Creme de corp sclipitoare
Raspunsuri - Pagina 3
nadyana spune:
Cum se numeste aceasta crema de la Dove?Totusi, asi vrea sa stiu daca fetele au mai folosit crema de la Artistry si daca au fost multumite.
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by nadyana
Cum se numeste aceasta crema de la Dove?
nadyana, daca ai citi cu atentie ai vedea ca eu am scris cum se numeste...
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
nadyana spune:
Mi-am luat si eu astazi lotiunea de corp de la Dove si mi se pare chiar buna.Deocamdata nu am incercat-o, dar nu m-am putut abtine sa nu o testez pe mina si chiar imi place.Multumesc frumos fetelor!
Banti spune:
Eu am una de la Yves Rocher - Voile d'amour care are efect irizant, miroase superb si isi mentine mirosul foarte mult timp.
Ioana - de 3 x mami
mate spune:
Mie mi-a adus mama anul trecut crema de corp cu sclipici de la Hugo Woman si parfum cu particule sclipicioase.E super vara,mai ales seara,se vede foarte frumos pe piele.
Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici
(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama
Cine da din coate...departe ajunge...
CrisaPanaet spune:
quote:
Draga mea, aceasta crema este pt. corp sau pt. fata?Ce miros are?Te rog sa-mi spui pt. ca nu pot sa o miros nicaieri pt. ca Artistry nu se gaseste in comert, si mie nu-mi plac toate mirosurile.Ce pret are acesta crema?Este si hidratanta?Are si alte beneficii pt. piele, sau doar pt. sclipici poate fi folosita?Pudra cu sclipici de care folosesti?
Unde pot citi despre aceasta crema pe internet?
Stiti fetelor, mie mi se pare f. frumos sa folosim astfel de creme vara, in special daca au si efect de hidratare.Nu am folosit pana acum, dar asi incerca.
Crema este atat pentru fata, cat si pentru corp, eu una o folosesc mai mult pe corp atunci cand ies in oras , seara lumina difuza da un efect de milioane. Cred insa ca aveasta crema a fost intr-unul din cataloagele de prezentare Amway la momentul cand am cumparat-o eu, acum nu cred ca mai este, era produs provizoriu - set crema cu gel de dus cu aceeasi aroma ...de fructe. Pudra este pudra strălucitoare E. FUNKHOUSER, o poti gasi pe www.vebso.ro (unde gasesti si restul produselor Artistry); ca sa poti intra in dreptul casutei 'utilizator' pui numele tau, iar la 'indrumator' cristas. Si indr-adevar, cum spuneai, vara cremele astea te fac sa te simti ca o printesa.
Chiar daca as vorbi limbi ingeresti si omenesti si n-as avea dragoste, sunt o arama sunatoare sau un chimval zanganitor; si chiar daca as avea atata credinta incat sa mut si muntii si n-as avea dragoste, nu-mi foloseste la nimic.
aissa spune:
Ahhh, ma duc sa mi-o caut si eu pe asta de la Dove!
Eu am avut un lapte de corp primit cadou si habar nu aveam ca e sclipicios, am descoperit intamplator ca m-am vazut lucind. Era de la Lux, ambalaj alb si avea niste perle pe eticheta, dar nici nu l-am vazut in magazine de atunci (apropo...voi vedeti gama Lux undeva sau am chiorat eu de tot?) nici nu am tinut minte denumirea exacta. L-am iubiiiit. Daca asta de la Dove e la fel e super.
Cristina
nadyana spune:
quote:
Originally posted by aissa
Ahhh, ma duc sa mi-o caut si eu pe asta de la Dove!
Eu am avut un lapte de corp primit cadou si habar nu aveam ca e sclipicios, am descoperit intamplator ca m-am vazut lucind. Era de la Lux, ambalaj alb si avea niste perle pe eticheta, dar nici nu l-am vazut in magazine de atunci (apropo...voi vedeti gama Lux undeva sau am chiorat eu de tot?) nici nu am tinut minte denumirea exacta. L-am iubiiiit. Daca asta de la Dove e la fel e super.
Cristina
aissa, parca am vazut gama Lux pe la Billa, dar nu stiu daca aveau si lapte de corp.
CrisaPanaet, merci mult.Deci, sa inteleg ca aceasta crema nu mai exista acum?Pt. ca nu am vazut-o nici pe site si am intrebat un distribuitor si spune ca nu stie sa aiba asa o crema.Este posibil sa nu mai fie?Pudra este si pt. corp si pt. fata?
La ce pret este pudra si crema?Pe site sunt preturile pt. consumatori, nu?
diana904 spune:
Mai e una faina de la Bourgeois, mai discreta decat cea de la Dove..si una de la Hugo Boss care miroase bestial, din pacate nu imi pot aminti acum cum se numeste exact.