Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

fetele!
Stie cineva care sunt semnele care arata ca un copil are viermisori, mai precis geardia??

PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Salut fetele,
Leea am luat un Chicco Ufo Sh cu 1mil si arata tare bine. Am furnizor in Buc pt chestii de copii, daca vrei iti dau adresa.

Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Buna seara! Am scapat de plod pe ziua de azi, asa ca respir usurata!

Ceva raspunsuri:

Mandy- am o colega de serv care a avut ZZ si stiu de la ea ca e super naspa boala si cu urmari naspa daca nu e tratata cu atentie. Sa ai grija de tine, odihneste-te mult, cat de mult poti si sa te repari repede de tot! Sanatate multa!

Feli- Ilinca-Lilinca e de milioane! Cum apara ea bunatatea de albina vibratoare...nu cumva sa zboare cat timp face ea nani!

Leea- cica zeama aia e taaare bine de dat - dar deh, la plozii care o accepta! Ca noi no way!

Melc-Cotobelc- santate multa Dariucii, in continuare! Chiar asa, de unde rosu in gat? Ca asa mi-a diagnosticat si dr mea de familie cea minunata si mi-a amanat vaccinul de 4 luni cu 2 sapt, de suntem si acuma defazati cu ele!

Dayssy- sa-l amortizeze Dragos cu folos pe UFO! si sa-ti aduca tie multe clipe de liniste! ca Titilica mea nu-l place pe nenea UFO si nu are treaba cu el, deci numai in 4 labe = crima pentru timplul lui mami!

Meems- bafta sa nu faca micutza urat de la vaccin! Pupam Rianna scumpa!

Maduza- si noi am facut kk azi de 4!!!! ori! Record absolut de la diareea vestita a lui Titi de la o luna jumate. Dar e normal. Ieri a facut de 2 ori, deci ...in medie 3, ca de obicei adica!

Cristina Negara- + un camp de

Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor s-a terminat concertul cu Depeche . Eu am fost la concert...din balcon de la mine de unde se aude foaaarte bine si am auzit tot concertul. Nasol ca la 23.00 s-a facut liniste.Nu s-a mai auzit nik.

NegaraCristina cu dieta tot innainte. Am dat jos cam 8 kg si am ajuns de unde am plecat in sarcina iar de acuma...sper sa dau tot asa bine jos.

Cuscra e mortala Ilincutza!!! Maine-poimaine il tzine pe Stefan asa...de mana!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna seara pe racoare (pe naiba ca si la ora asta ne coacem in casa noi, ca stam la etajul 4 si daca toata ziua bate soarele in tavan si acum e cald)
Am apucat putin sa citesc...

Xandra , bine ca e totul bine acum, eu una m-am speriat numai cand am citit, dar sa fi fost in locul tau cred ca spargeam geamul numai cat sa ajung cat mai repede la copil, dar bine ca nu a fost mai grav, dar sperietura tot sperietura ramane...

Dienutza , i-ti uram si noi "La multi ani", sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familie si de cei dragi !

Noki , esti leoaica? Pe cat?Si eu tot leoaica de august sunt

Madu , cum a fost la concert? Cred ca atmosfera super ca am auzit ca a fost bataie pe bilete.

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Mai citesc si mai raspun ca si asa somn nu am pe caldurile astea...

Ilenutza , concediu placut, sa aveti parte de vreme buna si sa ne povestiti si noua cum a fost, si poze daca faceti.

Ripley , pupam pe Ana ca sa-i treaca si bine ca nu a cazut mai de sus ca atunci era mai grav. E rau ca se sperie ea repede. E bine ca acum e vesela iar.

Dordia , (stiu ca ai mai zis), dar ce regim ai tiunt de ai slabit atat si in cat timp. Oricum felicitarile mele , dai dovada de muuulta rabdare, eu orice regim tin mai mult de 3-4 zile nu am rabdare, asa ca te invidiez !

Pe noi ne-a sunat azi pediatra sa mergem sa facem vaccinul AR, dar nu ne-am dus in primul rand ca a trecut doar o luna de la cel de 6 luni (l-am facut mai tarziu ca am fost cu ea in spital), si in al doilea rand...inca nu sunt sigura daca sa-l facem acum sau nu. Daca ar fi sa ma iau dupa ce zice ea ar trebui sa-l fac ca cica nu are nicio reactie...dar inca nu stiu ce sa fac. A mai fost cineva sunat sa mearga la vaccin zilele astea?

Va las acum ma duc in pat poate pot adormi.
Noapte buna va uram!

