Mamici de iulie - august 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 9
larissa_79 spune:
fetelor, stati linistite ca se intoarce bebe mai incolo. In general dupa saptamana 32 se intoarce la prima sarcina dar de multe ori si mai tarziu. Am mea am vazut ca s-a intors cu capul in jos la eco din sapt 32. Sta cu capul intr-o parte si corpul pe partea stanga...iar in dreapta are manutele si picoarele ..si nu ma lasa deloc pe partea aia sa se stau. Insa am senzatia ca se tot suceste cand pe stanga cu spatele cand pe dreapta..insa capul a ramas in jos.
Poze cu burticuta si lucruri bebe
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia 37 fix
Consi spune:
Map si la mine bb-le e pe dreapta. Cateodata cand il mangai sau cand stau intinsa se umfla pe dreapta foarte mult, iar pe stanga pauza. Si mie mi se pare ca sta transversal, dar dr mi-a zi ca e cu capul in jos. Incerc sa-mi fac programare la ginecolog. Dar nu-mi raspunde. Cred ca e in consult.
Consi 34+ si
Luca meu
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060803/k/5be7/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roconsuela/my_photos
MissJJ spune:
Buna fetele!
In sf am reusit sa ajung si eu acasa. Sunt rupta de oboseala si picioarele sunt super umflate si ma dor. Abia am terminat de papat ceva ca de dim nu am mai apucat sa rontzai nimic.
Am fost azi si am vazut un apartament f f frumos intr-o zona din aia inchisa cu poarta si interfon, numai ca nu are deloc gradina. ADik usile de la sufragerie se deschid si ai o bucatica pavata. Dar zona e f faina. Numai ca Flo zice ca ne trebuie gradina neaparat. Ei mai vedem. Dar ce era super fain ca era nou noutz apartamentul adik toata bloculetzele alea erau noi noutze.
Acu maine seara mergem sa vedem o casa care arata dragutz pe dinafara f ingirjita cica e cu 2-3 dormitoare are garaj si semi atasata de o alta casa, deci nu e sandvis din ala. Sa vedem cum e prin interior. De afara arata tare ingirjita.
Iar samb mergem sa vedem o multimea de case. Doua sunt tare faine numai ca noi nu avem masina si sunt cam departe de statia de tren. Si travelul pt Flo pt tren e in jur de 200 pe luna si daca tre sa ia si bus pana la statie e cam nasol ca asta inseamna alt abonament alti bani ch. Sa vedem ce si cum.
Consi din pacate cum zic si fetele e f des intalnita pb asta cu locuintele mai ales in orasele mari metropole cum ii Londra. Aici daca sunt case f vechi si toate sunt gen sandvis numai mai in afara sau in zonele f scumpe sunt numai cate 2 lipite sau 4. In rest sunt siruri intregi de case mici lipite cu usi inguste. Si plus ca fiind Londra si aici e un amestec de natii si culturi astea care se inhiriaza in genere sunt cam distruse. Sunt si frumoase dar scumpe sau sunt mici si tot asa. E cam greu sa gasesti ceva care sa fie si cat de cat spatios si zona buna si aproape de transport si curat si in buget. Sunt f multe de luat in calcul cand te muti aici.
Medeea eu nu ma supar, eu numai v-am zis ca venea tiristul acum si daca puteati si daca el vroia avem ocazia sa trimit acum. Oricum din partea mea nu e nici o graba cand va organizati voi si va hotarati ziceti si eu le iau si le trimit.
Map te inteleg cu chestiile astea. sa vezi noi ce am patit, cand ne-am mutat aici ni sa zis ca gazul e de la british gas. Si ei veneau citeau si noi plateam la ei facturile. Si intro zi venim acasa, casa a fost deschisa si contoarul de gaz luat si lasat o scrisoare de la alta frima de gaz care cica nu am platit la ei de un an de zile si aveam o datorie de nu stiu cate mii de lire. Iti dai seama ca am ramas tablou si dai telefoane si ceartate cu toti si etc. Si de fapt astia de la british gas nu erau ei distribuitorii dar ei veneau citeau si ne luau banii. Si ceilalti saracii tot aparea ca nu le-am platit. Si nu spun ca adurat vreo doua sapt pana s-a lamurit intre ei si aia de la british gas au trimis banii inapoi la ceilalti si pana ne-au pus alt contoar. Deci se pot intampla tot felul de chestii dar sa iti fortzeze usa si sa ia contoarul asta nu mai auzisem pana acum.
------------------------
32+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
millikiki spune:
MADYN-sorry,sorry,sorry si multi pupici
,ai si tu rabdare cu deastea
Acum am venit si noi de la eco totul este perfect,la 35 de saptamani avem 2800 destul de bine,singurul impediment este ca nu sa intors bebita tot pelvina este dar nu este nici o problema deoarece noi am optat pentru cezariana.
