Mamici de iulie - august 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 8
norocuta spune:
amiss_zip
quote:
Aici mai multe despre Dr Spock VS Capraru !
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77504
multam' Punct ochit, punct lovit!
georgiana
36w
norocuta spune:
Sabana merci! Dupa ce am citit si unde amiss_zip a discutat sb parca nu imi mai vine sa cumpar si Capraru.
Oricum, dupa cum ma cunosc, la o adica tot la dr. apelez, dar sunt bune si cartile "sa am macar idee".
Amabella incetisor, incetisor...neplacute sunt chestiile facute pe ultima suta de metri...iar noi iti simtim lipsa aici ...
De fapt cam toate fetele sunt mai putin active azi...o fi de la caldura...ne topim ca inghetata ...Ia sa mai dau o tura prin frigider sa vad cu ce ma mai racoresc
.
georgiana
36w
larissa_79 spune:
fetelor, io acum m-am trezit. Am bagat 2 ore de somn..nu stiu de unde e atat de mult somn in mine.
E durere treaba asta cu cazutul..ori ne-am pierdut noi echilibrul...sau nu stiu ce sa zic. Daaa e foarte cald....

Eu am cartea noua a lui Capraru si mi se pare ok..e mult revizuita in comparatie cu cea veche. Pe cea veche o am...ca s-a inspirat mama cand m-am nascut eu.
Eu nu am chef sa fac nimic nimic...
Poze cu burticuta si lucruri bebe
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia 37 fix
Sabana spune:
Eu cartea veche a lui Capraru nu o am, decat pe cea noua. O citesc si eu sa am macar idee ce si cum. Imi iau doar chestiile care ma intereseaza. Unele chiar ma enerveaza. Vb Norocutei, oricum daca e ceva sigur tot la medic apelez, dar macar sa am si eu acolo un pic de cultura generala ![]()
Eu ma incumet la o tura de cumparaturi. Dau o raita prin Praktiker, Brico si poate imi iese si Carrefour. Sa vedem. Daca e sa nasc va tin la curent![]()
Sabina +
Alexandra + tata Silviu
larissa_79 spune:
Sabana, spor la cumparaturi.
Poze cu burticuta si lucruri bebe
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia 37 fix
map spune:
Vai fetelor ce draci am pe nemtii astia. Am reusit sa-mi fac niste nervi. Au venit unii sa citeasca apa, vin o data pe an. Eu de unde naiba sa stiu ca la baie ei au ceasul de apa sub un panou pe care noi ca oamenii ne-am pus un raft de baie cu oglinda si toate cele. Cat pot sa fie de lipsiti de simt practic cei care au facut minunea sta de aici. Pai nu era sa lasam ditamai gauroiul in perete tot timpul ca sa vin ei sa citeasca o apa. Se pun si ele contoarele astea untr-un loc usor accesibil nu bagate la tevi in perete. Este incredibil. Cand o sa-i spun sotului ca trebuie sa dea jos oglinda pentru a schimba aia contorul la apa au sa-l apuce bucuriile. Abia a montat-o si s-o deasingur jos nu se poate ca-i ditamai raftul. Si are si lumina montata in el, chiar ca-l va apuca bucuria. In fiecare an trebuie sa dea jos porcaria aia cica, nu cred ca vom sta prea mult in locuinta asta
Insa eu am reusit sa ma enervez rau de tot.
Acum trebuie sa-i sun pe aia si saptamana viitoare sa vina iar sa-mi schimbe ceasul de apa la baie ![]()
Monica si
31 +
Taty spune:
Leistra, iar te bat la cap, iti amintesti cumva ce principiu activ avea medicamentul pe care ti l-a recomandat dr tau?
Eu am decis sa nu iau tratamentul prescris de medicul de la urgente (Laurimic 600, care are ca principiu activ FENTICONAZOL), caci am citit multe pareri in contra lui pe net, si am optat pt Canesten ce are in compozitie CLOTRIMAZOL, pe DC scrie ca se poate folosi in sarcina. Am folosit aseara doza unica dar sa stii ca rezultatul nu e spectaculos, adica tot ma supara...sa vedem daca va trebui sa repet dupa 3 zile iarasi..sa vad cum rezist astea 3 zile ca e aiurea rau de tot. Tie in cit timp ti-a trecut?
Oricum m-am mai linistit cind am aflat ca sarcina poate fi cauza, mai ales in ultimul trimestru si cu caldura de afara...
De unde eram asa multumita ca bebelina mea era bine pozitionata cu capusorul in jos pt nastere normala, acu o simt parca transversal, nu ma mai pasa pe vezica asa ca inainte ca mergeam la baie deees...si o simt zilnic cum parca incearca niste manevre pe acolo si ma tem ca nu cumva sa nu ii iasa si sa ramina asa. Stiti cumva daca ajuta ceva? Cineva mi-a spus de plimbari lungi, etc, ca l-ar ajuta pe bb sa se aseze corespunzator, voi ce parere aveti?
Tatiana,
34 w
map spune:
Taty si bebele meu este pozitionat aiurea, adica avea capul sus la ultimul control. Acum s-a mai sucit cumva si-l simt tot cam transversal, nu stiu ce manevre tot face el pe acolo dar oricum am burta cumva asimetrica, mai umflata pe dreapta, parca ar avea capul pe stanga si picioarele pe dreapta. Eu aseara citeam ca daca bebe nu se intoarce singur atunci ar exista niste technici de intoarcere dar ca nu toti bebii se lasa intorsi si atunci se recurge la cezariana. Plimbarile lungi nu prea ajuta, si eu ma plimb destul dar el nu se sinchiseste. Aseara citeam de o metoda "podul indian", dar nu are nimic de-a face cu plimbarea ci se sta cumva pe podea pe spate, cu cateva perne sub fund si pociorele ridicate pe un scaun. Spune ca se face chestia aceea zilnic intre 10 si 20 de minute, insa nu garanteaza ca te-ar ajuta.
Poate ca doar ai impresia si poate ca nu-i bebele asezat altfel. Si eu sper ca pana merg la medic pe 3 iulie sa se puna cum trebuie pentru ca tare-mi doresc sa nasc normal, de cezariana eu una nu prea vreau sa aud ![]()
Monica si
31 +
sanziana spune:
Monica de ce lasi tu nemtii aia sa te enerveze? Nu stii ca bebe este mai important? Eu vorbeam ...
Monica,Cristina-Ioana felicitari, toate cele bune si sa va creasca puiutii mari! Va aspteptam cu povestile de la nastere (pentru incurajare de fricoase - eu).

Andreea ai fost o curajoas, te admir.
31+,
Codrin
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;33/st/20060819/dt/7/k/17b3/preg.png
Taty spune:
quote:
Originally posted by map
[br. Acum s-a mai sucit cumva si-l simt tot cam transversal, nu stiu ce manevre tot face el pe acolo dar oricum am burta cumva asimetrica, mai umflata pe dreapta, parca ar avea capul pe stanga si picioarele pe dreapta.
Exact asa o simt si eu, Monica. Unde citeai despre podul indian, poti da linkul? Tu practici asta?
Tatiana,
34 w