Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 6
Madutza10 spune:
Joy ,imi pare rau pentru bunica ta ,poate vrea Dumnezeu si o sa fie bine ,chiar daca nu vindecata dar macar in viata ,sanatate multa !!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 17.06.2006
pischi2003 spune:
Joy, sanatate multa bunicii si sa reziste cat mai mult alaturi de voi. Si eu am o relatie speciala cu bunica mea paterna, m-a crescut de la 1 la 7 ani si o sa sufar tare cand va fi sfarsitul, care sper sa fie cat mai departe.
Madutza, bine ca te-ai mai linistit, ai grija si de tine, chiar daca stiu ca e greu uneori, bebe e mereu primul.
Si al meu bebe e la limita constiparii. Adica mai reuseste sa faca si singura, dar cand vad ca e prea mare chinul si se stramba prea tare, ii mai pun supozitor. Azi mi-a zis sotul ca plangea saracuta ca nu reusea sa faca singurica si ca a iesit kk ca un bulgare. Offfffff. Leea ii doresc lui Tudorel sa scape de problema asta, vad ca la voi e mult mai nasol.
Si, intr-adevar, frumos ai povestit Alexandrina nasterea baietelului. Sa fiti sanatosi si la cat mai multi dintuci.
Noki, la noi, la al doilea, cand s-a lasat cu plans(s-a trezit si un plans a tinut-o vreo cateva minute) in aceeasi zi sau a doua zi a iesit nazdravanul la iveala. Bafta si voua sa "rasara" cat mai repede dintucul/dintucii.
Altceva? LA MULTI ANI nazdravanilor de azi si o zi minunata tuturor.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
mandyksch spune:
Salutare fetelor.
Va multumesc pentru condoleante dar si pentru felicitari si urari, cum zicea si Joy mai sus asta e viata, cu bune si cu rele. Imi pare rau pt. bunica ta. Nu iti spun ca sper sa isi revina ci ca ii doresc sa fie in asa fel incat sa fie bine pentru ea.
Bebeilor bolnaviori si cacaciosi cate un pupic. Asta inseamna ca si pt. al meu caci suntem iar in faza de caca la greu , 5-6 ori pe zi. Data trecuta au fost dintii de vina, ma intreb daca si acum, caci inafara de asta saliveaza la greu si roade tot.Asteptam cu interes.
Alte progrese...mai nimic ca suntem leneeeesi. Abia de ieri isi baga degetele de la picioare in gura si isi trage picirusele sub el in pozitie de 4 labe. Pana acum se tara....vom vedea cand a umbla de-busilea. In schimb de vreo 2 saptamani face tai-tai cu manuta...e un scumpic.
Maine mergem si noi la dermatolog. Avem niste bubite pe fata care nu ne mai trec. Sa speram ca va fi ok.
Fetelor din Cluj, sau de prin alte parti, voua vi se vireaza banii de CIC si alocatia pe card sau tot de la Posta ii primiti? Eu m-am saturat sa-l tot astept pe postas, mai ales ca pe la Dej se aduc banii destul de aiurea.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
Morgano spune:
Mandy, la noi vine tot postasul, desi am cerut de vreo 4 ori pana acum sa fie virati pe card. Nu vor nene si pace..... Dar luna asta n-au ajuns banii, a fost marius de 3 ori la posta si i-au spus alea ca inca nu au ajuns si eventual pe luni. Si noi eventual pe luni....acum 2 sapt.... aveme nevoie de ei. Li se rupe lor de noi si nevoile noastre.
Sper ca ati petrecut frumos de ziuua casatoriei.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
felicia74 spune:
La multi ani pentru bebei de 21!!!
melku multa sanatate Dariei!!!
Noki ce e, mama, tahograful?
Felicitari pentru dintoase!!! La cat mai multi
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
Gandacel felicitari ptr carut si mingiutze!
Dordia cuscra, asa te vreau sa ai grija de tine! Eu cred totusi ca genunchii s-ar rezolva cu putina gimnastica. Ia incearca niste genoflexiuni, ca la mine au facut minuni, pastilele au fost vax albina.
Miha la multi ani si tie!!! O casnicie lunga si frumoasa!
felicia74 spune:
Scuze ca tot trimit mesaje, dar merge netul proooost! Mess-ul a murit demult
Alexandrina frumoasa poveste!!! Scrii demult la ea? Sau ti-a venit o data inspiratia si ai purces la lucru? Sa-ti traiasca Mihaitza!!!