Catutza si Bianca-Maria (2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Mie imi place lista de octombrie, Feli.

Pupam si felicitam toti bebeii care au implinit zilele astea 6 luni... si nu numai.

Noi suntem relativ ok, avem patru dintisori, doi sus si doi jos. Ne place sa o capsam pe mami.
Stam bine in funduletz si ne foim de numa' pe toata partile, dar de luat la plimbare n-am luat-o inca.
Ne place sa stam in picioruse si tindem sa pasim, dar e cam devreme.
"Cantam" toata ziua, radem si spunem "da-da-da", "ta-ta" si "iaca-iaca-iaca", pe langa "ghe"-urile de rigoare. "Ma-ma" spunem numai la suparare.
Papam bine, de toate - piureu de fructe, de legume, putina carnita, un piculet de peste, un pic de iaurt. Galbenus nu i-am dat, nici ficatel, ce ziceti, sa incerc?

Dar... tusim de vreo saptamana, de cand am facut vaccinul... Mami ne da sirop de pin si de alaltaieri si Ketof, ca nu ne mai trece odata... Tati are astm si dr spune ca predispozitia se mosteneste, desi Emi nu are probleme.
Sper sa trecem peste asta si sa nu facem astm.

Stiu ca bblusha ta, Feli, a avut bronsiolita. Noi nu avem muci, nici febra, deloc, pofta de mancare avem, desi mancam mai putin decat alti bbei de pe aici, dar ne merge bine si nu-mi fac griji.
Doar tusim... nu prea des, dar nu ne trece naibii odata. Sorry de limbaj, mamica exasperata. Si "haraim" un pic, nu ceva de speriat, se aud putin plamanii incarcati.
Ce sfaturi ne dati? Ce sa facem?

Multumim!

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
http://83.103.236.3/Andrei/index.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Pitic, eu stiu asa: apetit diminuat, alternanta de constipatie si diaree, dureri in zona ombilicului, mancarimi la nas, nu ia suficient in greutate, are cearcane.
Si evident, coprocultura pozitiva... dar nu iese din prima, cica de regula trebuie facuta de vreo trei ori.
Sper sa-ti fie de folos info. Dar de ce, il suspectezi pe Tudor de giardia? Sper ca nu e vorba de voi.

Edit ca am uitat ceva: dimineata, respiratia miroase a oua clocite.

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
http://83.103.236.3/Andrei/index.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Neata,mamici!
Hehee,vedeti la ce ora e mesajul?ma pregatesc sa ma duc la tara,ma voi intoarce miercuri sau joi,c-aci in bucuresti nu mai pot respira!!!

Pitic,in leg.cu giardia,Raluca ti-a raspuns f bine,numai ca nu te astepta sa vezi giardia-n caca,giardia fiind un parazit,si nu un viermisor!Dar sunt ai dracu'rau,de-abia ies la coprocultura!iar trat.e relativ simplu, 5 doze de zentel,dar o sa ma uit in carte sa vad daca se face trat si sub un an!Sunt de 6 luni in concediu,si-am uitat!

Altfel,noi suntem bine,suntem f kkciosi cu caldurile astea 4-5 kktei pe zi,molicei!

Pup toate fetele si baieteii si fetisoarele frumusele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza fetelor!!!

Azi noi ne-am trezit la 7.00 vad ca din ce in ce mai devreme dar...mie imi convine ca pot merge in parc si sa nu prind caldurile alea rele.

Catutza initzial am tzinut WW(Weight Watchers) si am dat jos cam 4 kg dupa care am plecat la Brasov unde nu am mai putut tzine dar unde nu m-am ingrasat nici un gram in 10 zilde de mancat aproape normal(inclusiv pitza, sandwichuri,chec si alte interzise). Apoi am incercat un regim facut de un cardiolog dar....se manca cam acelasi lucru si m-am plictisit si de o sapt mananc salate si...incerc sa calculez caloriile. Vad ca pana acu am reusit cat de cat. Dar urmeaza o perioada de stagnare si apoi...iar o sa dau innapoi. Perioadele de stagnare sunt cele mai nasoale dar...imi impun si...de daca dr. zice ca tb sa dau jos....ce sa fac??? Bianca ce mai face???

Ralu imi pare rau de tusea lui Emi. Sanatate multa!!!

Felicia si mie imi place listutza de octombrie dar am o mica observatzie: Nu ar fi bine sa lasam si varsta fiecareia??? Sau Data nasterii? Acuma cum doritzi!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput