Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Seara buna mamicute de bebelusi frumosi !

Silvia , plimbare placuta si drum bun . Ce bine ca te duci la tara, ca ai unde...eu sunt cam nesimtita ca inca nu am ajuns la bunicii mei sa-si vada si ei stranepoata , dar tot aman, nici eu nu stiu de ce !

Felicia , mie i-mi placea vechea lista, dar si cea noua arata bine ...dar parca e prea scurta si prea simpla...macar varsta noastra sa mai scrii , acum acum ai tu timp si cum crezi.

Ripley , am vazut-o acum pe Ana care chiar si tunsa are mai mult par decat Bianca mea 1 Sa stii ca-i sta bine pupam tunsuliciul!

Noky , esti nascuta in aceeasi zi cu soacra mea ! . Eu sunt nascuta pe 17 august.

Noi azi am fost la nasi, a fost ziua nasei mici a facut 2 anisori si am fost la un gratar si un sprit mic . Iam dar si Biancai putina carnita fripta de pe gratar si a mancat, ia placut.
P.S : am pus si noi cateva poze in contul comun.

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza fetelor!!!

Mada ce suuper. Eu am ascultat concertul de la balcon!

Nicoleta eu stau pe Decebal. La 2 statzii de posta Vitan. Ma duc zilnic in parc in IOR pe la Campia Libertatii asa ca dfaca vrei...poti veni si tu. Stiu ca e muuult de mers dar... mie imi convine la slabit!

In rest noi suntem ok, plini de bubitze pe burtica in laterale si pe gatutz de la calduta. Speram sa treaca.

Andutza 78 sa-ti traiasca baiatul!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Buna fetelor !

Din ciclul cand nevasta face contabilitate si sotul gateste: Il las pe al meu consort in charge in bucatarie, la facut mancare de ardei-dovlecel-rosie umplute si ma duc dupa vreo 20 de minutele la control, cand, stupoare: dovleceii erau superb scobitzi, cu multa rabdare si perfecti, insa... sub forma de tub. Acum stau frumusel in ciorba, unde cica le-ar fi locul...

Vreau la mare !!!!!

DORDIA, EU trebuie sa te felicit !!!!! La mai multe...

In rest, mi-e cald de nu mai pot.

Va pup !

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Multam fetelor pt. incurajari si linkuri. Eu sunt pe tratament de vineri seara cu Aciclovir. Noroc ca eruptia nu e pe o zona f mare si cred ca din cauza asta nu ma doare f tare piciorul. Oricum e naspa ca tb sa iau medicam. din 4 in 4 ore si tb sa ma tot trezesc noaptea, nu mai pot adormi si nu reusesc sa fiu odihnita. Maine va tb sa merg la dr. de familie sa-mi dea ceva sa si dorm ca nu se mai poate asa.

BB e inca ok, dar cum incubatia e de 7-21 zile, va dati seama ce linistita sunt. Cred ca din cauza contactului cu mine vom sari si luna asta vaccinul AR, cred ca ar fi periculos sa il faca. Asta automat va da peste cap si planurile noastre de vacanta. Dar ce sa facem?

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Mandy ,multa sanatate ,stai linistita ca poate nu ia si bb ,o sa treaca !Si mama a avut cu ani in urma si s-a vindecat repede ,nu au ramas semne .De ce sa va dea peste cap planurile de vacanta???
Cusca ,cred ca a fost marfa la concert ,pacat ca m-am trezit tirziu ,ca tare as fi vrut si eu sa merg ,i-am iubit toata copilaria si adolescenta,acu' ma bat cu pumnii-n cap ca am ratat concertul dar asta e!Ce face normea?
Noi am umblat non stop zilele astea ,azi merem la Water Park ,il asteptam pe tati sa vina ,are putine treaba si o taiem!Abia astept sa ma balacesc dar nu stiu sigur daca sa-l iau si pe pui ,e foarte cald si nu stiu daca are sa suporte prea bine ,ne mai gindim pina vine tati ,va pup pe toate si sanatate la bebici!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 17.06.2006

