Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
nicoleta raducu spune:
Buna dragutele....
Voiam sa va multumesc tuturor pentru ca existati...de ati sti de cite ori m-ati salvat...gasind rezolvare in multe situatii.....
Va dau tuturor un mare ...
A..era sa uit...sta cineva prin zona Nerva Traian...Mall Vitan..???
Mi-ar place sa va si cunosc...
Eu mai vorbesc cu Silvia de la voi pe mess..care este o draguta...
Drum bun Silvi..si sa va bucurati de sederea la tara...
Nicole si Daria Sofia
""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crissy77/crissy77.jpg)
crissy77 spune:
De cand e link-ul "Raporteaza la moderator" pus in dreapta-jos a mesajului? Ca eu abia acum il vad. De-amu sa avem grija ce scriem, cineva e cu ochii pe noi...
Madau, ce bine ca te-ai distrat! Ai facut poze, filmulete? Vrem sa vedem si noi!
Pitic, cineva mi-a dus dorul...
Mandy, si bunicul a avut ZZ la 78 de ani si e rau tare. Se trateaza dar ramane semn. Of, si se mai si transmite ca varicela la cei care nu au facut-o (cred). Uite www.dictionar.romedic.ro/medicina.php?word=varicela" target="_blank">link 1, www.emedicine.com/neuro/topic390.htm" target="_blank"> link 2. Deja cred ca ai cautat si tu, dar poate ai gasit altceva. Sper sa treaca repede si sa nu se raspandeasca.
Cristina Negara cu
Elise-Stefania, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Filmulete Zilele Humorului
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crissy77/crissy77.jpg)
crissy77 spune:
TARA ARDE, BABELE SE PIAPTANAAAAA: parca aveam 2 stelute rosii. Acum am doar una mov... Oare e din cauza ca nu am mai scris de mult? Sau una mov e mai tare ca doua rosii?
Cristina Negara cu
Elise-Stefania, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Filmulete Zilele Humorului
leea_cv spune:
Sarumina pentru raspunsuri.
DAYSSY... 1mil????!!! Taaare ieftin mi se pare.La noi un Chicco(e drept ca nu stiu de e UFO sau nu)e 2,4 mil sau cel mai ieftin in Metro - 1,7 mil.Tu cum l-ai luat? L-ai comandat la distribuitorul cu pricina?Sau ai fost dupa el?
Chestia e ca dr mi-a zis sa il pun in premergator,dar in asa fel incit sa nu ajunga cu labutele pe pamint.Ca e greu si si le deformeaza.Iar io am cautat in oras peste tot dar n-am gasit asa de inalte.La 78 de cm ai lui nu stiu daca gasesc.Deci, te rog,cind ai timp, masoara in cm inaltimea cea mai mare la care poate fi reglat si zi-mi si mie.Sarumina anticipat.
CRISTINA N multzam pt rasp despre supica,iar cu privire la tunsul pruncului,io l-am tuns o data dar are parul f mare iar.Ma refeream la chelit in adevaratul sens al cuvintului.Cred ca FELI,de tin io bine minte, a fost prima care si-a tuns Ilinca.
NOKI , io i-am dat zeama aia chioara ieri pt prima data,ca mi se parea stupid sa il indop cu apa si a baut nitzica.Dar nu multumitor.
Cine stie imi zice si mie cit timp sa ii dau Nurofen lui T? Ca dr a zis sa ii dau cite o lingurita seara pt durerile de dinti,dar nu mi-a zis cit timp si nici io,tuta,n-am intrebat.
Mai ce dor imi e de
Leea si Tudor (19.12.2005)
RaluD spune:
Multumim pt raspunsuri si urari de bine!
Nu m-am exprimat eu clar, Ina tuseste, nu Emi...
Pitic, nu asculta chiar toate alea... Dr stie mai bine decat tanti din parc.
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina
Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
http://83.103.236.3/Andrei/index.htm
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Noki_Lara/Noki_Lara.jpg)
Noki_Lara spune:
Hello, noaptea si de la noi!
Am fost toata ziua la mama mea, apoi in parc cu Adila si Titilici. Noi suntem bine, mucisori nu mai avem deloc-deloc, slava cerului! in rest, nazdravane, cum ne stitit deja!
Catutza- io-s pe 21 august. Tu?Pe noi nu ne-au sunat cu AR-ul. Dar io ia-m zis dr de familie ca ianinte de un 9 luni, nici nu ma gandesc la el.
Silvia- drum bun si sedere placuta la tara!
Negara- e clara treab: Elise e un ingeras!
Joy- ca s ate linistesti, fii-mea nu sta in fundic - ca nu-i place si tot asa, se trage in jos - si noi avem azi-maine 8 luni, nu pitici inca, ca si voi! L-am intrebat pe doctor si a zis ca e super-normal, ca nu sta ca nu vrea, nu ca nu poate!
Leea- io i-am dat Nurofen intr-o singura seara, ianinte de bibele de noapte si de atuncea s-a calmat surprinzator ziua si nu i-am mai dat. in schimb acuma a descoperit ca daca tine limbutza pe gingia de sus, probabil ca ii trece putin din mancarime/durere. Si asa sta tot timpul!
Fug la dus si revin. Ca e pauza de meci!
Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Noki_Lara/Noki_Lara.jpg)
Noki_Lara spune:
Gata, am terminat cu si revin la taste.
Fetelor, io m-am topit: jos la mine in fatza blocului e un restaurant, cam cocalar, dar asta e. Si e un botez in plina desfasurare...o fetitza de maaaxim 2 luni, care ma tot uit pe geam ce face si ea ...face nani cumintica in carucior. Dar e asa de scumpa...si mica...
Chiar, io-s obsedata de copilasii-bebelaci mici-mici. In parc si pe unde misun numai la aia ma opresc. Si ma uit luuung si ma tot intreb daca si Titi a mea a fost asa de mica, ca io zau daca-mi amintesc de perioada aia! parca ar fi fost direct la varsta asta!
Madau- ce ma bucur pentru tine. deduc ca ai fost fana DM. Si io, in tineretile mele. Am o intrebare la tine: pleeease, mai zi odata cum se ajunge acolo, la Buftea si cum se numeste complexul ala misto. Si cat costa intrarea. Ai zis ca au si papa gata facut, nu? ca tare as merge cu Adila si titit maine, dara fara gratar al nostru, ca el e la serv pana la 16, abia de atuncea liber si nu prea mai ramane prea mult timp de facut friptane. in avans!
Dordia-felicitari pentru kilele in minus. daca ma ajuta bunul Dumnezeu, incep si io de luni mare cura mare de slabit, ca m-am ingrasat 1.5 kg si asa nu mai merge.
Mie NU-mi place face-lift-ul suferit de forum. cred ca e urmare a unei discutii pe la dicutii generale, in care multa lume e intrigata de modul jalnic si naspa in care a juns forumul, asa ca moderatorii cred ca s-au hotarat sa-si faca si mai simtita prezentza.
Nu prea pricep insa ce-au avut cu stelele..ca io eram taaare mandra de ale mele!
Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
dayssy spune:
Buna seara fetele,
LEEA are 27 cm de la scaunel pana jos, Dragos are 70 cm si nu atinge cu varfurile, dar daca atinge din ce mi-a zis mie dr trebuie sa fie incaltat cu ceva care sa-i tina glezna.
Multa sanatate bbilor si mamicilor bolnave.
Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos