Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 21
Raspunsuri - Pagina 8
bubu05 spune:
Buna fetelor!
Shobo, putin otet in apa in care fierbi bibe rezolva albeata. Eu i-am dat lui Vlad cirese, ii plac mult si nu le-am gasit in kk.
Noi am scapat de biberoane, asa ca nu-mi mai fac probleme!
Adita, bravo! Cred ca a fost emotionant!
Bestutza, sarcina usoara in continuare, pe caldurile astea! Vreau si eu sa te vad cu burtica!!!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Leta spune:
Sint disperata! Aseara un baietel de 3 ani a impins-o pe andreea si s-a luvit cu fruntea de tocul usii. A tisnit singele si am fugit urgent la Budimex, unde au cusut-o
, apoi ne-au trimis la Sp. Bagdasar pentru alte investigatii. I-au facut radiografie, din fericire nu are nimic la craniu. E vioaie, Slava Domnului!
Dar are chiar in mijlocul fruntii o cusatura de 4-5 cm 

, a avut tot capul bandajat, azi i-au lasat bandaj doar pe frunte, si l-a scos, am rebandajat-o noi...rana arata urit
Ma gindesc cu groaza ca o sa ii ramina cicatrice...si e fetita, s-ar putea s-o complexeze 

.
Oare se scot cicatrici cu laser???
Am bocit o gramada, iar parintii mei si mai abitir.
Iar noi sintem darimati, azi n-am avut curaj sa iesim din casa cu ea (au scos-o socrii mei acum), n-am curaj nici s-o mai las sa mearga prin casa...desi pina acum alerga linistita pe holuri, dupa incidentul de aseara imi vine sa o tin doar in tarc 

Leta
si un bebe
2005 - primul an de viata
bebe in 2006
want my life back
crinuta spune:
Leta, imi pare rau pentru experienta de ieri. Chiar era nevoie sa fie cusuta?
Eu cred ca in timp abia se va vedea, iar daca nu se poate rezolva cu laser, dar nu cred sa fie nevoie.
Rayan a inceput sa si le ia de la mine pentru ca inca baga orice in gura de pe jos, de la hartie, plastic, elastic, mancare, etc, asa ca cum il prind cum il ard si va fi pedepsit. Realmente nu mai suport.
La 1,6 ani nu ii mai permit asa ceva. De aproape 1 an ma lupt cu asta si am obosit psihic. Gata, si le ia de nu se vede!!!!!
Crinuta si
Rayan
Leta spune:
Da, Crinuta, trebuia cusuta, pentru ca rana era "cascata" rau, plesnise rau pielea...

Sigura se rezolva cu laser? Ca eu tot caut pe net dar nu gasesc nimic concret...
Leta
si un bebe
2005 - primul an de viata
bebe in 2006
want my life back
lavinia345 spune:
Scriu pt a 3-a oara mesajul asta.
Leta imi dau seama cat e de greu sa-ti vezi fetitza bandajata la cap la o varsta atat de frageda.Si eu am dat cu capul de tocul usii cand aveam vreo 4-5 ani,ma dadeam pe mocheta ca pe gheata cu noii mei papuci cu motz de blana cand o prietena m-a strigat sa ma uit la ea cum sare coarda de trei ori fara sa se opreasca cu mainile incrucisate.Asa ca mi-am spart arcada,mamei i s-au taiat picioarele cand m-a vazut plina de sange dupa zgomotul bubuiturii.Noroc ca a fost tata acasa care m-a doftoricit si n-a vrut sa ma duca la doctor tocmai de frica sa nu ma coase pe viu si sa ma doara si mai tare.Daca ma coseau nu aveam semnul pe care il am acum,de care de altfel n-am fost niciodata complexata.Asa ca lasa plansul deoparte si lasa fata sa se zbenguie prin casa.Andreea e o zbantuita de fel?Daca va fi nevoie de op. cu laser si alte bazdaganii cred ca ea va fi cea care va decide.
Adita imi amintesc cat e de minunat sa vezi o inimioara batand pe monitor,un punctulet mare cat o gamalie de ac.
Shobo m-am gandit si eu la otet dar mi-a fost frica sa nu prinda miros bibe si de asta nu ti-am spus.
Lavinia
poze Natalia
crinuta spune:
Iar a vrut sa ia de pe jos, dar i-am spus sa imi dea mie si mi-a dat, dar problema e ce fac cand nu il vad? Cat o mai dura faza asta cu bagatul in gura ca e foarte obositoare.
Leta, nu stiu sigur, dar pot intreba. Tu nu ai intrebat acolo?
Eu raman la parerea ca fiind foarte mica abia se va vedea.
Nici nu stii cat de tare se vedea la Rayan partea arsa pe jumatate de abdomen, iar acum s-a dus in proportie de 70-80% si in cateva luni va disparea total.
Inr-adevar, joaca cu copii mai mari e foarte periculoasa.
Cand se joaca Rayan cu prietenul lui de 2,5 ani, eu stau cu frica in san, pentru ca il impinge si Rayan rade, sau, e obsedat sa inchida usa iar Rayan e prin preajma...., si din acest punct de vedere cel mai bine ma simt cand nu se intalneste cu copii mai mari.
Asta mi-a si dat de gandit la frati cu diferente de 2-3 ani, mai precis la ce pericole apar.
Adita, ma bucur ca ti-a placut maternitatea. Cand mai mergi?
Ixxi, tu ce vesti mai ai? Vreun progres ceva?
Crinuta si
Rayan
adita spune:
Crinuta, a zis sa mai vin peste trei saptamani. abia astept, ca acum de emotie, am uitat sa intreb o gramada de lucruri. ar trebui sa ma duc cu o lista, sa fiu sigura ca am intrebat tot ce trebuia
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

