Clubul moldovencelor de peste Prut (31)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Salutare!

Intru si eu sa va salut si peste ce dau? Sarbatoriti!!!!

LA MULTI ANI VLADUT!!!! Natalia, sa-ti traiasa puiul si sa fie sanatos iar voi sa va bucurati de el!

LA MULTI ANI ELENA! Sa fii fericita si iubita!

Eu astazi am resimtit perioada de inceput a sarcinii....adica am vomat...si nu o data, de doua ori ca sa simt de-a binelea!!!!Uf....m-am saturat! Vreaaaaaaaau sa ajung o data in septembrie si sa nasc...!!
Si va rog sa nu-mi spuneti "lasa ca acum e bine...o sa vezi tu dupa ce nasti" !!!!

PUPICI!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Fetelor ziceti-mi si mie ce poze aveti voi si pe unde ca eu nu reusesc sa ma dumiresc:)

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

Iaka am revenit si eu de la pauza gifiind, insa bucuroasa ca am gasit cadoul potrivit!
Adevar graiesti Elena, din poze nu stii cine e mai dulce: Vladut sau tortul... Vad ca toti copiii erau cu sufletul la gura sa reuseasca Vladut mai repede sa sufle luminarile si sa se imparta tortul
Sint poze noi cu Deanna?
Silvia, noi am facut un album privat unde punem toate poze. Daca nu ti-a dat nimeni inca acces, spune-mi si iti scriu un PM

lia_c
de-ale mele

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Merci, mercik, mor de placere

Cornelia, ce cadou? Pentru cine?
Alina a pus poze cu ultimul tort facut de ea, si intr-una din ele se vede minuta dragalasa a Deannei cum se intinde spre o felie de tort.

Silvia, imi pare rau ca nu te simti bine si sa stii ca nu o sa-ti spun ca ce va urma dupa ce nasti e mai rau, pentru ca nu e valabil pentru toata lumea mie, de exemplu, nu mi-a fost deloc greu. Ca sa fiu sincera, mi se pare ca abia acum incepe tot greul.
Despre contul comun ti-a raspuns Cornelia, toate detaliile se dau pe PM, ca doar de aia am facut albume private.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Ok! Trimiteti-mi si mie datele contului privat, va rog!

Saru' mana!!

Mie mi-e mai bine acum....am mancat si parca mi-am revenit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Natalia imi trimiti si mie contul comun, te rog. Ca parola am primit-o pw PM dar contul nu-l am. Merci mult.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/album?.dir=3929
bb in burtik 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Cristina, uite cu ocazia asta am sa te rog si pe tine sa-ti activezi PM. Nu de alta, dar daca vreau sa-ti zic ceva in particular, si nu te gasesc pe mess, sa existe o modalitate sa dau de tine.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

Silvia, probabil si de la caldurile astea... eu cu mare greu le suport (cu toate ca la noi e inca relativ racoare)... Insa umiditatea asta si cu soarele fac ceva nu tocmai bun... Tu cind iesi in concediu? Stradui-te sa stai la racoare si cit mai putina miscare ziua pe calduri... Eu cind sint la serv nu fac asa, insa asa ar trebui... ca sa nu ma gaseasca cineva lata...
Ti-am trimis PM cu account
Natali, cadoul e p/u nasa, a fost ziua ei... noi insa n-am putut sa mergem la ei, asa ca o vom serba aici . I-am luat o caseta p/u bijuterii in stil oriental, cu un elefant +++ E ceva mai deosebit si imi pare bine ca se asorteaza cu mobila si setul de dormitor Mult mi-a luat pina mi-a venit ce sa-i iau...

lia_c
de-ale mele

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Salut frumoaselor

Iata ca apar si eu la orizont.

In primul rind vreau sa va spun ca imi este foarte dor de voi, imi lipsiti enorm.

Lauras, cit si noi, a suportat calatoria foarte bine. Acum asteptam una noua, insa nu spre Bahrain, plecam in Bratislava. Sper sa avem acolo net si sa pot comunica cu voi ca si mai inainte.

Din cite am inteles, miine (vineri) e o noua intilneala a podrujilor, asa ca va preintimpin ca o sa vin neaparat (cu Lauras).

Acum trebuie sa fug, asa ca va zic pa si toate cele bune. Ne vedem miine, sper ca prezenta sa fie de cel putin 99%.

Sanatate si numai bine.

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Lucia,lia_c ne vedem miine!

p.s. merci de pm. apropos, am inteles eu bine e la 18:00 da?

Mergi la inceput