Mergi la inceput

Madutza, bb ar putea face varicela daca eu am ZZ. Perioada de incubatie e de 7-21 zile si daca face varicela tb sa stea 2 saptamani izolat in casa. Noi vroiam sa mergem in concediua la inceputul lui iulie...acuma vom vedea ce facem asteptam sa treaca perioada de incubatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Mandy, hai sa te incurajez un picut. Am fost in vizita la nasii Elisei miercuri (luat in brate, pupaceli...), vineri ne-au sunat sa ne spuna ca Andreei (nasa) i-au aparut niste bube iar sambata ne-au confirmat ca e varsat de vant. De atunci au trecut 18 zile si Elise inca nu are nimic. Doar niste bubite de la transpiratie. Deci, sunt sanse mari ca puiutul sa nu faca varicela. Doamne ajuta! Bine ca ZZ nu a aparut undeva la vedere. Bunicului i-a iesit in frunte.

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Filmulete Zilele Humorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

BUNA DIMINEATAAAAA

RIPLEY, frumoasa Anutzache...zice cristi ca il trimitem pe vladone la cluj....ca-i curat si frumos acolo.

eu va parasesc - sper ca nu - cateva zile pentru ca...TINETI-VA BINE: dau iarasi casa cu fundul in sus!!!!!!!
adica fac balconul....sufrageria...adica pun linoleu in sufra.
oricum iarasi fucking - scuze, dar asa este.
deci demontam calculatorul si daca-i gaseste cristi un loc unde sa-l monteze, bine. daca nu fara o saptamana.

cred ca o sa ma mut la ELA

si aum ceva horror: mi-a cazut baiatul din canapea !!!!!!!!!!! doamne , am inlemnit, ma bufneea plansul, tremuram toata.
cristi l-a lasat in canapea, i-a scos pampersul si s-a dus la usa. in urma lui BUUUUUFFFFF. dar pan la usa nu a facut decat 1 pas, atat.
va dati seama, urlete, plansete, suspinari, cand la mine cand la cristi, apoi a facut cristi baie cu el si s-a culcat.

ma duc ca tocmai ce a facut ochisori si sa-i dau papa.

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Cristina, sper ca si bb al meu sa aiba noroc si sa nu faca varicela, eu incerc sa stau cat de putin pot cu el. O sa numar si eu zilele...

Joy, succes ....cu santierul, noi ultima data am facut baia...si m-am saturat de mizerie cat pt. toata viata. A, si bun venit in clubul bebeilor cazatori...cred ca nici un bb nu scapa de chestia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Mie imi pare rau dupa ciufuletul Anei :( O mai tund 1 data cu masina peste tot la 1cm si apoi ii las parutul sa creasca. Stiu ca e mai sanatos pt ea asa cum e acum, dar..... ei tot frumoasa e fata mea :) Asa e mai haioasa, inainte era mai domnisorica. Oricum, tunsulica seamana si mai mult cu tac'so... de fapt e de-a dreptul pleonastic sa zic "seamana si mai mult" :)) Multumim de complimente ;;)
Mandy, sper sa te simti si tu mai bine iar Krisz sa nu faca varicela. El e un copil sanatos si puternic, chiar dc cumva va face va fi o forma usoara si veti scapa de grija asta pt mai tarziu. Nasol e cu amanarile la vaccin, insa tu nu-l duci in comunitate asa ca nu cred ca e in pericol. Va pupam cu drag.
Joy.... si la mine cazatura e proaspata inca, insa vezi si tu ca nu e asa mare tragedie, vor tot cadea de acum incolo, se vor lovi de colturi.... nu-i poti feri de toate.
Noki, si eu am decazut din ceruri cu 2 stele :)) Las ca asa poate vor posta mai putine doar de dragul constelatiei in dreptul numelui. Mi se pare cumva ciudat forumul asa, de parca fiecare replica e susceptibila de "raportare".... nu-mi prea place.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput