Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 21
Raspunsuri - Pagina 7
adita spune:
Crinuta, vad ca s-a lucrat la site, au mutat subiecte, au facut alte forumuri, poate de aia nu a mers. eu vad ca am ramas cu trei stelute, am intinerit
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

lavinia345 spune:
Vedeti aici de ce avem mai putine stelute sau alte culori...http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78961
Lavinia
poze Natalia
Shobo spune:
salut fetele,
am si eu 2 intebari la voi:
1. voi le dati copiilor visine, cirese sau caise. eu i-am dat insa dr-a cand m-a auzit ca le scoate cam intregi in kk a zis sa nu-i mai dau ca e prea mic. sa ma rezum la mere si piersici deocamdata. ca a avut copii mici care i-au venit vomand de la visine/cirese. Eu parca nu as asculta-o si i-as mai da
. ce poate sa-i faca rau dc ies destul de intregi (adica bucati mici taiate)?
2. am fiert si eu toate biberoanele si canitele lui C si am crezut ca le voi da o fata mai placuta, sa fie mai clare... da de unde, parca s-au albit si mai tare
... tb sa mai pun ceva in apa aceea clocotita si nu mai stiu eu?
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
lavinia345 spune:
Shobo eu ii dau orice fel de fruct Nataliei.Nu vad care e problema,de ce sa vomite de la fructe?Ce-i drept Natalia musca singura din ele,poate doar uneori sa gasesc bucatele de cirese in scaun,dar la piersica sau caisa n-am gasit.Eu i-am dat si prune chiar,pepene galben si rosu.Si mai mananca si seminte de dovleac,alune de pin(e lesinata dupa ele).
Referitor la fiertul biberoanelor s-au facut mai albe din cauza calcarului din apa.Eventual ai putea sa incerci sa le fierbi cu o solutie de desinfectat biberoane,nu stiu daca in Ro se gaseste dar aici sunt bidoane mari cu un fel de sapun lichid,destul de scumpe zic eu,mai mult de 10$ pe litru.Speciale pt bebei cica,poti sa fierbi biberoanele,sa stergi orice suprafata cu care intra copilul in contact.Eu nu-s amatoare de asa ceva,o las sa se imunizeze un pic.De fiert bibe le fierb cand imi aduc aminte ca ar cam fi cazul,cam la 2-3 luni cred.Si doar pe cele pe care le folosesc pt lapte.
Lavinia
poze Natalia
adita spune:
Am fost azi la dr, totul e ok, am vazut cum bate inimioara lui bebe. sunt asa de bucuroasa
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

Shobo spune:
pai eu m-am gandit sa incerc sa le fac mai clare prin acest clocot, nici nu m-am gandit la dezinfectare. ei deja sunt mari acum, nu mai incape vb de sterilizare. dar am o solutie de sterilizat (mi-a ramas) la rece de la Chicco si o sa incerc sa torn putina in apa data viitoare. pur si simplu ma enerveaza sa dau 200mii asa rpd pe alte bibe/canite doar pt ca s-au albit de la calcar si incerc sa le scot la lumina cumva. chiar, cam la cate luni schimbati voi acum tetine/bibe/canite? eu le am de vreo 4 luni cred... o fi mult?
da, si eu am sa-i mai dau visine/caise/cirese totusi...
multumesc
Adita, ar tb sa-ti schimbi semnatura + bb de n sapt
, nu?![]()
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
BDana spune:
Shobo puteai incerca sa pui putin otet in apa in care ai fiert bibele.
Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).
crinuta spune:
Adita, ce ma bucur pentru tine.
Cum a fost la dr? Povesteste.
Shobo, albul ala e de la calcar, asa cum ti-a spus si Lavinia. Daca le sterilizezi in sterilizator nu apare asa, dar tu inca mai sterilizezi sau o faci din cand in cand doar?
Si eu sunt de parere sa ii dai orice fruct pe care il tolereaza.
Crinuta si
Rayan
BESTUTZA spune:
Fetele dragi...
Intru din ce in ce mai rar...Ilinca a lut proportii uriase ..MI se umfla picioarele rau si copilul meu este un fel racheta experimentala NATO!![]()
Amayaaa si Adita!Felicitati!!!!Ce ma bucur!Si ma bucur mai mult ca prindeti vreme racoroasa in ultimile luni!!
Anul trecut pe vremea asta vazusem o graviduta si asa o compatimeam cu caldurile alea infernale..si iata-ma acum!!Mai e cam o luna si o saptamna si gata!Nu stiu cum a trecut sarcina asta!!
Tudor dupa pneumonie a racit din nou..dar ne-am pus pe picioare!Totul de la sunetele de sopran pe care le scoate in fugile lui zilnice..Acum vad ca s-a mai potolit!
Sper sa mai am un piculet de timp si sa va punem si poze cu urcatul la fereastra si pe scunele care stau sus pe canapea.
..Pupicei tuturor!
http://community.webshots.com/user/BESTUTZA