Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 21
Raspunsuri - Pagina 5
kris spune:
SUNTETI MINUNATE DOAMNELE MELE! Si eu imi doream sa ne vedem, dar din pacate nu s-a putut.
Cea in verde este Beatrice? Dar ingeras nu a venit pana la urma? Si eu am admirat pozele cu gravidute, unde eram si eu..
Irina, ma refeream la obiceiurile legate de turta, alesul de pe tava, etc...
si de la noi. Sa stii ca nu ne-ai plictisit povestindu-ne despre voi.. Felicitari pt plimbareata! Dar la capitolul dintisoti cum stati?
Noi plecam maine la munte, la Bran si cu socrii...Abia astept sa ajungem. Va povestec mai multe legat de cazare si conditii cand ma intorc..Merg pt prima data la aceea pensiune...
Adita sa te bucuri de minunile tale si sa aduci pe lume bb4 asa cum iti doresti tu!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
kris spune:
KITA, MULTUMIM PT POZE...!
Vacanta de vis la Albena!
Si despre ce a-ti discutat? Cand va fi urmatoare intalneala?
Crinuta, visele vin si datorita faptului ca tot se vorbeste de bb2, sau bb4, cum e cazul lui Adita..Tu stii cel mai bine despre bb2 la voi! Rayan ce mai face?
BDana, posibiul de la caldurile astea care ne-au rapus sa nu mai pape Cristian! Pai nici noi adultii nu prea solicitam mancaruri gatite pe asemenea vreme! Daca bea multe lichide si mananca fructe si poate lactate, cred ca nu e cazul sa te ingrijorezi..
Sa aveti un week cat mai placut! si ne auzim duminica...
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
catiflo spune:
fetelor, sint terminata, lighioana nu ne-a lasat sa dormim toata noaptea !!! nu s-a mai intimplat niciodata pina acum, s-a trezit la 10 si a tinut-o numai in tipete pina dimineata ! nimic n-a ajutat, la un moment dat i-am dat drumul prin casa ca nu avea stare nici macar in brate... ne-a terorizat pur si simplu !!! sa ne fi vazut pe taica-su su pe mine in tren de dimineata cum picoteam amindoi...
ma bucur pt voi ca v-ati intilnit, as fi vrut si eu !!!
crinuta, conditiile pe care le aveti voi acolo nu le gasiti aici si probabil nici in canada... apropos, de ce nu au voie femeile sa conduca ? lasagna arata trasnet, mie niciodata nu mi se inmoaie foile cum trebuie desi pun mult sos, nu stiu de ce ![]()
irina, bine ati venit ! eu am rude in botosani si judet, mama mea e de loc din comuna Lunca, daca stii unde e.
va pup si un we placut
BDana spune:
Kita si Kris vacanta placuta si relaxanta.
Iesirile noastre in parc au inceput sa fie din ce in ce mai stresante. Cristi alearga numai dupa baietei mari, de la 4-5 ani in sus, vrea sa stea cu ei, sa se joace cu ei, sa faca "pac" cu mingea lor, desi eu ma car prin parc cu minge, jucarele...in fine. Bine inteles ca astia nu--si pierd timpul cu el, nu se opresc din fotbal sa ii dea lui mingea desi el insista si se baga in sufletul lor. Apoi, cand se vede respins asa, se enerveaza si incepe si plange de nu ma mai inteleg cu el. DEgeaba il duc eu spre zona cu copii de varsta lui, nu prezinta nici cel mai ic interes ptr el. Cred ca e cel mai agitat copil de varsta lui din parcul ala. Ieri, nu stiu ce joc jucau baietii aia ca a intrat intr-o zona a lor si s-a apucat unul sa strige isteric: " a intrat in laboratoooor, paziti armele
dati piticania afara" . Ma amuza dar m-a si enervat. i-am zis sa stea linistit ca nu-i strica nimic in "laborator". Iar pe Cristi a trebuit sa il iau pe sus de acolo si bineinteles, in urlete de ne stia parcul.
Cam asta facem noi. Imita tot, incearca sa spuna multe cuvinte din cele pe care le aude. Ieri a reusit sa ma inchida in balcon si tot el urla dinauntru
.
O zi buna va doresc.
Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).
Shobo spune:
gata, v-am vazut si eu. ma bucur ca v-ati simtit bine si-mi pare rau ca n-am reusit sa ajung si eu.
sa va zic si eu de ispravile lui Codrin: ultima este ca arunca orice gaseste prin casa in cosul de gunoi de la bar sau cel mare din bucatarie. Asa se face ca eu de vreo luna asa nu-mi mai gasesc ceasul de mana... si e fff posibil ca l-a inghitit gunoiul... Off, dc nu suntem atenti de acum incolo... cine stie ce ne mai dispare in galeata de gunoi, am gasit in ea diverse, cum ar fi: linguri, castonase, ciorapi de-ai lui sau tati, s.a... orice gaseste prin casa. greseala mea ca-i tot dadeam ceasul sa se joace cu el 
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
Amaya spune:
Ma bucur ca ati reusit sa va vedeti... vroiam sa vin si eu dar nu mi-ati facut loc deloc
...asta e, poate data viitoare, in aer liber.
Adita, ce frumosi sunt puii tai!
Oana
si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
danielai spune:
S-o iau pe rand...
Amaya, felicitari si o sarcina usoara.
Adita, tu chiar m-ai lasat paf... cred ca la oricine puteam sa ma astept, dar tu esti senzationala.
Eu am fost plecata cateva zile in delegatie, acuma am vazut ca v-ati intalnit, asta e, ghinion.
Maria are viroza, suntem deja pe anitibiotic, a facut temperatura si de 2 nopti nu doarme.
Irina, bine ai venit.
Kita, azi ma duc sa vad daca mai gasesc rezervare in Albena. Daca se poate sa vii cu poze, impresii, safturi si sugestii.
PatriciaArdeleanu spune:
amaya, cum adica nu ti-am facut loc??![]()
Nu imi aduc aminte sa fi spus ca nu iti place locul ales, caci schimbam cu cea mai mare placere, pt ca chiar mi-am dorit sa vii si tu!!
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
ana maria spune:
Amaya te referi la fumat? Nu suporti fumul de tigara? Sau invers? trebuia sa ne spui ca sa gasim un loc mai bun. Oricum la Pizza Hut era aprope pustiu, doar noi si inca vreo 2 mese ocupate, nici urma de fum...
Victor a stat ieri toata ziua pe afara cu mama A intrata in casa doar d ela 11 la 16. Iar de astazi de dimineata are o stare subfebrila (37.5 la subrat). Mergem la doctor sa vedem ce zice, ma intereseaza sa vad daca nu are rosu in gat.
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!