Mamici de iulie - august 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 11
MissJJ spune:
25miky noi vrem sa dam maxim £850 pe luna. Dar ne dorim ceva spatios si curat si mai ales sa aiba gradina. Daca nu om gasi nimic cu gradina sa ne placa pana la urma cred ca va trebui sa ne multumim cu ce gasim, dar speram inca... Speranta moare ultima nu? Oricum vrem sa gasim cat mai repede ca trece timpul si eu acusi is cu baby in brate si pana atunci vrem sa fim mutati sa o ducem pe bebitza in casa noua.![]()
Avmaria nasol ca nu sunt case cu gradina la voi. Aici astea sandivis asa maj au gradina nu toate dar o chestie acolo in spate mai lunga decat lata dar e de ajuns macar ai un petec de verde de iarba poti iesi la un suc pe terasa sa mai faci un gratar cu prietenii. Mai ales pt baby pot sa ii pun o groapa din aia cu nisip o piscina gonflabila cu apa se poate juca in liniste. De aia insistam asa tare pe gradina.
Oricum si aici cu cat iesi mai in afara cu atata gradinile is mai mari. La casele mari care nu sunt lipite de nici o alta casa normal au gradini in adev sens al cuv. Restul au asa o chestie in spate de latimea casei si mai lunga oleaca.
Monica la voi cat e tva-ul? Aici este de 3 tipuri: standard de 17,5%, redus de 5% si zero. Asta depinde de tipul de produse comercializate de fiecare business.
------------------------
32+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
motzata spune:
`neata fetelor am intrat sa vad ce mai faceti!
Noi inca nu ne-am mutat speram ca pana la 1 iulie sa fim gata ca m-am saturat,mobila am comandato mai am masinile de spalat si uscat si frigiderul si cam atat de cumparat.Astept babyshowerul ca nu am luat nimic pt bebe inca.Aveti grija de voi si sa aveti grija mai ales de bb.
Va pup si sa auzim numai de bine.
motzata
irinuca spune:
ora 3 jumate.
Somn?Eu?nuuuuuuuuuuuu!Am mai jucat un whist in retea si de data asta am castigat.Sunt traza de vreo ora.Atipisem, mi-era chiar racoare si..am incput cu contractiile si cu caldurile.Daca n-as transpira toata dupa un calup de contractii nu m-ar deranja ca nu ma doare nimic...Dar oare,astea sunt contractii?Asa arata ele sau sunt simple bufeuri?
Am vorbit cu doctorul la telefon azi si mi-a spus sa-l mai sun maine si ca in principiu ramane cezariana de facut luni.Dar..eu nu cred nimic pana nu ma vad pe masa.
Am inceput de azi sa am niste dureri si la osul pubian (pana acum aveam inhinal de nu ma puteam intoarce de pe o parte pe alta in pat)as ca sunt ca o balena esuata.Si mai si gem de dureri ca bosorogii...
Of.of,mai,mai...
Pup fetele si somn usor, vise placute si liniste va doresc pt. noaptea asta...
Ma duc sa "ma cinstesc" cu o linguritza de bicarbonat pt. arsuri...
Irinuca 37+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza
crissa71 spune:
Neata Burtiocoase!!
SUnt matinala azi pt.ca mi-a plecat sotul la BUSteni la un curs....Lipseste pana duminica seara....
.A trebuit sa plece nu avea cum sa lipseasca...Asta e!!Sper sa nu se -ntample nimic iesit din comun cat lipseste el...
Voi ce faceti?...SUnteti bine cu toatele??!!!Vreau sa aud doar vesti bune!!
CAm slabut pe forum ieri...din cauza caldurii eu inchideam calculatorul....VA citeam la cateva ore si dupa aia il inchideam repede ca face o caldura....!!!
In ret ce sa va zic...azi ma duc la eco...la 16.00 sper sa lamuresc cu masuratorile alea...
PUPICI LA BURTICI!
crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png
andreea25 spune:
neata' la fete si de la noi!![]()
eu sunt super entuziasmata ,mai sunt cateva ore si PLECAM LA CONCERT!!!!doamne nu credeam ca o sa vina si clipa asta,de cand o astept!fetelor sa mi tineti pumnii sa nu am probleme pe acolo si bebica sa stea cumintika la mami in burtika.
va pupik si va povestesc maine cum a fost.

