buna,
avansul nu este = garantie; deci sa o primest inapoi;
"avansul" este de fapt contributia ta!
Platesti cat primesti plus dobanda - 75%+ dobanda; 25 % e al tau deci nu ai ce sa platesti;
NU mai exista credite DE NEVOI cu avans; undeva este o problema, sau este un caz aparte;
credite simultane se pot lua in anumite conditii: daca ele sunt aprobate in acesi zi, deci sa duci documentatia in acelasi timp la ambele banci, ar fi ideal! numai asa poti sa fi sigura...dar si la cateva zile -ca nu raporteaza imediat;
Exact de asta ma agit eu pe aici,ca sa deslusesc itzele pentru amicele mele.Adica -ele au facut acum 2 ani credite pentru nevoi personalela BRD la Unicredit si la BCR.Avansul a existat la toate bancile.De asta intrebarea mea este : cand recupereaza avansul?
indraznesc sa intreb si eu "cunoscatorii" ce banca imi recomanda pentru un credit de nevoi personale de 10.000 de euro(sau echivalent in alta moneda), care acorda repede si ia in considerare TOATE veniturile nete(sporuri care nu apar pe cartea de munca, ore suplimentare- pot dovedi cu adeverinta de salariu sau fluturasi pe ultimele 12 luni).
Multumesc mult!!!
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
23+ cu pui drag..
poze