Sezatoare canadiana (49)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Gravidutelor, va doresc tuturor sarcina usoara, bb sanatosi si nastere usoara. Mie mi-a rupt medicul apa pe la 13.00, cam intr-o ora am avut peridurala, la 17.50 aproximativ a inceput travaliul si la 18.13 s-a nascut Christine. Si a fost prima nastere; drept ca aveam dilatatia 2 de aproape 3 sapt si tocmai de aceea medicul a provocat naterea la 40.5 sapt. Cele care sunteti la al-II lea bb - felicitari pentru curaj !!! Pe mine ma speria nasterea inainte sa nasc, acum ma gandesc daca as putea face fata cu doi ca eu sunt genul care nu lasa copilul sa planga, plange si hop langa el. Ma gandesc inca, desi cand vad cate o asa ma ia o nostalgie ...

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Mona_B noi ne ducem la plaja la Sibbald Point e in nord uite aici linkul
http://www.ontarioparks.com/english/sibb.html
Azi dupa 10 ore de castele,baie,pescuit iar castele topogan piticu meu tot plingea sa nu plecam.
Mie imi place acolo ca-i aproape cam o ora si piticu meu e ocupat toata ziua sa care apa
Toata saptamana ma inebuneste "mami lake"

Si-mi mai place si Rockwood e spre waterloo si Sandbanks

In weekendurile festivale mie mi-a placut Awanda, Perry sound, algonuin park , 1000 insule si wasaga
http://www.algonquinpark.on.ca/

Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Merci mult, Dana!
Sotul meu a fost anul trecut undeva la plaja cu prietenii la care a locuit temporar, insa nu-si aminteste numele locului.
Mie vara imi aminteste mereu de Spania si de plajele unde alergam in voie si jucam volleyball si badminton.
In Germania mergeam in weekends la Marea Baltica si Marea Nordului, e destul de frumos acolo, au statiuni destul de luxoase si imprejurimi pitoresti,insa nu e asa cald, zilele toride sunt destul de putine.
Corina, mai da si tu un semn de viatace mai face Luca?
Poate ne vedem la un picnic, Dana, voi pe unde locuiti?
Mariana, cum e noul job? Cum te-ai adaptat?
Eu m-am tot ferit de pozitii de relatii cu clientele si pan-la urma de ce m-am ferit n-am scapat. Insa trebuie sa recunosc ca nu-i asa de rau cum credeam. Macar stiu ca programul e fix si nu sunt obligata sa fac overtime.
So far so good!
Va doresc tuturor un rest de weekend cat mai placut si o saptamana viitoare cat mai usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Multumesc mamicilor de incurajari in ceea ce priveste nasterea !
Daca a 2a ar fi la fel de rapida ca prima , adik 2 ore travaliul, ar fi super ! Mie imi e tare teama sa nu faca si bb2 icter ca sora-sa, care avea cf analizelor de lab bilirubina normala si ea era portocala, de-au bagat-o in perfuzii din a 2a zi !

Pt fetele mai de langa noi, le-as recomanda mersul la :
1. Grand Bend : e asemanator Costinestiului, plaja totusi cam aglomerata si apa tulburata de desele ambarcatiuni care ies din port .
In schimb, Main Street mi-a amintit de strazile din Costinesti cu magazinute si terase, ff mult tineret, aglomeratie de masini cu muzica urland, ce mai, ca acasa !!!
2. Long Point : super locul, mergeti in Provincial Park . 10 cad intrarea dar aveti parcare la masini, toalete si locuri de picnic .
Plaja e ff lunga, asa ca densitatea de persoane e mica pe mp, nisip fin, apa calda si cu valuri ca la mare, dune cu zone de umbra si masute de picnic si loc de gratar .

Distractie placuta !

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura 20 sapt si Ioana Nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Laura, io iti inteleg perfect spaima ca de icter n-am scapat nici noi, toate bune si frumoase pana in a treia zi de la nastere cand incepuse cupilu sa se-ngalbeneasca si sa doarma cam prea mult, nu mai sugea,iar eu ma straduiam cu pompatul laptelui la fiecare 4 ore cum ma invatasera tantile Kinderschwester. Si la un moment dat cedasem nervos si m-am pus pe bocit.
Ii recoltau lui Vlad sange din calciiul lui Achille in fiecare noapte dupa 12, si nivelul de bilirubina a inceput sa scada vizibil abia dupa doua sedinte de cate 10 ore la lampa cu UV.
S-aveti noroc sa nu se mai repete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

laurajr m-ai facut curioasa cu Grand Bend trebuie sa merg acolo neaparat ca n-am fost si-s curioasa din fire

Fetele din KW lucrati vreuna la firma de insurance Equitable eu lucrez in Toronto dar cam o data pe luna sint acolo

Mona_B eu stau la North York Center

Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

MonaB, sa dea Domnul sa nu se mai repete ! Ca daca e baiat si are Rh neg ca si mine e bine de 2 ori : nu are importanta la conceperea copilului sau si nu intra in incompatibilitate cu mine !

DanaMario, sorry, eu lucrez pe laborator , deci nu am treaba cu soc de asig decat ca asigurat . Sigur iti va place la Grand Bend, e cam mare agitatia si mai aglomerat pe plaja, dar e super !

Donia, voi unde ati disparut ? V-am sunat in we acum 2 saptamani si erati plecati . Cum te mai simti ?

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura 20 sapt si Ioana Nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

DanaMario, votez si eu cu Grand Bend, e dragut acolo.
Noi tot mai la sud, la Erie, preferam sa mergem, si apropo de asta Laurajr, iti recomand si Port Burwell daca mai mergeti prin zona, e tot un parc cu plaja imensa ca la Long Point si parca e o idee mai aproape.
Am gasit mesajul tau Laura, mersesem la Kingston atunci. V-am sunat si noi aseara sa va intrebam daca n-aveti chef de plaja, dar pe la 9 nu erati pe acasa si dupa aia am cam picat la somn. O sa mai incerc sa te sun saptamana asta, ce schimb lucrezi?
MonaB, multumesc de urari. Ca tot ai pomenit de voia buna, am inceput de curand sa rad cu hohote, ca in prima sarcina... spuneam eu ca oamenii mai grasi sunt mai joviali!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Sa ma pling si eu pic la voi.
Fi-miu urla de citeva saptamini cind e vorba sa plece la gradi, nu stiu ce-are, dar sper sa-i treaca repede, ca ma seaca..
Nu stiu daca v-am povestit, de curind am trecut la gunoiul organic, si-acuma sintem in crize existentiale amindoi cu ce gunoi in care lada-l punem. Mai ales ca gunoiul normal il iau doar odata la doua saptamini acuma. In care intra atit scutecele lui Paul cit si ce string dupa catel, ca astea nu-s organice..
Si surpriza mare a fost cind mi-au luat cartonul de lapte de la reciclabile, ca pina acu il puneam la gunoi, ca am mai incercat eu sa-l reciclez, dar mi l-a scos din lada si mi l-a lasat in fata casei..
Si cireasa de pe frisca, tati tot in asteptari si dialoguri e, ca in deplasarea la Niagara se pare ca am primit mesaje pe care masina nu ni le-a dat inapoi (ce-i drept, nici noi n-am testat ce se intimpla daca avem pe masina mai multe mesaje). Asa ca, sa vedem, poate saptamina viitoare mi-o pleca omu' la munca..

Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Donia, eu am avut anestezie epidurala , iar cand am acceptat sa fac cezariana au marit doza ca sa nu mai simt nimic. Sotul meu a fost langa mine si dupa ce s-a nascut el a vazut-o primul. Eu eram cu mainile prinse in perfuzii si nu puteam sa o tin, doar mi-au aratat-o si mie.

DanaMario, Donia, Laurajr, vorbiti de locuri cu plaja asa de frumoase... Sotul meu ar vrea sa plecam o saptamana in vacanta si nu stim unde. Locurile de care vorbiti sunt aproape de Toronto sau pe unde sunt? Sunt locuri de cazare in apropiere? Merci

Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.

Mergi la inceput