bubu05 spune:
Leta, imi pare rau de patanie, dar stai linistita ca sigur nu ramane semn dupa cusatura. Am o prietena cu un baietel de 1,8 ani care si-a spart capul exact pe mislocul fruntii si l-a cusut, iar dupa 2-3 luni abia se mai vede, ca un fir de ata si dispare complet cicatricea, Se va vindeca mai greu dar sigur nu ramane semn!
Lavinia, nu miros a otet, ca asa le fierbeam si eu.
Noi sambata am fost la Snagov, a fost extraordinar, ne-am simtit f. bine, am plecat la 8 dimineata si ne-am intors la 8 seara. Vlad a mancat pui la gratar, piure adus de acasa, a dormit in carut aproape doua ore, noi am fost la piscina de acolo super amenajata(100.000 intrarea de pers + sezlong). Am fost cu MihaT, sotul si Alexia, cu inca o familie cu o fetita de-o seama cu ai nostri si cu nasii mei. Ce mai, ne-am relaxat, ne-am simtit bine. Faza tare e, ca dupa ce a alergat o zi intreaga prin iarba, Vlad a dormit noaptea neintors, de la 9 jum la 8 dimineata. Deci, ca sa doarma neintrerupt trebuie sa alerge in continuu! Va dati seama ce energie are! Va pun poze sa vedeti!
Si eu sunt super incantata ca Vlad are 2 masele!!! se vad coltisorii sus, iar jos cred ca vor iesi in curand, pt. ca este umflat rau.
Oana si
Poze cu Vladutz
kris spune:
Buna!
Noi ne-am intors de la munte unde a fost minunat! Bianca s-a simtit excelent, a mancat pe masura si A BAUT lichide , f multe. Desi nu era f cald, ea tot multe lichide a baut.. OARE DE CE ?
Nu stiu Bubu, cum v-ati descurcat voi la munte, dar la noi a mai si plans..de nu stiam cum sa o linistesc, ca nu cumva sa deranjeze ceilalti oaspeti..
LETA, imi pare nespus de rau pt ceea ce i s-a intamplat Andreei. Cred ca ai trecut prin momente cumplite! D-zeu e Sus si vei depasi mai usor acest moment al vietii, si sunt sigura ca fetita se va reface complet!
multi si fi tare!
Adita, inca o data felicitari pt sarcina!
BDana, iti multumesc 
In ceea ce priveste, situatia lui Cristian, eu cred ca e ceva trecator...Va renunta singur sa aleaga intre copiii de varsta lui si cei mai mari...
Shobo, haios foc Codrin! El are intentia sa faca ordine si sa arunce tot ceea ce nu-i este folositor..
SANATATE multa puiutilor bolnaviori: Victoras, Amanda, Gabitza

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
bubu05 spune:
Kris, poate nu se acomodeaza repede...nu stiu ce sa zic...Vlad nu are nici un text legat de acomodare, ii place oriunde, ne-a fost mai greu in prima noapte cu somnul, ca nu stiam cum va adormi, pt. ca el singur in camera doarme, dar a fost totul ok. Oricum v-a facut bine schimbarea de decor si aerul curat de munte.
Oana si
Poze cu Vladutz