Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crissy77/crissy77.jpg)
crissy77 spune:
Leea, eu ii dau si zeama de la supica de legume. Elise nu mananca doar legume pasate. In zeama pun legume, piept de pui fiert separat si cereale cat sa iasa o pasta. Ca T. papa prost poate fi din cauza dintilor. La noi asa a fost. O luna m-am chinuit, dar dupa ce au rasarit dintii a inceput sa manance mai bine. Daca mananca mai prost mai multe zile la rand s-ar putea asta sa fie motivul. Din cate am citit, voi aveti si pb. cu constipatia. Oare nu o fi si din cauza asta? Cat despre "chelire"... oho, am inebunit poporul cu intrebarea asta. Desi nu s-a inghesuit multa lume sa-mi raspunda, eu am tuns-o pe Elise la 2 luni jumatate. Dar inainte de asta am facut un "taiatul motului" simbolic. Am chemat nasii, au taiat putin par... si peste cateva zile am tuns-o eu. Cred ca sunt singura de pe acest forum care si-a tuns pruncul.
RaluD, pediatrul nostru a zis: galbenus dupa 6 luni jumatate, ficatel dupa 7 luni. Despre restul nu te pot ajuta. Speram sa fie totul bine. Acum vreo 2 sapt. am avut si noi pb. cu tusitul. Foarte putin si doar cand se intorcea pe burta. Fara febra, fara muci si fara harait in piept. A trecut in 2 zile.
Despre urechi: Elise trage de ele si se freaca de zici ca-si da capacele. Ca sa ma dispere, ca numai eu stiu cat am urmarit-o si am avut grija sa nu devina clapauga. Eu stiu ca daca au ceva probleme, cand apesi pe langa ureche urla de durere.
Cristina Negara cu
Elise-Stefania, 3 Decembrie 2005
Filmulete
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
crissy77 spune:
Dordia, 8 kile, uau, vrem sa vedem si noi diferenta! Indata ajungi
. Bine ca ai hambatz, bravo!
Am pus filmulete noi cu Elise razand in hohote. Nu se vede bine ca era lumina data la minim, dar se aude taaare bine. Elise dormind in fund, Elise bolborosind si zilele Humorului la semnatura.
Cristina Negara cu
Filmulete
crissy77 spune:
Hai ca ma fac de ras. Sa vad acum daca s-a modificat semnatura.
Cristina Negara cu
Filmulete
Zilele Humorului
![](images/user_woman.png)
dordia2000 spune:
Negaracristina sa sti ca mare lucru nu se vede ca la tona mea tb sa dau 15 jos ca sa se vada. Dar important e ca pe cantar apar si ma ajuta la ambatz. Daca vad ca nu se duc kg...atunci ma infurii!!!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Morgano/Morgano.jpg)
Morgano spune:
Mandy, multa sanatate iti doresc. Si eu stiu cate ceva de ZZ, e neaparat sa eviti oboseala si stresul, sa incerci sa te echilibrezi din toate punctele de vedere. Cu toate astea si evident tratam. corespunzator va fi bine, ai incredere. Stii ce mult contaza moralul. Te pupam si-ti dorim sanatate. Sper sa te si sun, ce de aseara mi-am propus.
Pus poze noi in contul comun. Azi dimineata mi-am luat curaj si am tuns ratzuska pt ca era tot timpul transpirata pe ciuful din varfului capului. A stat fte cuminte, vedeti in pozne ce-a iesit :)Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
joy04 spune:
buna dimineata.
MANDY, odihneste-te cat mai mult si nu te mai stresa. GANDESTE LIBER!!! adica fii pozitiva, ca ZZ-ul asta nu-i deloc usor. (asta din ce am citit si auzit)
CRISTINAN, super ELISE cum doarme.
SILVIA, drum bun
DORDIA, la cat mai multe kg date jos
RALUD sper sa fie bine EMI mititica
MELKU, pupici la DARIUCA si sanatate.
MEEMS, sa fie RIANNA cumintica fara reactii rele de la vaccin
FELI, ii este frica ILINCUTEI sa nu fuga albinuta, asa-i? super.
auzi, sta in fundulet singurica???
al meu baiat nu vrea sa stea decat sustinut si daca il mai pun sprijinit cu spatele de canapea si ii pun perne langa el, se trage pe calcaie is pe fund pana ajunge l aorizontala. sa-mi fag griji??
