Mamici de iulie - august 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

quote:
Originally posted by norocuta

larissa_79 mai vazusem poza ...cred ca intr-un set pps de "pozele anului.." stii tu genul de emailuri care circula pe Net, dar povestea e impresionanta, nu stiam detalii. Si site-ul e fain, cred.

extraordinar!!

georgiana 36w

Georgiana, nu stiu cat e de fain site-ul. Ma revolta asociatiile astea anti-avort si discursul lor. Spun ca ei detin adevarul si cand colo orienteaza informatia exact in directia in care vor ei. Ai citit un pic si celelalte articole spre care sant linkuri la inceputul articolului cu poza? De fapt si fara sa citesti, se vede ca in dreapta au link spre asociatia Provita

Mergi la inceput

amiss_zipp, multumim ca ai impartasit cu noi aceste momente de neuitat din viata ta.

mada, bafta multa la cautari !
E fain ca aveti case cu gradina. In PAris nici macar nu sant case, doar blocuri, noi sau vechi, cu apartamente. Exceptie fac cateva case pe care nici nu le vezi de la strada, par tot blocuri dar au gradina interioara. DAr astea sant pt cei foarte foarte bogati. Muritorii de rand, daca vor gradina, trebuie sa iasa in afara...si ce fain e sa ai un spatiu verde, chiar si un coltisor, si sa faci un gratar si o bere in curte cu prietenii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

avmaria, nu vad ce rau e in a fi o organizatie pro viata. Viata e un dar minunat....eu sunt impotriva avortului si sustin aceste organizatii...uneori si material. Intr-o lume in care atat de multe femei ucid deliberat trebuie sa existe si astfel de organizatii care sa ne deschida inima si sufletul.

Poze cu burticuta si lucruri bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 37 fix

Mergi la inceput

Larissa, daca urasc ceva pe lumea asta e lipsa de toleranta ...

Eu personal nu am facut niciodata un avort caci nu am avut nevoie dar nu sant deloc impotriva.. Mi se pare ca cuvintul a ucide e un pic cam tare si pt mine denota lipsa de toleranta. Din aceasta cauza se refuza in anumite parti ale lumii inclusiv avortul in urma unui viol. Esti o purista in sensul in care nu folosesti nici un mijloc de contraceptie ? Banuiesc ca daca sustii si dai banii asociatiilor de genul asta (pe site-ul pe care l-ai trimis se critica inclusiv interventia organismelor umanitare in tarile sarace) raspunsul este DA, adica nu folosesti nici un mijloc de contraceptie … Ma mir ca ai ramas asa tarziu insarcinata in conditiile astea....
« pro viata » pt mine n-are alta rezonanta decat un joc de cuvinte menit sa impresioneze, pur demagogism, dar uite tie ti-a « deschis inima si sufletul ». Cred ca sant o norocoasa, caci mi-erau deja deschise inainte, cu siguranta cand am vazut copii murind de foame, in zdrente si pe care nu-i dorea nimeni…Dar stii cum e, atatia oameni, atatia pareri , asa ca fara suparare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

seara buna fetelor,

am venit din oras acum, a trebuit sa merg a mai aveam cate ceva de rezolvat si incercam sa le mai punem la punct pana nu apare bebe. Dar am burta asa de grea, ma trage in jos si niste dureri in zona X de nu mai vorbesc. Chiar nu-mi dau seama ce pozitie are bebe sau cat o fi crescut ca simt ca-mi explodeaza burta nu alta. Bine si dupa 3 litri de apa se intelege.

Taty chestia aia cu podul indian am citit-o aseara intr-o carte pe care o am acasa in germana. Acum am fost in oras si am intrat intr-o librarie, am mai rasfoit o carte de gravide si era metoda deschisa si acolo. O caut pe net, poate gasesc ceva si daca este iti trimit linkul. Sper ca si in engleza sa aiba denumire tradusa din germana.

Mada te inteleg cu preturile ca Londra depaseste orice limite. Si la München sunt chiriile mari dar totusi platibile (dupa ce cauti mult gasesti si platibile ). Din toate tarile pe unde am fost Anglia mi se pare de fapt cea mai scumpa. In Germania gasesti foarte multe oferte, dar creste de la 1 ianuarie TVA-ul cu 3%, sa te tii apoi.

Consi la mine culmea, pe dreapata simt cum da din ce-o data si pe stanga, chiar langa buric se umfla cate-o data de zici ca iese Cand am fost ultima data la medic acolo era spatele unde se umfla dar acum sigur s-a mutat ca are burta alta forma. Parca-s deformata uneori si atata ma mai impunge

merg si eu sa stau un pat un picut.

Pupici si o seara faina!

Monica si 31 +

Mergi la inceput

Map, io stii cum mi-am dat seama unde e caputul inainte sa imi spuna doctorul ? Dupa cum sughite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

avmaria, nu vreau sa intru intr-o polemica pe aceasta tema cu tine si nici cu altcineva si din acest motiv acesta va fi ultimul mesaj scris pe aceasta tema. Folosesc ca mijloc anticonceptional prezervativul iar daca se va intampla sa raman insarcinata si asa o sa fac toti copii pe care mi-i va da Dumnezeu. Iar daca as ramane Doamne fereste insarcinata in urma unui viol l-as face si pe acel copil..pentru ca ar fi al meu...o mama nu poate alege intre copii ei. Nu mi-au deschis mintea si inima aceste organizatii, multumesc lui Dumnezeu cu inima si sufletul asta m-am nascut. Asa simt ca daca as putea ucide ceva ce prinde viata in mine nu as merita sa fiu mama.
Nu pot sa fiu toleranta atunci cand pot sa fac mai mult decat atat. Asa simt eu...nu am cerut nimanui sa simta la fel si sa faca la fel.
Stiu fete care au facut un avort si acum au sufletul gol...asociatiile provita sunt o optiune...poti sa le citesti sa le sustii sau sa ramai tolerant. Spui ca esti o persoana toleranta...desi scuza-ma ca iti spun in cazul acestei organizatii se pare ca esti impotriva si nicidecum toleranta. Daca ai fi fost tolernata nu ai fi reactionat in nici un fel la un link care nu face altceva decat sa prezinte un fapt.
Asa cum am spus si la inceput acest e ultimul meu mesaj pe tema asta si am sufletul trist ca l-am scris si pe asta.

Poze cu burticuta si lucruri bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 37 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Fetelor, am intrat si eu putin sa vad ce faceti, ca am avut azi o zi destul de incarcata si nu prea v-am citit, am citit abia acum povestea andreei si mi s-a parut atat de frumoasa!, mi-a dat emotii!
taty, din ce am citi pe prospect acest unguent contine micronazolnitraat si hydrocortison, din cate am inteles e recomandata folosirea in cantitati mici in timpul sarcinii, ceea ce am si facut, adica medicul mi-a recomandat folosirea de 3 ori pe zi, eu l-am folosit doar daca aveam usturimi o cantitate foarte mica, oricum infectia nu trece definitiv (asta a fost la mine), pe mine ma ajuta, ce sa facem, in sarcina ai de-a face cu atatea! nu stiu ce sa te sfatuiesc, of!
azi de dimineata, inainte de a merge la control am avut o scurgere vascoasa, eu am crezut ca e dopul, dar doctorita nu a facut prea mult caz, adica mi-a spus ca e o scurgere si ca e normal sa se intample, la eco nu pare ca bebelina se grabeste, dar eu noaptea trecuta am avut ceva contractii regulate! dar eram atat de obosita si adormita ca nu le-am calculat intervalul, cert e ca s-au potolit dupa un timp, de cand s-a racit la noi putin am inceput si eu sa dooooooooooooooorm, vai ce bine e!

