Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/camelia_daniela/camelia_daniela.jpg)
camelia_daniela spune:
Apropos' de papa ... sunt diversificata de tot!
Camy & Daria
Varsta Dariucai
Poze Camelia si
Alexandra Daria (02.01.2006)
POZE NOU - NOUTZE
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/camelia_daniela/camelia_daniela.jpg)
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by felicia74quote:
Originally posted by camelia_daniela
Ia uitati-va ce am gasit eu www.fisher-price.com/us/products/thumbnail.asp?from=ToysByType&type=assistant&lMinAge=.00&lMaxAge=1.00&catid=actgym&catname=Activity Gyms %26amp%3b Tables" target="_blank">pentru bebici I-am luat si eu domnisoarei o jucarica ptr. rontzait foarte dragutza.
Cum adica ai luat? De pe site-ul asta? cum?
Offff... scuze, caldura e "divina"! Nu m-am exprimat corect ! I-am luat din Carrefour!
Camy & Daria
![](bibe.gif)
Varsta Dariucai
Poze Camelia
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
POZE NOU - NOUTZE
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Morgano/Morgano.jpg)
Morgano spune:
se gasesc si in selgros multe jucarii dintr-alea de fisher price. chiar dragute si par safe
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/felicia74/felicia74.jpg)
felicia74 spune:
Buluci intreaba cand si unde vreti sa ne intalnim cu ea. Ei ii este mai usor sa vina in Parcul Circului. Dar daca nu se poate, vine si in alta parte. Sta pana pe 12 iulie in Bucuresti. Numarul de telefon: 352.74.29. Sper sa vin si eu cu toate ca se anunta niste probleme de rezolvat in familie.
PS: joia viitoare nu poate deoarece se duce la Tutunaru.
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
![](images/user_woman.png)
Madutza10 spune:
Salutare fetele!Tocmai am terminat smotru prin casa ,bb e afara cu soacra si ma relaxez nitel!
Sint tare fericita azi ,mi-a mincat puiu vreo 10 lingurite de piure de legume cu piept de pui si orez ,gen pilaf ,exact ce spuneam ,stiam ca are sa-i placa si 90 ml de supa ,nu-mi vine sa cred ,s-o da pe brazda oare sau o luam de la capat ,..hmmm ,sper ca nu!
Misto jucaricile de la Fisher Price dar ai nostri ca brazii nu mai stau nici legati pe spate ,al meu cel putin nu mai sta o clipa ,umbla ,trage ,merge pe burta ,se intoarce pe toate partile si mai nou sta in funduletz perfect ,cam 10 min apoi se intinde cand oboseste ,mi se pare ca a crescut atit de mult ,zilnic face cate ceva nou ,nu pot sa cred ce repede a trecut timpul cind ma uit la pozele din primele zile !
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 17.06.2006
dayssy spune:
Buna seara fetele,
Apropos de papa diversificata a Cameliei avem si noi ceva de genul asta dar mult mai dura ...sper sa va placa, ca mie tare mi-a placut:))
Tare mi-ar fi placut sa stau in Bucuresti doar ca sa ma intalnesc cu voi prin parcuri, ca la noi... liniste mare.
Multi pupici.
Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Morgano/Morgano.jpg)
Morgano spune:
Dayssy, ai un baietel superb. E frumusel foc si simpatic pe masura.
O fi ceva cu diversele de prin bai, Ana e mare fan furtunul de la dush, tot inox sau ce-o fi.... nu-l mai lasa din mana nici cu slujbe. E concurent serios la parul meu de care cand ma apuca nu scap fara un smoc smuls, efectiv e una din cele mai mari bucurii si satisfactii ale ei sa prinda orice firicel scapat din agrafe.... dc e de la urechi sau ceafa si ma doare, cu atat mai bine :))Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
dayssy spune:
Ripley e singura scapare de la a ma trage de par sau de nas. Si e foarte fericit cand eu zic au sau ma fac ca plang. E tare haios cand ma vede pe mine suparata.
Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
Madutza10 spune:
Dayssy,scumpic foc Dragoselu' ,sa-ti traisca !Al meu n-ar sta asa cuminte sub nici o forma ,da din maine ,picioare ,apuca tot ce prinde si mai ales dusul ,e atractia baitei!
Pupici !
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 17.06.2006
xandra28 spune:
hello fetele!
hai sa va spun ce patanie am avut noi astazi! am dus-o pe mama la gara ca urma sa pleca la cta pt w/e, o sa mergem si noi maine. adi a coborat din masina cu ea, si-am coborat si eu sa-mi iau la revedere, moment in care s-au blocat toate usile, cu cheile masinii inauntru, bineinteles... a, si mai era cineva uitat inauntru... vladut, of course!
l-am trimis pe adi repede acasa sa ia cheia de rezerva (ce bine ca nu ne-a oprit-o firma de leasing)... in timpul asta vlady radea si-mi facea jucarele prin geam. eu ma uitat amuzata si ma gandeam oare cat o sa mai fie asa binedispus. mama a vazut o vulcanizare in zona si s-a gandit ca flacaii poate stiu sa sparga o masina, asa ca i-a abordat, si-au venit. au incercat ei sa deschida usa, au scos chederul, au incercat cu o linie, cu o sarma, nimic. intre timp vlady nu mai radea, era amenintator de serios. in fine, a inceput copchilul sa planga. mi se facuse rau. adi era in taxi si inca nu ajunsese acasa, era aproape 5 si deh, ora de varf in buc...
unul dintre baieti a observat ca geamul din spate al masinii era f usor deschis si s-a gandit sa vina cu o sarma mai lunga, sa agate siguranta. a adus sarma, a fortat un pic geamul sa intre sarma, si-atunci a vazut-o vlady si a apucat-o bucuros cu amandoua mainile... deja ma inverzisem, vladut singur in masina cu o sarma in mana! in cele din urma baietii au tras de sarma, au recuperat-o si-au reusit sa deschida usa!
va dati seama cate ape m-au trecut... ufff!
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
piticul la 5 luni
varsta lui vladut