Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
dayssy spune:
Buna seara fetele,
Multumim mult cuscra Melku si ne bucuram sa auzim ca Daria e mai bine. Bubitele sigur sunt de la caldura asa ca nu-ti face prea multe griji. Ospamox am luat si noi imediat dupa botez ca ne procopsisem cu un inceput de otita, dar dupa ce l-am luat n-am mai avut nici un fel de probleme. Asa ca noi nu va dorim decat sanatate maxima.
Sunt tare fericita ca mi-a venit in sfarsit premergatorul, scaunul de masa care-i super meserias si jumperul. Numai ca nu pot sa le probez decat de luni incolo ca Dragos e plecat in tabara la bunica. Deci pt mami tot we party
Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crissy77/crissy77.jpg)
crissy77 spune:
Melk, Dariuta-i bolnavioara? Biata de ea. Insanatosire grabnica. Lasa ca nu e varicela, o fi de la transpiratie. Ca si eu de 2 saptmani suspectez orice bubita care ii apare. Poate e de la detergentul cu care ii speli hainutzele, poate e de la transpiratie, poate e de la mancare. Desi febra aia cam da de banuit. Cam asta ar fi primul simptom de varicela. Of, mie asa mi-a spus dr.
Dordia, cum mai merge cu dieta?
Madutza, Elise are zile cand face si de cate 4-5 ori. Unele mai moi, altele mai tari. Nu mult, ce-i drept, dar face. Cand e portocaliu, cand e maro, ca nisipul ca si consistenta, uneori chiar negru. Eu nu mi-am pus niciodaata problema ca ar avea ceva. Cat timp e vioaie... Cine stie, poate-i ies dintii. Nu e agitat, roade tot ce prinde?
Cristina Negara cu
Elise-Stefania, 3 Decembrie 2005
Filmulete
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/felicia74/felicia74.jpg)
felicia74 spune:
Daca tot ne laduam cu ispravile bbeilor, asa a adormit Ilinca azi:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/feliciamirela2001/detail?.dir=d4e6re2&.dnm=cf3b.jpg&.src=ph
PS: sondajul privind noua varianta a listutzei continua. Fiecare vot conteaza!!!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
mandyksch spune:
Fetelor sunt terminata, se tin ghinioanele lant de mine. Am Zona Zoster si nu stiu ce sa ma fac.
E rezultatul oboselii, stresului...Nici nu-mi vine sa mai pun mana pe bb. Imi vine sa mor. Nu vreau sa faca varicela!!!!!!
Vin toate astea una dupa alta. Azi la derma mi-au spus ca bubitele lui Kriszti sunt si de la caldura, altele care nu mai trec de vreo 3 saptamani pot fi pe un fond alergic mostenit tot de la mine, si ca ar fi bine sa facem si un examen copro...la cat de bine ne merge in ultima vreme prevad niste "surprize" tare placute. Nici nu m-ar mira...ca tot ce prinde baga in gura.
Noi abia suportam caldura. avem cam 26 grade in casa...in consecinta am un bb super marait, nervos si care abia doarme. Nu stam prea bine nici la capitolul cazaturi...al meu a patit ca Anutache al lui Ripley, a cazut din fund, statea pe covor si se balanganea ...a aterizat cu capul de un picior de scaun, a plans cateva secunde doar ca l-am saltat rapid si i-am distras atentia.
Kriszti nu se ridica singur in fund in patut, dar din unghi de 45 grade cam da, acuma incepe sa-si ridice funduletul in pozitie de 4 labe. Da' are vreme.
Vorbeati de cuvantul magic, oare ce o fi insemnand? Am uitat. Mai rarut...si acum cu Zona Zoster deloc ca nu vreau sa risc...
Va las, ma duc sa bag o doza de medicamente.
Fetelor, va multumesc iarasi pt. urari
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mara95/mara95.jpg)
mara95 spune:
Noki, Ripley, Cristinan multumim de raspunsuri!Sper ca nu am uitat pe cineva!
Am ajuns si noi acasa dupa lungi plimbari!
felicia74 spune:
Hildegard eu nu inteleg dar poate ca tu ai explicat si nu am fost pe faza: de ce ti-a dat Furazolidon? A facut o coprocultura pentru diaree? Si noi am luat Furazo 1 pastila pe zi (timp de 7 zile) dar dupa ce analiza a aratat ca avea citrobacter diversus - bacterie ce se gaseste in intestin, doar ca la noi era in exces.
A facut foarte bine tratamentul dar tot am mai tinut o luna regim, dupa care am revenit foarte greu la mancare normala (lapte pe vremea aceea).
Deocamdata atat, fug la baitza
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/meems/meems.jpg)
meems spune:
Salutare!
Hop si noi, dupa cateva zile de absenta. N-am mai apucat sa postez, am fost mai mult pe-afara zilele astea, nici treaba prin casa n-am mai facut-o... Nu-i nimic, numai o data in viata e Rianna la varsta asta si vreau sa petrec cat mai mult timp cu ea.
Am fost ieri plecate cu niste prietene intr-o zona aici aproape de noi (cam la o ora de condus) si-a fost tare fain, desi extrem de cald (la 6 dupa-masa erau 40 de grade Celsius ) - traiasca aerul conditionat!!
In rest suntem bine, azi am facut vaccinul de 6 luni si Rianna deocamdata e super ok, vesela, sare, se joaca, sper sa nu-mi faca febra.
N-am citit nimic din urma de cateva zile, asa ca nu mai stiu ce se mai intampla cu bebeii vostri. Va pupam si speram sa reusim sa intram mai des.
felicia74 spune:
hai ca mi-a mai sarit ceva in ochi:
Melku de unde si-a dat seama doctora ca nu o doare gatul? La varsta aceasta e cam greu, dar tare as vrea sa aflu deoarece mie mi se pare de multe ori ca pe Ilinca o doare in spatele urechilor. Cand colo, ea plange de foame - de fiecare data
leea_cv spune:
Mandy imi pare tare rau ca ai necazuri.Or sa treaca ele desi acum vad ca esti coplesita.Un pupic te ajuta? De la mine si de la Tudor.
.
Dariei de Melk sanatate,ten si pielicica de diva ii doresc.
Dayssy ce fel de premergator ai luat si cu cit?
Feli pt Ilincutza dormitoare.Mai si io am impresia ca il dor urechile sau nu stiu ce inseamna atunci cind se prinde de ele si le freaca.
Ripley acu inteleg io de ce imi spuneai condva ca laptele praf rece e ceva sleios si scirbos.Am schimbat Nan-ul (care nu era asa) cu Milumil, care asa e cum zici tu.Si pe caldurile astea i-l dai fierbinte lui Anu?
Si acu niscaiva intrebari: pina la urma se da lui bb zeama aia chioara de-i zice supa,in care fierb legumele,sau nu? Ca io is in ceatza.
Faptul ca papa prost e din cauza dintilor,a caldurii, a ambelor sau pur si simplu e fitzos?
Si mai intrebai io odata dar fara sorti de izbinda, e bine de chelit pruncu acu sau mai tirziu?
Leea si Tudor (19.12.2005)