuterie, data viitoare sa-i daruiasca o caseta unde sa le puie pe toate... Pacat ca n-am

lia_c
de-ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

ALIONA, LA MULTI ANI!!! ITI DORESC FERICIRE, SANATATE SI SA APARA CIT MAI CURIND IN VIATA VOASTRA BEBELE MULT DORIT!
Mai intra pe aici, daca ai placere si timp

Fetelor, sint in treburi, am intrat pe fuga, acus plec, ca ma asteapta o groaza de treaba. Am mare noroc de sotior, care si-a luat liber azi, sa ma ajute.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Natalia da ce noroc de sotior ai! Al meu nu-si lasa lucrul pentru nimic in lume. Sper ca macar cand o sa nasc n-o sa stea cu telefonul in mana, ci o sa ma tina pe mine de mana
Spor la treaba!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/album?.dir=3929
bb in burtik 24+

Mergi la inceput