Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 21
Raspunsuri - Pagina 6
cory35 spune:
Crinutza, scuze ca ma bag in discutia cu lasagna, dar aici se gasesc si foi care trebuie fierte si unele care cica nu ar mai trebui.. Dar eu le fierb tot timpul, caci odata am facut lasagna si tot ca Florinei nu mi s-au inmuiat foiile. In Romania nu le fierbeam.
Si apropo cind am citit ce conditii ai acolo, m-am gindit ca esti tare norocoasa..Nu cred ca gasesti asa ceva aici..
Apropo de stare subfebrila si Amanda de 2 seri este mai caldutza, si aseara cind i-am luat temperatura avea 38,6 in guritza..I-am dat niste Advil, si am observat ca azi nu a mai avut nici o problema..Am pus totul pe seama dintilor care mai trebuie sa apara..ca alte simptome nu a avut de boala, a mincat bine, a fost vesela..
Amaya spune:
Daniela, multumesc!
Patricia, scuze, nu vroiam sa sune chiar asa...asta e, viciul asta nenorocit ma tine departe de momente placute. Cand ai scris ca ai facut rezervare la nefumatori am realizat ca iar n-o sa va vad, dar nici nu mi-am permis sa spun ceva. 
Ana Maria, invers ![]()
Oana
si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
lavinia345 spune:
Amaya trebuia sa te duci,iti luai masa la fumataori si te vizitau fetele din cand in cand.Next time fara jena cere intalnire la terasa mai ales ca e cald afara.
Lavinia
poze Natalia
PatriciaArdeleanu spune:
Amaya draga, nu m-am gindit nici o clipa, din contra, am luat in calcul ca este o graviduta intre noi si am vrut sa o protejez...imi pare rau ca nu ai zis nimic.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
Amaya spune:
Lavinia,
iti dai seama cum ar fi fost!?!
Intotdeauna am ramas pe dinafara in grupul nostru din cauza asta...chiar si cand ne-am intalnit la Casa Elisabeta fumam cu teama (eram singura fumatoare...ma simteam ca la 18 ani cand fumam la mine in camera pe geam cu o frica permanenta ca ma prinde tata) fiindca de multe ori au fost discutii pe tema asta si multe dintre noi sunt total impotriva fumatului si atunci normal ca ma simt vinovata ca ii mai poluez si pe altii cu atat mai putin as avea curajul sa incerc sa vin cu pretentii. Va 
Oana
si
Amaya spune:
Patricia, stiu, stai linistita
...stiu ca doar eu sunt inconstienta intruchipata 
Oana
si
lavinia345 spune:
Amaya stiu sentimentul....numai fumat nu se numeste ala.Daca nu poti fara,e alegerea ta si nu trebuie sa te simti vinovata.La intalniri cu alte gravidute,daca as fi in locul tau,ori m-as intalni in spatii deschise,ori daca localul respectiv nu e prea cu fitze,as iesi afara si as fuma in liniste...
Asa eram eu la inceput aici,mi s-a zis sa nu fumez ca nu face bine la reputatie....ma rog am fost fraiera si am inghitit galusca vreo 2-3 sapt pana mi-am bagat piciorul si le-am zis ca reputatia mea nu consta in tigara.Adica fumez de fatza cu mama (cu tata n-am putut niciodata,nu e fumator si parca imi sta fumul in gat)si nu fumez de fatza cu matusa lu matusa lu jupanu lu verisoara lu soacra lu vecinu;?Ma lasi???
Lavinia
poze Natalia
crinuta spune:
De cand am eu stelute albastre?
Nu stiu ce are forumul dar mie ba imi merge ba nu imi merge si imi tot da erori. La alte site-uri nu am nici o problema.
Am scris un ditamai mesaj azi si evident nu a ajuns.
Crinuta si
Rayan