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Am incercat sa dorm ca sunt rupta de oboseala dar nu am reusit si acusi in jumate de ora vine fata sa ma vopseasca si sa ma tunda.
Larisa da noi vrem sa ne stabilim aici. E f bine departe de Ro adik nu ne plangem pt ca noi asta ne-am dorit. Florin e aici de 4 ani iar eu de 2. El in ro nu mai are pe nimeni, parintii lui au murit de mult si fratii lui sunt toti stabiliti in Italia, iar eu am numai parintii si doua bunici in ro. Noi ne-am cunoscut pe net ca eu locuiam in Anglia dar in sud vest si dupa un an acolo m-am mutat in Londra si apoi ne-am mutat impreuna.
Eu la 15 ani am fost intr-o excursie de 18 zile prin Europa si am fost prin toate tarile si cel mai mult mi-a placut Germania mai ales ca am facut si 4 ani de germana si Uk-ul pt ca e fain si pt ca stapanesc f bine limba, uneori mai bine ca romana. Si mi s-a pus mie asa pata pe Uk. Si cand treceam in anul 3 la fac am lasat totul si am plecat pt ca oricum eu vreau sa studiez aici. In ro eram la ISE si Litere sectia germ-engleza.
Si amandoi vrem sa ne stabilim aici. Imi iubesc tara imi place in Ro dar in vacanta nu sa traiesc acolo. Aici imi pot permite mai de toate adik masina casa fara prea mari sacrificii. Si mai ales eu am numai 23 de ani fac 24 anul asta si imi pot permite sa studiez aici sa fac exact ce mi-ar place ca in Ro am dat la astea doua fac ca efectiv nu stiam ce vreau sa fac. Si aici am mai multe optiuni
si dupa ce a trecut un timp de cand am terminat liceul si am testat si facultatea am putut sa ma decid ce mi-ar place sa fac si ce mi s-ar potrivi cel mai bine.
Acum daca ne mutam si dupa ce mai creste baby oleaca vreau sa ma apuc din nou de scoala si sa fac si scoala de soferi sa imi pot lua aici permisul si incet incet sa ma ocup si de cariera, sa pot sa am un job klumea.
Eu tot timpul mi-am dorit o familie si copii si mai ales sa fiu o mamica tanara. Si dupa multe relatii care s-au sf prost si destula experienta cu diverse tipuri de barbati am stiu ce vreau si ce caut si cand l-am gasit pe Flo am stiut ca e ceea ce caut. Si mai ales dupa ce ne-am si mutat impreuna si am avzut ca e ok si ne intelegem f bine am hotarat sa ne logodim si apoi ne-am hotarat ca vrem baby. Nunta nu am apucat sa facem ca vrem s-o facem in Ro si trebuie plnuit din timp si cautat sala si ch multi bani dar speram ca in max 2 ani sa o facem si pe asta. Si fetitza va aduce verighetele pe pernitza din aia faina cum se poarta aici.
Si sincer poate altii gandesc altfel dar eu cand am fost in Ro acuma in decembrie in afara de faptul ca i-am vazut pe ai mei si bunicile si cativa dintre prieteni, din cei care mi-au mai ramas prieteni, m-am plictisit, mi se parea totul gri si urat si deprimant si extrem de scump. Cand vedeam cum se duc banii m-am speriat. Toata ziua eram la banca si mai schimbam cate 20 de lire si nu pot spune ca mi-am cumparat ceva chiar nu am cump mai nimik, dar pretuirle mi s-au parut exagerate comparativ cu aici. Nu zic e scumpa Londra da in Ro e jale. Parerea mea.
Noi acum speram ca in maxim 5 ani sa reusim sa ne luam casa noastra cu ipoteca sa avem si masina si sa fac si eu o scoala si sa imi iau un job. Cam astai planul. Sa speram ca vom reusi sa realizam tot ce ne-am propus.

Cam asta e istoria noastra si planurile de viitor!

------------------------
32+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Larissa, ai dreptate, nici mie nu imi place polemica, imi place schimbul de idei in general, chiar si in contradictoriu (diversitatea imbogateste), mai ales acum de cand sunt imobilizata la pat total, si nu stiu ce m-as face fara laptopul asta pe care-l tin pe genunchi. E prima data ca mi se intampla sa nu ma pot ridica din pat atata timp si asa va fi pana la nastere, asa ca eu cu mare placere as fi discutat cu tine, sau cu oricine, chiar si despre altceva decat scutece si biberoane. Putem discuta, daca doresti, despre orice, fara sa ne certam, nu putem pretinde ca oamenii sa aiba aceleasi reactii si sa gandeasca toti la fel. Cum ti-am spus si inainte, fara suparare !

Mergi la inceput