Madutza Ilinca nu a avut enterocolita. La 2 luni juma a facut bronhiolita si fosta pediatra i-a dat Augmentin preventiv ca sa nu faca infectie Dupa 3 zile de administrare stomacelul a fost facut praf. Am reglat-o momentan cu enterol si ecoflorina dar ulterior, cum ii faceam vaccin sau ii bagam un aliment nou dadea in diareea. Am scapat de problema abia pe la 6 luni. De aceea eu si Doru am devenit "doftori" in diaree. Trebuie sa recunosc - ca mesajul a fost scris mai mult de Doru, care a observat ca Orlando are aceeasi simptome - adica scaune dese si moi, nu apoase.
Din pacate, trebuie sa ai nervi tari, dar se rezolva. Si eu credeam ca nu o mai fac bine pe Ilinca dar uite, acum mananca de toate. Insa ne-au zis toti doctorii ca trebuie sa fim foarte atenti cand ii bagam un nou aliment. Asa e cu cei mici, au nevoie de rabdare din partea parintilor.
Tu nu ai cum sa stii de problema noastra deoarece ai venit mai tarziu.
Multa sanatate!
joy04 spune:
quote:
Originally posted by mandyksch
Nu iti spun ca sper sa isi revina ci ca ii doresc sa fie in asa fel incat sa fie bine pentru ea.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
multam. e cred cea mai buna urare.
DORDIA asa sa si fie in continuare bunica ta.
PISCHI, taaare mult as vrea sa cred si eu ca sf va fi ...hat in viitor.
ai eu ii puneam supozitor lui vladone, dar numai cand il vedeam ca se screme muuult si fara folos. asa-mi zise dr. dar fara exagerare totusi
RIPLEY
FELICIA, taaare misto site-ul ala.
tu te tii de ex? eu cred ca pe langa durerile de batranete, sunt si cele de SEDENTARISM!!!!! adica-n papuci, chiar scartai rau de tot...nici niste alea simple nu pot face, asa de rau ma dor toate. deci, de azi incolo, nitica incalzire de oase nu strica.
dar o sa fac seara, inainte de culcare ca dorm...neintoarsa de la exercitii.
CATUTZA, imi pare bine ca ne-am vazut si sa-ti traiasca dolofanica. si poate ne mai vedem ca vladonele a ramas impresionat...mai ales cand dadea BIENCUTA din picioruse...si las ca o sa incerc sa-i schimb "scobitorile" pe niste picioruse de barbat mai mare...
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
felicia74 spune:
Mandy eu o primesc la posta. Oare cat mi-o tine acolo? Ca banii de alocatie sunt pe numele lui tati si el pleaca in delegatie, nu are cum sa-mi lase buletinul.
Cat despre reviste eu nu mai cumpar NIMIC. Am luat Unica -vax, am luat luna trecuta Mami - cu articolul despre displazia de sold (v-am zis atunci) - la fl, numai banalitati. Sincer, eu nu mai am ce citi in ele, parca se repeta articolele. De exemplu acum - cum sa ai bronz sanatos. Deja pot scrie eu un articol pe tema
Maria Alexia hai ca si tu dai si fugi Nu ne mai zici nimic de voi?
Noki of, of, biata Sararici! Ce mila mi-e de ea! Ce mila mi-e de tine! Nu cumva maraiala e si de la caldura?
joy of, ce rau imi pare! Sa aveti grija de bunicasi s-o vizitati cat mai des! Eu nu o sa mi-o iert niciodata ca nu m-am dus la tataie cand zicea ca i-e rau deoarece erau troiene in Bucuresti si credeam ca ii va trece.
Sanatate bunicii!
Pischi asa te vreau Scrie-ne cat mai des! Cum se intelege sotul cu Alexa?
felicia74 spune:
joy ei as! De cand nu ma mai duc la sala, n-am mai facut nimic. Dar, in schimb, ii dau sfaturi cuscrei Dordia
Insa eu m-am simtit excelent dupa ce am fost. Sper sa-mi fac abonament la sala din SIR unde vin doar fete si e curata!
Mama, mi s-a trezit copilul dupa 10 min de somn, deoarece ma-sa batea la calculator