Sezatoare canadiana (49)
Raspunsuri - Pagina 18
Crinia spune:
Buna
Ce de-a gravidutse avem pe aicea. Va doresc multa multa sanatate, curaj si rabdare, nasteri usoare si bb sanatosi.
Laurajr felicitari pentru permisul de conducere. Ce mai face burtica? Cum te mai simti?
Ce locuri frumoase ai descris, in ce regiune se gasesc ele? Care sunt mai aproape de Waterloo?
Donia felicitari pentru sarcina.Iti doresc o sarcina usoara.
DanaMario nu lucrez la Equitable, dar cunosc pe cineva care lucreaza acolo. Te intereseaza ceva anume?
Fetelor o intrebare, cum ati intarcat copiii, vreau sa-l intarc pe Lucian, de aceea orice sfat va fi binevenit. Sunt foarte obosita sa ma trezesc de n-ori pe noapte, plus ca ziua nu prea vrea sa manince, se lasa in grija sinului...de aceea m-am hotarit sa-l intarc.
Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?
Mona_B spune:
Crinia, eu l-am intarcat pe fiu-meu acum trei saptamani, are 19 luni, si credeam ca nu mai termin cu trezirile noaptea. Vlad nu mai sugea decat o data in timpul zilei, iar de mancat nu manca foarte bine, iar noaptea se trezea de trei patru ori si cauta sanul.
Bun!Am incetat sa-l adorm seara la san, si l-am transferat tatalui lui sa-l adoarma. A bocit vreun sfert de ora in bratele lui pana a adormit.
L-am mutat in camera lui in patut. S-a mai trezit noaptea plangand, insa a baut apa si a adormit din nou.
A doua seara a fost mai liniste, a marait un pic dar m-am tinut tare si l-am adormit in brate, dupa care l-am culcat in patut.
A treia seara nici nu s-a mai aratat interesat, insa tot in brate adoarme si acum, e imposibil altfel.
Noaptea se ocupa bunicul lui de el, ii da apa si-l culca in patut.
Asta a fost tot. N-am incercat sa-l intarc mai devreme, cred ca eram in egala masura dependenti unul de altul.
Acum mananca de rupe, cand se trezeste dimineata cere papa in gura mare.
Nu stiu insa ce voi face dupa ce pleaca bunicul, cred ca voi relua turele de noapte.
Mona_B spune:
Ideea e sa-l observi pe Lucian, si daca face mare galagie mai amana un pic intarcatul...pentru Vlad suptul nu mai era decat pentru confort emotional, si am fost surprinsa ca din a treia zi chiar n-a mai cerut sa suga. Isi vedea de jucariile lui.
In prezent ma intreaba cateodata de tzitzi si se uita mirat la mine iar eu ii spun ca tzitzi a plecat in vacanta pentru mult timp iar el se bosumfla un pic dar uita repede si revine la voiosia dinainte.
Mona_B spune:
De cand am inceput sa lucrez si el a incetat sa mai suga, de-abia asteapta sa ma revada acasa, nu-l mai pot desprinde de mine. Si seara adoarme ori in bratele mele ori ale tatalui lui.
Incerc sa petrec cat mai mult timp cu el dupa lucru, in ciuda programului incarcat.
laurajr spune:
Locurile asttea sunt mai spre Stradfort ( Grand Bend ) si spre Woodstock ( Long Point ) . De la mine din Kitchener fac cam 1.30-1.45 cu masina in ambele directii .
Eu una am intarcat fetita la aproape 11 luni ca vroiam sa mergem la mare ca 2 porumbei si nu puteam lasa tzatza acasa !Si dupa 2 zile i-a aparut si primul dinte !
Donia, se pare ca suntem in contratimp, trebuie sa ne intalnim sa ne comparam burticile, ce zici ?
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura 20 sapt si Ioana Nazdravana
DanaMario spune:
Clau07 locurile de care ziceam eu sint pe linga Toronto dar pentru vacanta 1000 insule e super plaja,plimbari cu vaporasu Poti cauta pe internet sa vezi poze eu cred ca o sa-ti placa Restul locurile sint foarte frumoase pt WE dar nu chiar vacanta.
Crinia nu ma intereseaza nimic intrebasem doar asa credeam ca vreuna din voi lucrati acolo
Sint destui de multi romani acolo eu am cunoscut 4 pina acum
Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh
clau07 spune:
DanaMario, noi am fost la 1000 de insule acum o luna si am facut o croaziera cu vaporasul de 3 ore. Dar nu am vazut plaja. (sau eu caut o plaj ca la mare: cu nisip si loc de baie) Doar insule cu multe case de vacante, castele, aveau acces la apa dar plaja mica. Este plaja cu nisip si sa poti face baie? Unde anume? Noi am luat vaporul de la Gananoque. Nu am vazut pe nimeni sa faca baie in apa.
Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.
DanaMario spune:
Clau07 nu nu este plaja ca la noi la mare era o plaja mica a inului la care am stat
Daca vrei plaja cam ca la noi la mare adica plaj si apa nu terase, hoteluri Wasaga sau Sandbank beatch
Nu cauta ceva ce seamana cu la noi la mare ca nu gasesti sau eu n-am gasit.
Poti merge in Cuba acolo o sa-ti placa chiar mai mult ca la noi la mare.Mie mi-a placut foarte foarte mult in Cuba
Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh
parpalak spune:
Poti sa incerci in Prince Edward County, e cam la o ora-doua est de Toronto, plaja are dune de nisip ca la Sulina. Noi am fost in octombrie si nu facea nimeni baie (asa ca nu stiu daca vara se face). Cred ca un search pe google raspunde la multe intrebari. Noi am tot vrut sa ne intoarcem odata vara acolo dar uite ca n-am apucat. E un loc tare frumos, o sosea unde de o parte a soselei vezi un lac si de partea cealalta vezi altul, la diferenta vizibila de nivel..
Mona_B, nu puteti sa-i faceti prelungire bunicului? Sau o gradi, ceva? Ca nu-mi imaginez cam cind o sa gasesti timp sa dormi...
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
Crinia spune:
Mona_B interesanta experienta, bravo ajutorului-bunicului. Intradevar poate ar fi cazul sa-i faci prelungirea vizei bunicului. Dar ce ai facut ca sa nu mai apara lapte?
DanaMario ai dreptate, intradevar sunt multi romani la Equitable. Mai multi in departamentul IT.
Laurajr e foarte bine, inseamna ca nu sunt atit de departe plasate locurile astea pitoresti, sa mai facem o vizita pe acolo.
Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?