andreea25 si 
http://photos.yahoo.com/andreeadm2511
33 +
larissa_79 spune:
mada_mxm, frumoasa povestea voastra. Si eu cu sotul meu tot pe net ne-am cunoscut. Traiasca netul!
Chiar vei fi o mamica tanara si asta e bine...tare mult imi place cum spui tu la bebelush mereu "baby". Suna special. Eu cam la varsta ta m-am casatorit insa am asteptat putin sa vina bebe..stii cum e in ro...daca nu incepi o cariera ceva putin mai devreme....e cam greu dupa aceea. Nu am fost niciodata in Londra..banuiesc ca e altceva fata de ce este aici. M-au speriat cat de mari sunt preturile aici pentru tot ce tine de bebelus in comparatie cu ce e in alte tari. E totul f f scump. Eu sunt mai mamoasa de fire si decizia noastra de familie a fost sa ramanem aici..si deocamdata nu regret ca ne-am realizat si avem sperante si pe viitor ca o sa fie si mai bine. Am mai fost plecatat in alte tari in special delegatii si cel mai tare mi-a fost dor de un singur lucru sa aud vorbindu-se romaneste in jurul meu. Oricum am colegi care sunt in Germania si la fel s-au obisnuit acolo si nu ar mai putea sa se intoarca in RO.
Iti doresc mult succes si o cariera frumoasa..iar pe termen scurt sa gasiti o casuta pe gustul vostru.
Poze cu burticuta si lucruri bebe
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia 37+
larissa_79 spune:
crissa, si sotul meu a fost ieri in delegatie la Sinaia...e drept doar ptr. o zi. Oricum a vb cu sefii si de acum nu mai pleaca in nici o delegatie pana nu nasc. Eu is singura aici in Bucuresti si nu ma descurc fara el...mai ales ca intru si in panica...ieri am stat foarte stresata cu gandul ca el e plecat.
Poze cu burticuta si lucruri bebe
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia 37+
crissa71 spune:
LArissa :DA...nasol fara ei...PArca te simti a nimanui...super ca a stat doar o zi..la mine sta 3!!!!HELP!!!EI..sunt fata mare(!!)
o sa treaca repede...noroc ca va am pe voi ca altfel ce m-as fi facut!!!Si eu sunt mai panicoasa...!NU eram deloc..NU stiu de ce m-am transformat asa intr-o baba nebuna si fricoasa!!
[b]MADA:[/b]Curajosi...si tineri...ati prins noroc cu vremurile astea...daca eram in locul vostru la varsta voastra probabil ca as fi facut acelasi lucru..DAca nu pt.mine macar pt.copii mei sa le asigur un alt viitor...Ca pe aici....Vorba LArissei..toate f.scumpe si cam atat...parca nici o imbunatatire!!.Ce mama tinerica...Si cand te gandesti ca ziceam ca o sa am copii de tanara...sa nu fie diferenta mare de varsta ..ca pe mine m-au facut ai mei f.tarziu si n-a fost bine....Acum sunt batrani(mama are 71 ani! iar tata nu mai e demult..)nu prea te mai poti baza pe ei!!Si e tare greu fara ajutor...
PUpici la fete!!!
crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png
crissa71 spune:
Ce-or fi facand KEhleyr, Mikiion,Cristina???Poate aflam azi ceva de ele...
mamaluidavid spune:
In primul rand sa nu uit sa va multumesc
pentru urarile adresate nepotelului meu grasun 
Ieri am fost pana in Tokyo,pe masina am mai avut cateva reprize de contractii destul de dureroase,eu sper sa mai stea bebelina mea cuminte macar inca 2 saptamani pana vine mama.
Aseara insa am avut arsuri cum nu am avut pana acum,Dumnezeule,am inceput sa plang,sotul s-a speriat,nu mai stia ce sa imi faca.Bineinteles ca ieri a fost exact ziua in care mi s-a terminat laptele din frigider.La fel inghetzata o dadusem gata cu o seara inainte iar ieri cum am fost plecati nu am ajuns la cumparaturi.Groaznic.
Apropos, Adelapop iti multu pentru pontul cu inghetzata
chiar ma ajuta.Eu stiam doar de lapte rece.
Mada_mxm bafta,va tin pumnii sa gasiti ceva pe gustul si buzunarul vostru.
Crissa bafta si tie la eco.
Andreea distractie placuta la concert!
Stefania
www.snugglepie.com/cb/103904.png" target="_blank"> Bebe
www.snugglepie.com/ezb/525300.png" target="_blank">David
Poze cu noi