Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

MADUTZA, sper sa nu fie vorba de apendicita...se lasa durerea si pe picior si esti intradevar cocosata cum zicea Silvia.
si acum lasa ca o sa se faca bine ORLANDO si o sa manance si altceva; ai incredere in FELICIA ca stie muuult prea bine problema diareei. din pacate.
na ca ziceai ca-s prea scumpa la vedere, bag si recuperez acuma...mie nu-mi merge messul....si cred ca voi sunteti pe la conferinte....

ELA.....s-a putea sa ma duc cu cristi la ing-ul de la brancoveanu sa platim telefoanele ca el si-a uitat cardul acasa...asa ca vb la interfon sau te sun

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Feli, sa stii ca se inteleg foarte bine Alexutza si Catalin, al meu sot. Ma mai ia in ras cateodata si ma intreaba: Mai stii sa schimbi pampersi????? He-he, pai in 3 sapt. sa uit, plus ca seara, dimineata imi mai vine si mie randul. Se distreaza baietii de n-au treaba. Fac mereu filmulete cum rade Alex in hohote. E bine.

Mie mi-e un pic greu, mor de dorul fetei, dar.... asta e. Tot trebuia sa ma intorc la servici la un moment dat.

Ce ziceati, mamici, sa nu o pun in picioruse, pana nu vrea sa se ridice singura? Pai eu o mai sprijineam pe piciorusele ei.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Pischi ,o sa ne facem bine cu singuranta ,cum ai zis si tu bb e pe primul plan ,eu mai suport o durere ,una ,alta ..Si el il tin in picioruse pe Orlando citeodata ,chiar face pasi ,sa vezi ce o ia la fuga tinut ,ii place tare mult ,ride de nu mai poate cind e in picioare ,nu cred ca are ce sa-i faca rau ca nu-l las pe toata greutatea lui ,normal!
Joy ,bine ca recuperezi ,chiar ma intrebam dc nu mai scrii.
Aseara eram intr-adevar cocosata de burta ,abia mergea ,azi sint un pic mai binedar nu trece durerea ,am luat No-spa dar nu prea ajuta ,chiar nu stiu ce sa mai cred si nici la ce medic sa merg ca sa-mi spuna exact ce am !!
De azi cred ca o iau pe urmele voaste cu constipatia ,vad ca puiu meu se screme de juma' de ora ,nu mai poate sa faca acum ,na belea!
Felicia,imi pare rau pentru Ilinca ,saraca a trecut cam prin ce a trecut si Orlando dar cred ca e mult mai nasol cand sint si mai mici ,cum a fost cazul vostru ,eu rabdare am dar mor de ciuda ca nu maninca si deja are nevoie de resurse ,e mare ,gras dar nu are de unde sa ia tot ce are nevoie!
De sala de la Sir am auzit si eu si as fi vrut sa ma duc ,am prietene care merg acolo ,cica-i misto dar acum nu am timp si nici ajutoare ,deci mai astept!Ai slabit ceva mergind la sala ?Sau mergi pentru mentinerea conditiei fizice ?Eu nu mai am ce slabi ca m-am topit de tot cu atitea probleme ,am 51 kg dar vreau sa ma mai ,,intaresc '' si io un pic !!

PUPICI!!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 17.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Deci tot postasul si pe la voi. Pai astia habar nu au de conturi si banci...ma enerveaza. La noi a intarziat acum banii de CIC aproape 2 saptamani. Abia azi i-am primit si bineinteles nu eram acasa, ca ar trebui sa stau sa-l pandesc pe postat sau sa stiu cand vine el cu banii...norocul meu a fost ca m-am intalnit cu el aproape de blocul unde stau-ma intorceam de la plimbare-si mi-a dat banii pe strada . Alocatia doar saptamana viitoare.

Vorbeati de kilograme si haine de dinainte de sarcina. Pai eu incap in multe din hainele dinainte de sarcina, mai ales care nu imi erau fixe, dar nu va pot spune ce "bine" arat in ele. Mai am vreo 2 kg pe mine din timpul sarcinii si vreo 2 de dinainte. Eu am pus mult pe spate si pe talie si nu stiu cum darcu' le dau jos. Sanii imi sunt inca mari si partea interesante e ca desi nu ma mai mulg de aproape 2 luni, acum daca imi strang sanii tot mai iese lapte. A mai patit cineva asa?

Alexandrina, frumoasa povestea ta. Eu tot mi-am propus sa o scriu pe a mea asa mai pe larg, ca pe scurt am facut-o dar mi-e o leneeee....

Hai ca ma duc la plimbare, o fi caldura de vina dar piticu' a dormit vreo doua ore si abia acum pute iesi. Am avut o zi teribila caci nu avem apa, nu stiu ce dracu' tot fac astia...asa ca nu stiu cum ii fac lui bb baie azi.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Fata mea vad ca reactioneaza cam prost la caldurile astea si la schimbarile meteo si barice.
Si eu sunt meteo-sensibila, si ma simt aiurea de cand au dat caldurile astea care spre dupa-amiaza la noi degenereaza in ploi torentiale, tunete, dar tot cald si sufocant este, ca umezeala jur ca n-a racorit nimic.
Insa Ana nu mai doarme ziua aproape deloc. De unde tragea cate 3 reprize de somn pe zi de n-avea treaba, cam 1,5 ore dimineata, vreo 2-3 de amiaza si una pe la 7 seara - acum abia a adormit prima oara de la 7 dimineata.
Nu ca e neaparat maraita, dar intra intr-o faza de oboseala-agitatie-nu-i intri in voie nicicum, si mi-e mila de ea cand o vad carpita de somn ca nu poate adormi. Nici de papa nu-i mai prea arde.... Innebunim toti 3 dc va fi toata vara asa cald, suntem intorsi pe dos.
La voi cum este? Cum suporta bebeii vremea asta?
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Mandy ,eu nu mai alaptez de la 3 saptamani dar citeodata imi mai curg sanii dar e ok ,sora mea are copii de 6 si 7 ani ,chiar si anul ttecut se mai lovea de chestia asta ,a intrebat ginecologul si a zis ca nu-i bai!
Fetele ,am o intrebare :daca bb nu-mi accepta sucurile ,piureurile ,supele ,cam astea care nu au gust si nici noi nu le-am minca ,ii pot da oare ciorba ,pilaf sau altceva ce genul asta?Ca am incercat in timp sa-i dau pe virful linguritei un pic de ciorba ,pilaf ,chiar si ficatei si am vazut ca-i place tare mult ,deci de astea sint sigura ca ar minca dar o fi bine sa-l trec de la lapre direct la tocana ??

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 17.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

salutari
MANDY, nici eu nu primesc indemnizatia pe card dar pana acum am primit-o in jurul datei de 13, sper sa vina tot asa. cica uneori intra mai tarziu si nu o putem lua decat de la posta.
RIPLEY, eu stau in manastur, zona colina, la capatul liniei de autobuze, spre faget.Tot asa patesc si eu cu Serban , are si bubite de caldura

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Bianca, super zona, aproape de padure. Noi stam pe malul somesului, aproape de hotel napoca.
Madutza, trebuie s-o ia pas cu pas cu papica, ai rabdare!!! Cum sa-i dai pilaf si tocanita condimentate ca pt adulti? . Da-i un biftec tartar atunci ca sigur o sa-i placa Si eu sunt tentata sa-i pun bors in supica, sa "desfac" supica de felul 2, nu sa fie un singur fel pasat. Dar.... dc ii merge bine asa, o mai las pe drumul asta ca e ok
Ca mi-am amintit si eu de diverse.... cu nostalgie :)) voi cum stati cu cheful de ????Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Buna seara fetele,
Sunt rupta de oboseala. Copilul meu azi a descoperit cum e sa stea in picoare si sa faca pasi si numai asta a vrut. Cum inca n-am premergator (e pe vine) mami a tinut locul lui. Nici la baie nu a vrut sa stea in fundic si a trebuit sa-i fac un dus in picoare si tare greu a fost!!!
Vad ca tot vorbiti de cei postasi. Asa o sa ramana ca nu au semnat nici un contract cu nici o banca. Drept urmare platile se pot face doar prin posta. Era vorba sa faca contract cu bancpostul si ca sa-ti trimita banii pe card tre sa ai card la ei. Asa ca sa vina postasullllllllll!!!!!
Hai sa va arat ce a mancat copilul meu azi
Va pup pe toti mamici si bebei si mai ales pe cei bolnaviori si sa va faceti repede bine.

Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Rau,Ripley, stam rau, cred ca vecinii nostri pensionari sunt mai activi.

Ieri am facut vaccinul de 6 luni si e bine deocamdata.

In rest, foarte ...cald.

Mergi la inceput