Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 9
ilenutza spune:
Azi sarbatorim 6 luni de existenta!
Multumim anticipat pentru urari!
Ne laudam cu ridicat singuri in fundic din pozitia 4 labe si mers in 4 labe in stilul Mowgli ( din cartea junglei) adica mers in maini si pe talpile de la picioare, mai pe genunchi, mai aruncat in fata, facem ture prin pat si suntem f. fericiti!( mai mult victor ca eu sunt terminata de atata fatzaiala).De cand ii dau fructe parca are duracel in fund!
Pampersul ajunge la 6500-7000 lei bucata.Eu fol. o marca muuult mai ieftina 3500 buc ,nu este o firma consacrata dar sunt f.f. buni( multumesc CristineiH pt pont)
Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
miha2006 spune:
HELLO, HELLO
MULTAM' muuuult feteele pt urarile de 3 ani la fel si voua si tot ce va doriti, sa dea D sa stam la povesti si la nunta de aur.
Boboloiu meu esta muuult mai putin maraita acum, deja a strapuns gingiuta, am descoperit ieri ca a iesit varful cand i-am dat apa cu o canita si e auzea cum loveste dintisorul.
Astazi facem si noi 7 luni, DORDIA, BIANCA multumim de urari, are mama fata mare.
Aseara am avut musafiri, ca de ... a fost sabatoare, plodu' marait la inceput apoi ia venit cheful si s-a jucat cu toata lumea, s-a comportat exemplar.... ai vostrii bbi plang la persoane straine? ca fiimea e teroare pana se obisnuieste cu ei.
MELKULE cum e Dariuca? Mai bine? Sanatate multa
DIENUTA, MIHAELUTAT, IRIS13, MARIA_ALEXIA si ILENUTZA sa ne traiasca bbi de 22 sa fie snatosi si voiosi
CAMELIA mi-ai faut pofta de schimbat frezura so' ieri am stat 5 ore la coafor, o sa fac poza si o sa va arat ce a iesit din par lung si brunet. Fiimea cand m-a vazut a inceput sa rada si rapid cu mana in par.
RiPLEY, aseara fiind sarbatoare am avut parte de palpitant su soacra in camera cealalta si bb care doarme, dar in general pe caldura asta cam slaba activitate, vorba lui Noky tr amortizat steriletul
ALEXANDRINA frumos tare ai povesti nasterea lui Mihai, sa-ti traiasca si sa va bucurati de el.
LEEA imi pare rau de Tudor saracutul ca se chinuie, lasa ca o scapati voi si de asta.
DAYSSY minunat ghidusul tau, sa creasca mare si voinic.
PROADELINA daca ai plecat din spital in 21 sigur ne-am vazut ca eu m-am internat in 18. Dar mai intrebam daca ne cunoastem pt ca si eu sunt petroseneanca si fiind de aceeasi varsta...
Am iutat sa va spun ca Iulia faca topa-topa cand o pun in picioruse... e tare haioasa si cand aude muzica sau ii cant "danseaza"
hai ca m-am lungit, daca mai gasesc timp va mai vizitez azi
pupicei la bbi si o floare la mamici
MIHA SI IULIA BUBULINA
felicia74 spune:
Luca Stefan, Iulia-Andreea, Victor,Alex-Mihai,Cristian si Victoras razaret - LA MULTI ANI
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
Madutza sper ca nu am slabit ca oricum ma sufla vantul! Eu m-am dus ca sa-mi intaresc muschii spatelui. Doctorita mi-a explicat ca daca nu am muschi toata greutatea va fi sustinuta de coloane vertebrala ceea ce va duce la tasarea vertebrelor. Asa ca e musai sa fac exercitii pentru spate. Plus ca nici muschii picioarelor nu arata prea bine, ci mai degraba a gelatina!
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
dayssy spune:
Buna fetele,
Hai sa fac si eu cel de-al 100-lea mesaj spunand La multi ani sarbatoritilor zilei de 22.
Multumim mult de aprecieri celor care ne-au vazut ghidus.
Stie cineva ceva de Melku si Daria?
Multi pupici.
Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
Gandacel spune:
Buna!
Multumim de urari. Am fost pana la urma in Flora, insa nu de acolo am luat caruciorul, ci tot de la Lumea Copiilor, nu de alta, dar in FLora erau doar 2 sport (doua carucioare, nu doua modele!) si aratau jalnic.
Vad ca deja unii copii au inceput sa mearga! Bravo! Altii (am niste cunostinte cu bebei cat al meu) se ridica singuri in fundulet. Mersul de-a busilea e la ordinea zilei! Al meu nu face nici una din astea, doar se taraste si se joaca in fund. Asa ca eu ma bucur deocamdata de progresele evidente in materie de atentie, manipulare si inteligenta. Cred ca a stat in fundulet prea devreme si daca tot se joaca mult in fund, de ce sa se mai chinuie sa se ridice singur?! Ca doar il pune mami, iar el trebuie dimpotriva, sa se aseze pe burta sau spate. Deci, de azi schimbam tactica. O sa-l asez doar pe spate, poate se plictiseste si incearca sa se ridice. Daca doar maraie ca s-a plictisit, vom avea un problem!
Mi-a venit ciclul pentru a doua oara si sunt complet sleita de puteri, iar caldura asta ma omoara. Asa ca scriu acum, cat inca mai pot, dupa care iar ne mutam in dormitor, ca sa dau drumul la aerul conditionat in sufragerie!
Mandysch, am vazut ca fetele iti spun condoleante, insa n-am apucat sa citesc ce s-a intamplat. Sigur ti-a murit cineva drag, banuiesc ca iti este greu... imi pare rau!
In rest, nu prea avem noutati.
Va pupic pe toate!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
ilenutza spune:
Gandacel, ce carucior ti-ai luat pana la urma?
Multumim pentru urari!Si noi va dorim sanatate si multa cumintenie!
Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
catutza spune:
Buna mamici si pitici !
Uram si noi la multi ani bebeilor nascuti astazi si mamicilor lor : Dienutza,Iris,Mihaelutat,Miha2006,Maria Alexia si Ilenutza , sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii in viata !
Dordia , noi nu am mai ajuns in IOR , ca e cam departe de noi si pe caldurile astea nu ne mai incumetam la drum lung (Bianca se trezeste foarte tarziu in continuare : 10,30-11, asa ca la ora aia nu mai pot pleca cu ea asa departe)
Joy , multa sanatate bunicii tale si putere sa lupte cu boala
Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)