Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 8
Madutza10 spune:
Ripley ,cu tocana glumeam ,ma gindeam sa-i fierb niste orez in legume ,un pic ulei de masline si piept de pui pasat ,asa sa fie pilafu' si ciorba fara sare sau alte treburi da' sa fie mai gustoase ,ca poate asa maninca.Tu zici sa o luam treptat ,la noi nu merge ,ca el suc de fructe nu ,piureuri nu ,supa nu ,atunci ce fac?
Cu ,,treaba'' aia si noi stam prost ,al meu i-a uitat si culoarea cred ,cu atitea probleme cine mai are chef ,..In weekend-uri e sarbatoare la noi ,se intimpla ,,'' !
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 17.06.2006
roxisialexia spune:
Multumesc frumos tuturor celor care ne-au felicitat, am petrecut ziua alaturi de fata mea(cred ca am avut cea mai frumoasa zi de nastere!)
Mmiha 2006 la multi ani, sa aveti o viata senina plina de iubire si fericire!
dayssy pe ce sta cadita in baie?( daca nu te superi, am vazut ca e la inaltimea chiuvetei)....ca am niste dureri de spate!!!
ancaloredana si eu aceeasi problema, sesizasem( din poze) ca fetele de aici sunt trase la linie ( adica slabe), felicitari lor, pe cand eu rotunda.Am luat enorm in timpul sarcinii si acum ma lupt sa le dau jos, nu-i asta problema, ci faptul ca nu vor sa plece si tin de ceva timp dieta.Eu sunt ambitioasa si am sa reusesc sa revin la greutatea de dinainte.
Noki iti multumesc pentru atentie si interes, fata mea s-a ridicat singura in picioare la 7 luni si o saptamina nu am stimulat-o deloc.DE atunci nu vrea decat in picioare, sta pe canapea n picioare si se tine de partea de sus si inainteaza singura( in patutul ei la fel), in carut nu iti mai spun e dezastru nu mai vrea deloc.Daca o pun pe jos..merge ce merge in patru labe dupa care hop se agata de canapea si se ridica.Iar pasii i-a facut tinuta de manute nu de subrat.Am sa trimit poze in contul comun( deja exista unele cu ea in picioare)
gandacel ce mai faci?
Cat ai dat pe carucior? Cum ti s-a parut complexul?
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
dayssy spune:
Roxialexia pe 2 taburete de bucatarie. E f bine si ajungi mai usor la cadita si la bb.
Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by dayssy
Roxialexia pe 2 taburete de bucatarie. E f bine si ajungi mai usor la cadita si la bb.
Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
Hihihi, noi punem cadita pe un cooler din ala mai mare, pe care-l plantam in cada doar cind ii facem baie micutei. Si e mai stabil (parerea mea), fiind un singur obiect, nu doua.
Am pus poze cu ea la baita in contul comun.
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Virsta Ralu
Home, wherever you are...
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood
ancaloredana spune:
roxi,sper sa am si euaceeasi ambitie si sa dau sunca jos
Am vazut la mai multe fetite ca au rosu la manuta.A mea d'soara isi trage bratara de margeluse jos si o baga in gurita si alea alea si imi e frica sa nu o inghita .acum intrebare:VOI CAT AVETI DE GAND SA O TINETI?
Cu dormitu pe burta a inceput de ceva zile si se trezeste noaptea si plange ca nu se poate intoarce pe spate .deci santem in urma cand ma gandesc ce miscari fac alti bebei pe aici .
Mai va rog ceva ,spuneti-mi si mie cat cost Pampersu in Ro.Eu cumpar nr.4plus.Cred a si la voi tot asa este si daca stiti servetele umede /pachetu cat de la Bübchen daca folosest careva.cum va puuuuuuuup fug la nani
Vanessa lui mama
[url=http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_de/album?.dir=/7ce3re2]
ioana_77 spune:
Ola si de la noi!
Sa scriu si eu doua vorbe, noutati nu am, suntem bine, in pofida mostruozitatii de caldura din casa - noaptea e mai cald in casa decat afara. Asa ca facem cerere de aer conditionat la tati, ca murim cu zile.
Cica azi maxima la iasi va fi de 27 de garde, in conditiile in care la noi in casa termometrul arata deja temperatura respectiva. Si de maine se va incalzi, vor fi peste 30 de grade afara
Pup fetele si bb-ii bolnaviori si pe cei sanatosi, bineinteles. AM vazut pozele postate recent, de fapt va citesc in fiecare zi - imi tineti loc de cafea - ca daca nu pot bea, asta e :)
Maria isi gusta si ea degetele de la picioare, e comica cum mai mananca din tzitzi, mai savureaza un deget, iar la tzitzi si tot asa.
Ieri m-am intalnit cu o prietena cu un bb de 4 luni, si l-am tinut in brate sa-l dragalesc, mi se parea asa de mic :)
Cam atat de pe la noi. Ma gandesc cu drag la fetele plecate in concediu, sa aiba vreme buna. Noi voiajam in ultima saptamana din august si prima din septembrie, sa se mai domoleasca caldurile astea. Acum vedem si noi ce noroc avem.
pupi multi cu sanatate si racoare
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
dordia2000 spune:
Salutare mamici!!!
Dienutza,Iris,Mihaelutat,Miha2006,Maria Alexia si Ilenutza sa va traiasca puii si sa fie sanatosi!!
IOR-istele ce mai facetzi??? Nu mai servitzi IOR? Eu merg zilnic si de 2 ori pe zi dar se pare ca ma evitatzi sau nu mai venitzi in parc. Eu ajung in parc pe la 10.00-11.00 si plec pe la 13.00 si mai vin seara pe la 18.00-19.00. dar in afara de Addya nu mai m-am intalnit cu nimeni.
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
ela27oana spune:
ANCALOREDANA pampers 4+ este 54,5 RON si sunt 70 buc,dar asta in supermarket-uri,in farmacii sunt mult mai scumpi,ajung si la 75 RON,cat despre servetelele bubchen in jur de 10-11 RON
Ela si Oana-Daria
bianca_mo spune:
buna dimineata si la multi ani sarbatoritilor zilei!
e cald si nu stiu ce sa mai fac cu Serban, saracul transpira la greu.
e greu ca nu putem iesi afara decat dimineata si seara dupa 5, ca oricum e prea cald... cand era iarna asteptam vara, acum mi se pare ca e prea cald, nimic nu imi convine, plus ca sotul meu, care e in vacanta, s-a apucat de zugravit dormitorul... abia astept sa termine, parca nu mai e loc in apartament...
vad ca toata lumea se plange de caldura, e clar ca bebelusii sunt cei mai sensibili.
RIPLEY, faina zona unde stai, indata ajungi la Belvedere si in parc.
pupici si o zi mai buna ca ieri...
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
ela27oana spune:
In curand vom fii posesoare ale unui dintisor incisivul dreapta sus,se simte la deget,vad ca inca nu este maraita acum,a fost zilele trecute cred ca inainte sa strapunga gingia,acum se simt 2 colturi mici
Ela si Oana-Daria