Mamici de iulie - august 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 6
crissa71 spune:
NEAta burticoase!
Medeea:ma bucur ca ai prelungit termenul ca nici eu nu aveam cand...era prea din scurt!!!ITI trimit pe mail adresa mea postala si cred ca ar trebui sa-ti trimit ceva mai multi bani ca sa ai sa mi le pui si pe posta.Ai idee cam cat ar putea fi, cred ca e in functie de greutate, in jur de 1/2 kg- 1 kg, nu?Pupici.
Zic si eu cu intarziere "LA multi ani" sotului sarbatorit ieri..nu vreau sa incurc
asa ca se stie(sotia lui) el care e!!!MUlti ani fericiti si plini de bucurii impreuna!
.
Amiss Zip:Am citit..tare curajoasa ai fost dar si norocoasa...Aproape toata nasterea n-ai avut parte de cine stie ce dureri!!!Felicitari, multa sanatate tie si lui Petra...SA creasca mare si sa fie papacioasa!!
Pupici!
crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png
map spune:
bulinuta si noua ne este tare dor de tine si te pupam tareeee
dar acum cel mai bine pentru tine si bebe este sa stai acasica. Nu conteaza daca bebe este asa mare, las sa fie sanatos. Sa fiti anadoi sanatosi. Nu te mai gandi ca stai in casa toata ziua, pentru bebe ai sa vezi ca merita. Acum trec si saptamanile ramase...stiu ca parca trec mai greu ca cele care au trecut pana acum
ca si mie mi se pare asa ![]()
Sa avem numai vesti bune de la tine, sper ca azi esti numai in trecere pe la munca nu sa faci te miri ce treburi
Monica si
31 +
norocuta spune:
amiss_zip tocmai ce ti-am citit povestea...superba!
Felicitari voua, parintilor, pupici micutei Petra si sa fie mancacioasa si sanatoasa!
georgiana
36w
Consi spune:
Medeea, Map merci de sustinere. Sper sa nu ajung sa chem politia. Dar daca va trebui... Momentan vad ca demersurile mele au efect.
Consi 34+ si
Luca meu
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060803/k/5be7/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roconsuela/my_photos
norocuta spune:
mada_mxm, consi, map aveti dreptate: problema cu "minciunitul" despre cat de fain arata casa de vanzare, care de fapt e o ruina vopsita...e internationala.
georgiana
36w
norocuta spune:
bulinuta iti simtim lipsa.
Ai grija de tine si de BB...timpul trece repede... 
georgiana
36w
norocuta spune:
geliza daca reusesti sa vb cu Cristina trasmite, te rog, si gandurile noastre bune, refacere rapida ...la care adaugam o portie imensa de pupici "a la DC" 

Pana la urma ce fel anestezie a avut?
Eu cred ca nu am prins totul: a fost cezariana ori natural?!
...lamuriti-ma si pe mine, pls
georgiana
36w
geliza spune:
gata, am vorbit cu Cristina...era cu "bebitzu' in brate...se chinuia sa-i dea sa pape"...sunt f bine amandoi, refacerea e un pic mai grea...i-am transmis ca o pupati si ca-i doriti refacere rapida si a zis ca va pupa si ea
Eliza
32+
si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
geliza spune:
quote:
Pana la urma ce fel anestezie a avut?
Eu cred ca nu am prins totul: a fost cezariana ori natural?!...lamuriti-ma si pe mine, pls
georgiana36w
N-am intrat in amanunte la telefon, dar eu stiu ca intentiona sa faca cezariana cu rahi anestezie si peridurala
Eliza
32+
si Mara (24 ian 2002)ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
norocuta spune:
Intrebare intrebatoare:
Voi ce carti aveti de ajutor pentru cresterea BB-ului?
Eu am deja "Cum imi cresc copilul"-Laurence Pernoud si "Ingrijirea sugarului si copilului"-Dr.Spock, insa am auzit cuvinte de lauda despre una scrisa de Dr. Capraru si sotia lui.
Stiti ceva de asta? Ori...sunt mamici la BB2 care au experienta legat de acest subiect?
georgiana 36w