Va pupic pe toate si merg sa ma intind un minut
larissa_79 spune:
mada_mxm, eu nu stiu povestea voastra cum ati ajuns voi in Londra. Aveti de gand sa ramaneti acolo definitiv? Cum e viata departe de Ro. Am vazut ca esti din loc din Iasi..si eu tot moldoveanca...sunt din Botosani insa am facut facultatea in Iasi si tare mi-e dor de orasul asta.
Larisa si Alexia 37 fix
larissa_79 spune:
taty, super...acum vad ca esti departe. Eu la Botosani ajung macar de 2 3 ori pe an si tot ajung iar in iasi am sora casatorita...dar ajung mult mai rar din lipsa de timp.
Larisa si Alexia 37 fix
larissa_79 spune:
fetelor, uitati un articol ce m-a impresionat...cat de luptator e un bebelush...e absolut ceva extraordinar...mie mi-au dat lacrimile de emotie.
http://ro.altermedia.info/index.php?p=3262
Larisa si Alexia 37 fix
norocuta spune:
larissa_79 mai vazusem poza ...cred ca intr-un set pps de "pozele anului.." stii tu genul de emailuri care circula pe Net, dar povestea e impresionanta, nu stiam detalii. Si site-ul e fain, cred.
extraordinar!!
georgiana
36w
25miky spune:
Mada , in ce pret vreti sa va incadrati? Cred ca e mult mai scump in Londra ,noi plateam 560 pounds pe luna ,cu gradina in fata si spate ,dar casa era micuta cu un etaj ,aici apartamentul e de 2 ori mai mare ,si la jumate de pret.
quote:
Originally posted by mada_mxm
Buna fetele!
In sf am reusit sa ajung si eu acasa. Sunt rupta de oboseala si picioarele sunt super umflate si ma dor. Abia am terminat de papat ceva ca de dim nu am mai apucat sa rontzai nimic.
Am fost azi si am vazut un apartament f f frumos intr-o zona din aia inchisa cu poarta si interfon, numai ca nu are deloc gradina. ADik usile de la sufragerie se deschid si ai o bucatica pavata. Dar zona e f faina. Numai ca Flo zice ca ne trebuie gradina neaparat. Ei mai vedem. Dar ce era super fain ca era nou noutz apartamentul adik toata bloculetzele alea erau noi noutze.
Acu maine seara mergem sa vedem o casa care arata dragutz pe dinafara f ingirjita cica e cu 2-3 dormitoare are garaj si semi atasata de o alta casa, deci nu e sandvis din ala. Sa vedem cum e prin interior. De afara arata tare ingirjita.
Iar samb mergem sa vedem o multimea de case. Doua sunt tare faine numai ca noi nu avem masina si sunt cam departe de statia de tren. Si travelul pt Flo pt tren e in jur de 200 pe luna si daca tre sa ia si bus pana la statie e cam nasol ca asta inseamna alt abonament alti bani ch. Sa vedem ce si cum.
Consi din pacate cum zic si fetele e f des intalnita pb asta cu locuintele mai ales in orasele mari metropole cum ii Londra. Aici daca sunt case f vechi si toate sunt gen sandvis numai mai in afara sau in zonele f scumpe sunt numai cate 2 lipite sau 4. In rest sunt siruri intregi de case mici lipite cu usi inguste. Si plus ca fiind Londra si aici e un amestec de natii si culturi astea care se inhiriaza in genere sunt cam distruse. Sunt si frumoase dar scumpe sau sunt mici si tot asa. E cam greu sa gasesti ceva care sa fie si cat de cat spatios si zona buna si aproape de transport si curat si in buget. Sunt f multe de luat in calcul cand te muti aici.
Medeea eu nu ma supar, eu numai v-am zis ca venea tiristul acum si daca puteati si daca el vroia avem ocazia sa trimit acum. Oricum din partea mea nu e nici o graba cand va organizati voi si va hotarati ziceti si eu le iau si le trimit.
Map te inteleg cu chestiile astea. sa vezi noi ce am patit, cand ne-am mutat aici ni sa zis ca gazul e de la british gas. Si ei veneau citeau si noi plateam la ei facturile. Si intro zi venim acasa, casa a fost deschisa si contoarul de gaz luat si lasat o scrisoare de la alta frima de gaz care cica nu am platit la ei de un an de zile si aveam o datorie de nu stiu cate mii de lire. Iti dai seama ca am ramas tablou si dai telefoane si ceartate cu toti si etc. Si de fapt astia de la british gas nu erau ei distribuitorii dar ei veneau citeau si ne luau banii. Si ceilalti saracii tot aparea ca nu le-am platit. Si nu spun ca adurat vreo doua sapt pana s-a lamurit intre ei si aia de la british gas au trimis banii inapoi la ceilalti si pana ne-au pus alt contoar. Deci se pot intampla tot felul de chestii dar sa iti fortzeze usa si sa ia contoarul asta nu mai auzisem pana acum.
------------------------32+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby
miky