Mamici de iulie - august 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Amiss_zip , m-a impresionat povestea nasterii fetitei tale si iti multumesc ca ne-ai impartasit-o si noua.

Eugenia 35+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;42/st/20060722/dt/7/k/2b0f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Salutare fetele. Astazi sunt o idee mai bine. Insa tot sufar de caldura. Dimineata m-am trezit iarasi lac de apa.

Cristina a nascut cu rahi epidurala prin cezariana. A zis ca a fost super. Ma incuraja si pe mine. Eu nu prea stiu ce tip de anestezie sa aleg, as merge pe varianta de generala, dar anestezistul insita ptr rahi epidurala si mie nu prea imi convine. Nu ma simt in stare sa fiu treaza pe timpul operatiei, in plus ma ingrozeste ideea unei injectii in coloana si de a fi amortita total de la brau in jos. Pe de alta parte refacerea dupa totala este mult mai grea. In plus am inteles ca daca fac totala o sa ma ceva dureri cand imi baga sonda. Nicum nu e bine.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

quote:
Originally posted by norocuta

Intrebare intrebatoare:
Voi ce carti aveti de ajutor pentru cresterea BB-ului?

Eu am deja "Cum imi cresc copilul"-Laurence Pernoud si "Ingrijirea sugarului si copilului"-Dr.Spock, insa am auzit cuvinte de lauda despre una scrisa de Dr. Capraru si sotia lui.

Stiti ceva de asta? Ori...sunt mamici la BB2 care au experienta legat de acest subiect?

georgiana 36w

Georgiana, subiectul cartilor despre copii a mai fost discutat pe forum...sotii Capraru au scris cartea despre cresterea copiilor cu cativa ani buni in urma...intre timp au mai revizuit cartea si au reeeditat-o...aceasta carte este adaptata la romania insa cartea dr Spock depaseste nivelul cartii Capraru, dar nu prea se adapteaza romaniei...desi contine super sfaturi...parerea mea ...nu te stresa pt cartea din romania....

pe mailul comun am mai trimis eu o carte scrisa de un psiholog, Francoise Dolto, "cand apare copilul"...si am mai trimis acum un fisier "evolutia copilului mic"

Eliza 32+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Fetelor, eu va las...acum trebuie sa plec...diseara trebuie sa fac bagajul ...si bineinteles sotul meu isi doreste singura camasha care este necalcata...asa ca voi avea treburi casnice....iar mine vom pleca la brasov de unde nu se stie daca ne vom intoarce sambata sau duminica.
Va urez de pe acum un weekend placut, racoros, cu bebei rabdatori, care sa nu le deranjeze pe mamici decat atunci cand le "vine sorocul"...va pup si pe duminica

Eliza 32+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Millikiki esti in listuta, nu mai fi suparacica. Uite ca sa-ti treaca !

Nu ne-ai spus ce o sa ai ? sau ?

33+ meu drag
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

geliza multumesc pt raspuns. Ideeaa e ca eu nu am vazut ultima varianta a lui Capraru, doar am auzit de ea ...ca omul ar fi dat tot ce a acumulat el ca experienta.

Mama, de exemplu, sigur are o editie veche de tot, din care probabil s-a inspirat cand m-a crescut pe mine...dar muuuulte s-au schimbat intre timp.

Sunt de acord cu tine legat de Dr. Spock.

Drum bun , iar eu "fug" pe mailul comun sa vad "cand apare copilul"

georgiana 36w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

andrea_sm bine ai venit printre mamici de iulie-august 2006!

Spune-ne mai multe date despre tine: DPN (adica data probabila a nasterii), sexul bebeului, data nasterii tale, spitalul unde vei naste, ca sa te putem trece in listuta.

Amabella ce faci, esti bine?

33+ meu drag
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Norocuta tocmai mi-am achizitionat cartea Mama si copilul a sotilor Capraru, dar nu mi se pare cine stie ce. Mi se pare un pic depasita. Sigur sunt si multe chestii interesante. O poti comanda de pe bebelusul tau cu ro la sf.
Amabella este bine. Ocupata cu santierul. Saracuta a avut un mic incident. S-a impiedicat si a cazut. Dar bebe este bine.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Aici mai multe despre Dr Spock VS Capraru !
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77504

www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Multumim pentru gandurile frumoase de la voi! Abia astept povestea voastra despre nastere! '

www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput