Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 10
Madutza10 spune:
Ilenutza ,Dienuta ,Miha,Iris,Mihaelutat,Maria_alexia,LA MULTI ANI PUILOR ,SA CREASCA MARI SI SANATOSI SI VOI PE LINGA EI BINEINTELES !!!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 17.06.2006
madau spune:
Ilenutza ,Dienuta ,Miha,Iris,Mihaelutat,Maria_alexia sa va traiasca piticotii si piticoatele, sa creasca mari si sa fie sanatosi, dintosi si mancaciosi
Noi suntem foarte bine, nimic nou deocamdata, ne tot sucim prin pat, ne taram pe coate si genunchi, dar ajungem unde vrem, ieri a chiuit toata ziua pana cand a ragusit. Azi s-a trezit bine si din nou cu chef de chiuiala.
Dordia eu dimineata nu prea ajung cu pitica in parc, ma duc pana la piata si mai dam o raita de cartier ca n-avem timp de parc, dar dupa amiaza suntem prezente, cu tot cu tati dupa noi
Fetelor, cu Buluci a vb cineva, ne mai intalnim?????????
Va pupam cu drag pe toate si pe toti
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
pitic-03 spune:
fetele!
JOY:cu stimulatul pe termen lung(zi de zi timp de 3 sapt de Ex) nici eu nu sunt de acord, insa ma gindesc ca in cazul in care nu face 3-4 zile ,il doare burtica si se chinuie ingrozitor(de hemoroizi nici numai discutam) e mai cumsecade un stimulat cu supozitor sau cu nenea termometru decit o clisma la spital!Nu-l poti lasa la infinit ,nu?
Apropos LEEA medicul mi-a recomandat , in cazul in care nu se amelioreaza(daca se agraveaza) ar fi buna o ecografie(sau radiografie-numai stiu sigur, dar te lamureste un medic ped. mai bine) pt a observa daca nu cumva are megacolon-cred ca asa a zis med nostru
Cu recomandarile mele..(suc de portocale si restul )poti incerca daca situatia rea sau nu ...eu am raspuns cit am putut de repede pt ca stiu cit de rau poate fi!!!
RIPLEYpiticul mi-a dormit ieri 2 reprize de somn:la12,00 aproape 2,5h iar la 18,00 numai 15min!!!??Seara super obosit, intra in starea aia de oboseala pe care ati descris-o voi mai sus. Azi-noapte a marait toata noaptea, s-a trezit de tot la 5,00 si a adormit la 6,30 iar pt vreo 3h.
Despre caldura , ce sa zic ? ca desi avem casa inconjurata de pomi care tin umbra in casa cu toate geamurile deschise sunt29-30*..drept urmare in fiecare zi in jurul prinzului facem un dusulet cu apa calaie si un pic de sapun..iarna , vino inapoi!!!
CINE INCEARCA OLITA?? Pe mine ma tenteaza sa incerc si voi lua o olita d`aia cu ghidon ca la bicla, pt ca la finutul nostru a avut un succes fantastic(au la miniblu si la cora)
mai rarut ca-i mai dragut!cind eram gravida in 7 luni era incomd, la 8 la fel, la 9 numai explic ca.., dupa nastere repaus(pauza)total 2 luni, apoi asa sa nu ne "iesim din mina" cam 1,2 buc/sapt..(poate se baga p`aci sa vezi ce mi-o iau in freza )
SA TRAIASCA BB nascuti in zi de 22!!
Voi ati inceput sa spalati dintisorii copilasilor?
Va doreasc o zi frumoasa si racoroasa!!
PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor
Gandacel spune:
Ilenutza, caruciorul se cheama "Baby style", nu cred ca e de marca. Dar e fain.
Atat, ca plange piticul. Ma duc sa-l schimb!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
Gandacel spune:
A, mai scrie si "Galaxy" pe el, asta o fi marca?! Mai, zau daca ma pricep la marci si chestii din astea! Ma uit la carut, il pipai, il manipulez sa vad ce stie sa faca si cam asta e. Compar intre ele fara sa ma uit ce scrie pe ele. Asta e super. E usor, are spatiu pentru fundul grasnului meu, are la spate un carton tare cu buretel deasupra, sa-i tina spatele inca firav la varsta lui, are fundul moale, are cos pentru cumparaturi, mare cat sa incapa gentoiul copilului cu tot ce trebuie si cateva cumparaturi pe deasupra, are ham pentru copil, are nenumarate pozitii la spatar, ca se regleaza nu in trepte, ci pe un snur, are chestia aia ca o masuta in fata copilului, care il tina sa nu cada cand se apleaca sa se uite dupa catei si copii! :-) O sa-i fac o poza pentru voi! Cand vom iesi la plimbare!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
pischi2003 spune:
Ilenutza ,Dienuta ,Miha,Iris,Mihaelutat,Maria_alexia sa va bucurati de copilasii vostri care astazi se sarbatoresc.
Ioana, asa e, in Iasi te topesti de caldura, sotul de cateva zile imi zice ca e musai ac. Si cum el sta cu fata, stie ce zice. Trebuie sa umblam sa vedem ce gasim. Daca faci un studiu de piata , calitate-pret, zi-ne si noua.
Pitic-ule ai fost nostima rau cu luatu' in freza. Obisnuieste sa citeasca ? Al meu se plictiseste cand ma vede pe mine pe forum, nu stiu daca ar avea rabdare sa citeasca. Ce-i drept ii placea sa se mai bage in cate-o conferinta de-am fetelor.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
dordia2000 spune:
Salutare fetelor!!!
Al meu flacau nu e asa avansat ca ai vostrii. el doar se intoarce de pe o parte pe alta, se taraste si sta in fundic daca il pui dar nu se ridica singur in fund. Mai nou de vreo 2 sapt vrea in picioare si il mai tzin si in picioare si face cate un pas dar...mai astept vreo saptamana si ii iau premergator poate...o ia la picior.
In schimb noi mancam cate 300 gr de supa pasata sau ciorbitza...sau piureutz cu ficatzel etc. si cate 300 gr cu diverse combinatzii de fructe cu branzica, iaurt sau biscuiti. Mai papam cam 500-550 lapte si 2 masuri chiar 3 de cereale si cate 2-3 biscuitzi PettitBeure. Cam atat deocamdata.
Catutza te intzeleg dar eu am nevoie sa slabesc si sa fac miscare si daca la sala nu am cu cine sa merg...macar merg pe jos de nebuna toaaata ziulica.Si se vede sa sti!!!
Pitic eu inca nu il pun pe olitza ca o ia drept joaca si nu constientizeaza dar...cand vad eu ca incepe sa se prinda ...i-o bag.
Mada atunci ne vedem seara. Cu Ank am vb si ea nu mai poate pana la sf. lunii. E in sesiune!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
camelia_daniela spune:
Hola si de la noi!
LMA sarbatoritilor de 22!
Ne-a terminat caldura asta ! Asa nu se mai poate !!!
Melkule, ce mai face Dariuca, e mai bine ?
Leea, Tudor a scapat de constipatie?
Noi va dorim multa sanatate tuturor celor ce aveti nevoie!!!
Ripley, dureros capitolul si la noi !Iti dai seama eu cu cerclaj din luna a 4-a spre a 5-a, pauza de dupa si amu ... din an in Paste! Cand vreau eu ... adoarme sotu', cand vrea el, adorm eu ! Abia daca ne mai sincronizam si noi ... de 2 ori pe luna asta e ! Important e sa nu ma trezesc iar
Alexandrina, foarte frumoasa povestea nasterii ! Seamana putin cu a mea. Probabil ca o voi scrie si eu in curand.
Ia uitati-va ce am gasit eu www.fisher-price.com/us/products/thumbnail.asp?from=ToysByType&type=assistant&lMinAge=.00&lMaxAge=1.00&catid=actgym&catname=Activity Gyms %26amp%3b Tables" target="_blank">pentru bebici I-am luat si eu domnisoarei o jucarica ptr. rontzait foarte dragutza.
Camy & Daria
Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
POZE NOU - NOUTZE
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by camelia_daniela
Ia uitati-va ce am gasit eu www.fisher-price.com/us/products/thumbnail.asp?from=ToysByType&type=assistant&lMinAge=.00&lMaxAge=1.00&catid=actgym&catname=Activity Gyms %26amp%3b Tables" target="_blank">pentru bebici I-am luat si eu domnisoarei o jucarica ptr. rontzait foarte dragutza.
Cum adica ai luat? De pe site-ul asta? cum?