RIPLEY, ma duc la contul comun sa ma uit la poze.
am dat drumu' la ac in dormitor si este un frigggggggg......de 22 grade...super misto. dar aveam 30 grade......la 10.30 dimineata
fug la treaba ca-mi vin baietii acasa
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madau/madau.jpg)
madau spune:
Am fost la concert....a fost deeemmmeennntiiial
Au meritat toti anii de asteptare.....14 ani....o viatza de om.
Nu am timp sa citesc..vroiam doar sa va zic ca sunt in al noualea cer de fericire, Miruna a fost o papusa, a dormit, n-am avut probleme cu ea.
Sper ca toata lumea e bine, va mai dau detalii si recuperez si la citit maine.Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
pitic-03 spune:
fetele!
RALU si SILVIA SARU`MINA PT RASPUNSURI SI VITEZA CU CARE MI LE-ATI DAT!!Da acum mai spuneti-mi ceva:daca-i fac tratamentul asa pt orice eventualitate(sa facem cu tontii din casa!) ii afecteaza ceva????
problema e asta: cind a venit medicul acu 3 sapt l-am intrebat daca , cumva cauza pt care Tudor n-a prea luat in greutate luna a 7-a (desii minca de spargea)=350gr, poate sa fie vreun parazit intern(geardia , limbrici, etc).L-a studiat bine si mi-a zis ca n-are nici un semn care mi-ar putea confirma banuiala(dar daca n-am incredere in ce-mi spune el sa-i fac copro de 3 ori, mi-a explicat ce si cum)
Ma linistisem oarecum, insa a inceput sa-mi verse cam la 4-5 zile masa de la 18,00 =cereale. Le-am schimbat(din cu glutem -in fara glut., din cu zahar -in fara zahar,din humana -in nestle, etc), le-am scos si tot asa.
Tot am zis ca e de la caldura , pina cind o mamica din parculetul unde-mi fac veacul(tot forumista, da nu de la noi) mi-a zis ca asta e un semn ca ar fi geardia???????????????
Panica m-a cuprins , am sunat medicul care insa a zis ca poate urma o eruptie dentara, sau chiar de la caldura(o bea prea multe lichide si nu le-o elimina, zic si eu!!
Aseara (la 18,00)i-am dat mere cu biscuiti si n-a varsat!!!????
JOY parca tu intrebai de , ce mai maninca bb, al meu maninca (tot dupa listuta-program saptaminala)asa:
piure de cartofi
piure de dovlecei
ciorbita de vita(cu bors sau lamaie)
---``--- de pui(--``--)
---``--- de peste(--``--)
NOU!!ciorbita de perisoare (din piept de pui,cu bors)
spanac cu pui
orez cu lapte
biscuiti cu lapte
fructe cu brinza de veci sau iaurt.......numai bunatati(toate fara sare!!)
PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor
pitic-03 spune:
CRISTINA NEGARACe dor ne-a fost de tine!!printesa Elise ca tare-i frumusica si dulcica!!!
MADAUCred ca urechile erau acolo si se bucurau de muzica si sufletul ti-era acasa la ingeras!
,apropos, mai zilele trecute m-a pocnit cugetarea:CE SIMPLA ERA VIATA DINAINTE de bb, faceam ce vroiam , ma neglijam(nu ma duceam la doc nici daca crapam), acu sunt mai responsabila, zic eu!!
XANDRA Cu intirziere raspund la patania ta, fataa, am povestit la toata lumea....in timp ce-i povesteam , soacra-mii i se inmuiase-ra picioarele, barbata-miu zicea:"spargeam geamul de...", nu sunt sigura ca as fi rezistat pina sa vad finalul fericit (sa fi fost in locul tau)BINE CA S-A TERMINAT BINE!!
PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor
Hildegard spune:
Felicia, nu am facut nici o copro. Dr. pediatra mi-a zis sa-i dau furazolidon. In diareile grave nu trece nici cu asta...si se merge atunci pe injectabil.La noi a trecut.
Stefan acum papa normal....sper sa ne revenim cu greutatea ca n-am luat nimic luna asta. Dar asta nu e problema pentru mine.
Azi ii facui (are si pe maine) carne de vitel cu dovlecel, morcov, cartofi, in care la sf. am pus 3 l-ite de orez de la nestle + un piculet de unt milli. A papat tot.
Acum bea ceai si suge titi cand are chef.
Pitic, io zic ca n-are cupilu nimic. N-a luat in greutate ca asa e felul lui. Ia in alta luna in greutate. No, asta e!
Sunteti innebunite cu giardia asta!
Copilu bea lichide pentru ca cald. Transpira ca e cald si atunci nu mai face atat pipi. Si kk face des de la caldura si dintisori. .
Care e in dubii suna medicul. E simplu!
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni